2013. február 16., szombat

Oldal statisztika

Megint nagy büszkeséggel mondhatom, hogy ismét rekordot döntött a látogatók száma. Tegnap összesen 6676 rajongó járt az oldalunkon :DD Ezúton is köszönjük nektek, hogy feljártok ide, és a mi oldalunkon szerzitek a friss infókat:) 
Ha szeretitek az oldalt, akkor ajánljátok az ismerőseiteknek is. Köszii♥♥

Ez pedig itt egy új kép, amin Elena látható. Nagy méretért katt a képre;)

2013. február 15., péntek

4x15 Stand By Me webclip feliratos

4x15 Stand By Me egy kicsit hosszabb előzetes felirattal!!:)

4x15-Stand By Me feliratos előzetes SPOILER!!!

Egy Paul és egy Ian fotósorozat..

Klaus spoiler

Natalie: Annyira várom már, hogy megint csodálhassam Klaus félmeztelen testét. Valamilyen infót tudtok mondani a közelgő 'forró hibrid szexről'?
Azt nem állítjuk, hogy Klaus megállapodik egy bizonyos személy mellett, de azt igen, hogy a Joseph Morgan rajongóknak kötelező a 18. epizód. Ez egy Klaroline centrikus rész lesz. A meztelenkedésről pedig Joseph nyilatkozott: "Eddig Klaust még csókolózni sem láthattuk. Persze, Tyler testében, de most végre igazán akcióba lendül. Hát, mindenesetre érdekes lesz. Másrészről, már több mint másfél éve magamon tartottam a ruháimat, ami, valljuk be, a CW csatornánál rekordnak számít. Nyilván úgy gondolták "Várd ki, míg megkapod a spin-offot. Hát, mindenesetre rengeteg időt töltök a konditeremben."- mesélte Joseph.

4x14-Down The Rabbit Hole online magyar felirattal

4x14-Down The Rabbit Hole linkek

Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol felirat:
Magyar felirat:
Online magyar felirattal:
Letöltés feliratosan:
Zenék: 
Rosi Golan “Been a Long Day”
4x15-Stand By Me promó

4x14-Down The Rabbit Hole

A CW-csatórna netes is közvetíti a 4x14 premierjét
a likek alatt Online-en is tudjátok nézni KATT a linkre!!!:)

2013. február 14., csütörtök

TVLine: Joseph Morgan interjú

Mint tudjuk, Klaus talán örökre otthagyja Mystic Fallst, azaz ha a The Vampire Diaries spin-offja sikeresnek bizonyul majd és megkapja az egész évados berendelést. Egyet azonban biztosra tudunk: Klausnak még a távozása sem fog nyugodt körülmények között zajlani.

Ugyanis, mielőtt még elmenne New Orleansba, Klaus Mikaelsson Elenán és barátain kívánja levezetni mérhetetlen haragját. És végre kap egy jó kis szerelmi szálat is (Caroline-al??). Továbbá összefog a megmaradt Mikaelssonokkal, nyilatkozta Joseph a TVLine-nak.

Az utolsó Klaroline jelenet, az őszinte pillanat volt Caroline részéről? Vagy csak próbálta manipulálni Klaust?


Azt hiszem, hogy őszinte volt. Mint színész, mondhatom, hogy mikor van egy hasonló jeleneted, a legbonyolultabb döntést akarod mutatni. Candice is a legérdekesebbet mutatta a jelenet közben, és elgondolkozott ezen a kérdésen. Ez csak tovább bonyolítja a karaktere személyiségét.
Folytatás....

Infók: TVD és The Origilans

  • Claire Holt (Rebekah) is biztos szereplője lesz az Originaps című spin-offnak. Befejeződtek a megbeszélések a stúdióval, amik egy kissé elhúzódtak az elején. Érdekesség, hogy Becca már eleve főszereplő lett volna, csak néhány gubanc miatt Phoebe Tonkint kellett a helyére berakni..
  • A napokban felmerült, hogy Klaus és társai, akik a New Orleansban játszódó spin-offban kaptak helyet, nem szerepelnek többé az anyasorozatban. Joseph Morgant arról kérdezték, mi lesz ezután a Klaroline párossal: "A Klaus rajongók nagylelkűek voltak velem, hoszen látni akarták, mi alakul ki Caroline és a karakterem között. Most úgy érzem, tartozom nekik. Össze kellene hozni, hogy Caroline is felbukkanjon New Orleansban. Tudunk róla, hogy sokan azt szeretnék, hogy néhány szereplő mindkét sorozatban állandó szerepet kapjon."
  • Elijah Mikaelsonnak is rengeteg rajongója akad, akik most végre ujjonghatnak, ugyanis a 4x18-American Gothic című epizódban fog felbukkanni, amit már nem is sokára, március 28. kerül levetítésre. De mint tudjuk, Daniel Gillier a spin-off állandó szereplője lesz, így nem lesz hiányunk belőle...

Joseph is boldog Valentin napot kíván

Happy Valentine's Day♥♥♥♥

Minden kedves TVD Fannak Boldog Valentin Napot!!!:)^^

Klaus Fanok van egy rossz hírem.://

Miután elkezdődik "Az Ősök" című sorozat Joseph nem szerepel többet a Vámpírnaplókban. :(((