2012. július 10., kedd

Vámpírnaplós táska
A Comic Con alkalmából több sorozathoz is, így a TVD-hoz kiadtak egy-egy kinézetű táskát

Mistic Love Convetion
Julie Plec, Steven R. McQueen, Matt Davie és Zach Roerig részt vettek egy rajongói találkozón Nimesben (Francia o.)


Julie:Elena már döntött,de akkor is nagy érzelmi konfliktus fog lefolyni hármuk között.
Julie:Caroline a 4.évadban team Stefan lesz,mert együtt fognak segíteni Elenának az önkontrollban.Nagy
barátság lesz közöttük.
Julie-Elenáról:Ha kicsit fel nő,lehetne belőle doktornő,mert mindig szüntelen próbál figyelni másokra.Tatia Petrovát a 4.évad első felében nem látjuk majd,és Julie egyenlőre nem tudja,hogy az évad második felébe találkozhatunk-e vele.
Julie:A 4.évad Damon és Stefan különbözőségeiről fog szólni,valamint hogy min megy keresztül Elena.
Julie:Jennát még láthatjuk majd visszaemlékezési jelenetekben.
Julie:Stefannak nagyon világos véleménye lesz arról,hogyan mehet keresztül Elena az átváltozáson,és érzelmileg hogyan élheti ezt túl.Damon inkább ezen a véleményen lesz:Cselekedj attól függően,ahogyan érzel.
Julie:A kötelék Elena és Stefan között szorosabb mint valaha,de ez nem jelenti azt,hogy nem lesznek közöttük
problémák.-Damon lesz az egyik közülük.A 4.évadban sokszor láthatjuk majd Rebekát és Klaust.Julie szerint (♥juppí)
Meredith lehetne Elena tanácsadója,mert szerinte doktornőnek kellene lennie.
Steven:Ha játszhatna más karaktert,Bonnie lenne vagy pedig Frankenstein.
Elena és Damon nagyon fontos pillanatokat fognak átélni együtt.Julie tagadta a híresztelést,miszerint
Stefannak új szerelme lesz.De azt megerősítette hogy Damonnak lesz új kalandja.Katherine egyhamar nem fog visszatérni,mert Klaus Mystic Fallsban van.
Rajongó:Mit harap meg Elena először? Julie´Amikor ez megtörténik,az egy nagyon sötét nap lesz,de nem történik meg egyhamar,mert Stefan segíteni fog neki.´´
Klaus hamarabb visszatér a testébe még mielőtt észre vennénk.
Steven nemakarta hogy Jeremy közbelépjen Elena és Damon csókjánál,mégha Jeremy végül meg is tette,mert Damon azonnal kitörhette volna a nyakát.
Amióta Klaus Tyler testében van,Tyler valószínüleg dühös,mert ott ragadt,ahol a többi szellem.
A 4.évad első része tele lesz akcióval,új rossz fiúkkal,és fantasztikus lesz.
Matt Davis Delenának drukkol.
Alaricon kívül Matt szivesen eljátszotta volna Damont.Mattnek nem tetszik a valósi neve ezért kitalált egy
másikat-Ernesto Riley.

2012. július 9., hétfő

David Anders visszatér a 4. évadban?
David Anders viccesen megjegyezte, hogy elvileg számíthatunk a 4. évadban egy régi szereplő visszatértére. Korábban már írtam róla, hogy a színészek megérkeztek Atlantába, hogy elkezdjék forgatni az új szezont.

David Anders, azaz John Gilbert megformálója képet is töltött fel a Twitterre, melyen Zach, Michael és ő látható, amint a Gilbert-ház lépcsőjén ülnék. Valamint ezt is kiírta: "Hajnali négy van itt Atlantában, s készen áll a vakmerő csapatunk: Michael Trevino, Zach Roerig és Steven R. McQueen."

Persze meglehet, hogy David, akinek karaktere meghalt a második évadban, pusztán csak együtt lóg barátaival. Viszont ismerve a sorozatot, akármikor visszatérhet John Gilbert.

Szóval mit gondoltok? Most, hogy Elena vámpír lett (és pont John volt az, aki az életet adta a második évad fináléjában, hogy lánya ne legyen vámpír), beszél majd az apjával Jeremyn keresztül?
Új infók a comic Con előtt
Chloe: Annyira el vagyok keseredve, The Vampire Diaries infók nélkül. Kérlek segítsetek!
Hűha, vegyetek mély lélegzetet. Hamarosan többet is megtudtok a sorozatról, hiszen jövő héten megrendezésre kerül San Diegóban a Comic-Con. De mivel szeretünk titeket, még előtte elárulunk valamit: új vámpírvadász tűnik majd fel a 4. évadban! A neve Connor és miután megjelenik a 2. epizódban, még egy kis ideig el fog időzni Mystic Fallsban.
Nináék a LAX repülőterén
További képekért KATT a képre
Július 6-án megérkezett a los angelesi LAX repülőtérre Nina, Candice, Claire, Zach, Steven, Michael és Joseph. Összesen 30 db fotót hoztam róluk. Zachről és Stevenről még nincs kép, de ők is a gépen utaztak.

Csak mellékesen jegyezném meg, mivel új cikket nem írnék ilyen rövid hír miatt, hogy elkezdték készíteni a 4. évados promócionális fotókat a szereplőkről, amit Kat Graham azonnal ki is írt saját Twitter profiljára. A képeket Nino Munoz csinálja, akivel imád Kat dolgozni.

Michael Tweet
Úgy látszik, hogy a színészek már megkapták az első epizódot forgatókönyvét, hisz Michael Trevino már megkapta. Elvileg a forgatások július 9-én kezdődnek, hát ez majd kiderül! :)
Golden Remotes 2012
Nemrég kihirdették a 2012-es Golden Remotes nyerteseit, ahol kedvenceink neve is megtalálható.:
Favorite Funnyguy: Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother
Favorite Funnygirl: Heather Morris, Glee
Drama King: Jensen Ackles, Supernatural
Drama Mama: Leighton Meester, Gossip Girl
Best Couple: Brittany and Santana, Glee
Oddest Couple: Dan and Blair, Gossip Girl
Love Triangle You’re So Over: Elena, Damon and Stefan, The Vampire Diaries
Best Fight: Klaus/Soccer Ball and Damon, The Vampire Diaries
Best Kiss: Santana and Brittany (episode 3×21), Glee
Best Shocker: Lexie’s death, Grey’s Anatomy
Moment That Made You Want to Throw Out Your TV: Kurt not getting into NYADA,Glee
Best Baddie: Klaus Mikaelson, The Vampire Diaries
Best Bitch: Santana Lopez, Glee
Show You’ll Miss the Most: Ringer
Star You’ll Miss the Most: Sarah Michelle Gellar as Siobhan/Bridget, Ringer
Steamiest Moment: Damon and Elena’s first “real” kiss, Vampire Diaries
Biggest Tearjerker: Lexie’s death, Grey’s Anatomy
New Fall Show You’re Most Excited About: The Carrie Diaries
Show You Cannot Believe Is Still on the Air: Two and a Half Men
Guiltiest Pleasure: Pretty Little Liars
Best Guest Star, Comedy: Matt Bomer, Glee
Best Guest Star, Drama: Daniel Gillies, The Vampire Diaries
Best New Show: Once Upon a Time
Breakout Star, Male: Grant Gustin, Glee
Breakout Star, Female: Vanessa Lengies, Glee
Favorite Reality Show: So You Think You Can Dance
Favorite Reality Star: Cat Deeley, So You Think You Can Dance
Best Line: “You ever notice how whenever you want girlfriend to leave, she keeps popping up like the homicidal stripper version of whack-a-mole?”—Nolan, Revenge
Best Comedy: The Big Bang Theory
Best Drama: Supernatural
KAT GRAHAM- Recording Studio
Mint ahogy a sikeresebb énekeseknél szokott lenni, Kat Grahamről is készült egy több részből álló kisfilm arról, hogy hogyan jutott el a zenei stúdióba felvenni a dalait. Itt megnézhetitek az első részt. Egyébként az Awesomeness TV által készült a videó.
Nina Dobrev& Nick Braun- Summer
Nina a “The Perks of Being a Wallflower”“-es kollégájával, Nick Braunnal készített egy videoklipet a Funny or Die számára.

TV Guide Magazin különkiadás

A TV Guide magazintól a Comic-Con alkalmából minden évben kapunk egy Vámpírnaplók külön számot.Mivel pár nap múlva Comic -Con {a TVD panel 14-én lesz} ezért már meg is kaptuk a külön számot,mégpedig két variációban.Az egyik képen Delena látható,a másikon pedig Stelena. Az újság 8 különböző borítóval jelent meg.
TVD szereplőválogatás
Néhány információnk már volt az új TVD karakterekről,de a Spoiler TV-től kaptunk még párat.Ezekben a napokban a Vámpírnaplók producerei keresnek olyan szinész és szinésznőket,akik a 4.évad első és második részében szerepelnének.Spoilereket is tartalmaz.

A TVD 4x01 epizódjába olyan szinészt keresnek,aki megfelelő lenne Pastor Young szerepére.Valamint szintén keresnek megfelelő szinésznőt a lánya April Young karakterére,akivel a 4x02 epizódban ismerkedhetünk meg először,és gyakrabban láthatjuk majd a következő epizódokban.Pastor Young gyülöli a vámpírokat,és megfenyegeti Meredith-et,hogy felfedi mindenki előtt,hogy a betegei meggyógyítására vámpír vért használ.Érdeklődik Damon után,és felakarja őt hasznáni hogy elkapja a testvérét Stefant.April Young azért tér vissza a városba,hogy részt vegyen az édesapja temetésén.

A 4x02 epizódban egy Connor Owens nevü karakter is megjelenik,aki mutat Damonnak egy dokumentumokkal teli mappát,amivel később megzsarolja.Connor és Tyler vitatkoznak,mert mind a kettőjüknek van valamije,amit a másik akar.{infót arról hogyan szüntessék meg at átokot,és egy bizonyos kő helye,}
Friss SPOILEREK! 4x01-4x02
A sorozat 4. évadának 1. részében érkezik egy új szereplő, Pastor Young. Az ő lánya April Young, a 4. évad 2. epizódjának elején fog feltűnni. Pastor gyűlöli a vámpírokat, s megfenyegeti Mereditht, hogy le fogja őt leplezni a páciensei előtt, amiért vámpírvérrel gyógyítja a betegeit. Pastor foglyul ejti Damont, csaliként használva, hogy Damon pedig Stefant kapja el. April Young apja temetésére érkezik vissza a városba.

A Connor Owens nevű karakter is szintén a 4. évad 2. részében fog feltűnni először. A fiú mutat Damonnek egy mappát, tele feljegyzésekkel, ami az ő birtokában volt, aztán megfenyegeti az idősebb Salvatoret. Tyler és Connor pedig olyasvalami miatt veszekednek, amit mindketten akarnak (egy átok kiváltása és egy kő miatt folyik a vita).
Adományozz, és együtt ebédelhetsz Iannal

Ian Somerhalder amellett, hogy a The Vampire Diariesben alakítja a szívtipró Damont, hatalmas környezet- és állatvédő. Nagyszámú rajongótáborát és a Vámpírnaplók stábját is próbálja környezettudatosságra inteni, és azt is szeretné, ha ez lenne az első „zöld” sorozat.

Jelenleg egy sérült állatok számára készülő menedékház megépítéséhez gyűjt pénzt saját alapítványa, az Ian Somerhalder Foundation és természetesen rajongóit is be szeretné vonni a jótékonykodásba. Ahhoz, hogy még több pénz gyűljön össze, azt találta ki, hogy ebédelni viszi egyik rajongóját Atlantában. Persze leszögezte, senki ne tekintse ezt a felhívást randinak, és ne számítsanak semmi komoly dologra a jövőben, mivel jelenleg boldog párkapcsolatban él Nina Dobrevel.

Az ISF sok dologból tevődik össze. Nem csak az élőhelyek vagy fajok megmentésén dolgozunk, hanem az állatvédelmen és a fiatalok oktatásán is. Túl sok olyan állat van, amiket kihasználtak, bántalmaztak és elhagytak, emiatt pedig viselkedési problémáik adódtak és éheznek. Ez egyszerűen hihetetlen, hogy mit tettünk az állatokkal és úgy gondolom emiatt ilyan fontos ez” – nyilatkozta a 33 éves színész az Entertainment Weeklynek.

Az aukció július 18-ig tart és az adományok segítenek finanszírozni azt a területet, amit Ian kiszemelt. A terve az, hogy ezt az álmot nagyon hamar valóra tudják váltani. A legvégső cél pedig az, hogy egy helyet létesítsenek az állatok és a problémás fiatalok számára.

„Ha tudunk otthont adni az állatoknak, akkor az olyan fiatalokkal is meg tudjuk ugyanezt tenni, akiknek viselkedési problémáik vannak, más gyerekeket félemlítenek meg és a körülöttük élőkön vezetik le az agressziójukat. Össze kell őket hozni az állatokkal, hogy együttérzést tanuljanak. Ha megszánsz egy állatot, azután végül egy másik emberrel is együttérzel. Belefáradtam és elegem van már a világunkban lévő együttérzés hiányából és, hogy nézzük, ahogy a gyerekek ebben nőnek fel. Azt hiszem ez egy csodálatos lehetőség számunkra, hogy megmutassuk van bennük együttérzés egymás – és az összes szőrös, pikkelyes vagy tollas lény iránt. Ez az egyetlen módja, hogy előre tudjunk lépni. Őszintén szólva, minden, amit mondani tudok az az, hogy köszönöm. Hálás vagyok a nagylelkűségetekért. Meg fogom próbálni, hogy nem untatatlak titeket halálra” – zárta mondandóját Ian.