2012. november 16., péntek

4x07 Spoiler

A Miss Mystic Fallsi felvonulás - Caroline nem a legjobb, hogy Stefan és Elena egy kemény időszakon megy keresztül.Damon megpróbálja meggyőzni Stefan, hogy segítsen neki felfedni Shane professzor indítékait, de Stefan nem fog végrehajtani egy másik tervet Klaus ellen. Az éves Miss Mystic Falls Pageant, Elena és Caroline egymásnak adnak tanácsot, hogy milyen ruhát hordjanak, míg Tyler és Hayley együtt működnek egy titkos projekten, és Damon egyre jobban gyanakszik Shane professzorra. Aggódva az élénk rémálmok miatt, Jeremy Matthez fordul segítségért, de a helyzet fokozódik hamarabb, mint ahogy bárki is számított volna rá.Olimpiai aranyérmes Gabrielle Douglas is teszi a megjelenést.

4x06-We All Go a Little Mad Sometimes online

4x06-We All Go a Littl Mad Sometimes

Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol feliratok:
Magyar feliratok:
Online magyar felirattal:
Letöltés magyar felirattal:
  • -
Zenelista:
The Heavy – “Same Ol”
Dum Dum Girls – “Bedroom Eyes”
Oberhofer – “Away From U”
Fay Wolf – “The Thread Of The Thing”
A Fine Frenzy – “It’s Alive”
Aidan Hawken and Carina Round – “Walking Blind”
4x07-My Brothers's Keeper promó  (Mint tudjuk, ez ugye csak nov. 29.-én lesz)

2012. november 15., csütörtök

4x06-We All Go a Little Mad Sometimes online

Ismét, mint mindig, itteni idő szerint hajnali 2-kor online nézhetitek a 4. évad 6. epizódját a CW adásában. Aki éjjeli lény (XD) ne hagyja ki, mert mint már tudjátok, ezután egy hét szünet következik a Hálaadás miatt, úgyhogy 2 hétig ezzel a résszel kell vegetálnunk.
A mostani kép szerintem illik is ide, hiszen Damon a sötétben várakozik vmire. XD Ma(inkább holnap) majd megtudjuk, mire is. Jó filmezést minden éjszakai teremtménynek! xoxo
Linkek:

Igazi TVD Mikulás váró!


Ismerős?

Hoztam nektek egy igazán vicces képet a mi szeretett színészeinkről! :D

Spoiles

A TV Line-től megtudhattunk pár információt egy újabb karakterről a TVD 4.évadából-Charlotte-ról,akit a 8.epizódban láthatunk,és romantikus múltja van Damonnal.Charlotte szerepét Madeline Zima alakítja,akit már ismerhetünk a Californicacion és a Heroes sorozatokból.

Candice Accola: TV Line interjú

Kaptunk egy interjút a TV Line-tól, melyben Miss Accola mesél nekünk Caroline-Tyler, Caroline-Klaus és Caroline-Stefan helyzetéről is. Szó esik Hayleyről , továbbá szőke vámpírlányunk jövőjéről is.

TV Line: Mi történik Caroline-nal az eheti epizódban?
Egy kicsit többet fog megtudni Tyler és Hayley barátságának kezdetéről, s hogy honnan ered valójában. Arról is hallhatunk egy-két dolgot, miért jött Hayley Mystic Falls-ba, miért van itt ennyi hibrid, s hogy nekik milyen céljuk van igazából. Ez egy nagyobb képet fog kiadni.
TV Line: Tyler szerint nem történt semmi közte és Hayley között. A kapcsolatuk ezen pontján, Caroline megbízik benne?
Caroline határozottan megbízik benne. Felnőttként könnyebb nézni a műsort, mert csak annyit mondana az ember: 'Micsoda? Gyerünk már!'. De ők nagyon fiatalok. A kapcsolatuk is nagyon fiatal. Talán eltöltött egy kis időt egy másik nővel, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy megcsalta őt. Most először ad Tyler okot Caroline-nak, hogy ne bízzon benne, de ő nyitott mindenre és beszél is minderről.

4.08 - We'll Always Have Bourbon Street SPOILER és hivatalos ismertető

Nagy méretért KATT a képre
A The Vampire Diaries 4.08 - We'll Always Have Bourbon Street  című része ugye december 06.-án kerül a TV képernyőkre. Az epizódban visszautazunk az 1490-es  évek elejére, amikor is Damon és Stefan a hadseregben szolgált a Második Világháború elején. Az epizódban láthatjuk, hogyan áll a Salvatore fivéreken a szexi egyenruha.A kosztümöket  Leigh Leverett tervezte, aki azt is elárulta, hogy a fiúk igazi régi stílusú öltönyben és nyakkendőben fogjuk látni.

És ráadásképpen, mintha ez nem lenne elég nagy öröm számunkra, viszontláthatjuk Stefan legjobb barátját is, Lexit (Arielle Kebbel), akit még az első évadban ismerhettünk meg, De Damon ugye feláldozta a "közjó" érdekében. A rajongók már akkor megszerették a szőkeséget, így valószínűleg mindenki örül ennek a kis hírmorzsának is. A ruhatervező továbbá az ő ruhájáról is beszélt, miszerint " Az igazi fantasztikus 40-es évekbeli ruhakölteményben gyönyörűen fest majd a mi Lexink"

4.08 - We'll Always Have Bourbon Street hivatalos ismertető
VISSZATEKINTÉS AZ 1942-ES NEW ORLEANS-BA - Mikor Stefan szembesíti Damon-t Elenával kapcsolatos gyanújával, Damon kénytelen segíteni öccsének a nyomozásban. Válaszok miatt, Damon és Stefan ellátogatnak a modernkori New Orleans-ba, olyan embereket keresve, akik emlékeznek az eseményekre legutóbbi ottjártukról, 1942-ből, beleértve Damon egykori szerelmét, Charlotte-ot. Elena, Caroline és Bonnie csajos estét szerveznek, míg a Salvatore testvérek a városon kívűl vannak, az érzelmek pedig elszabadulnak, amikor Elena egy sokkoló hírt közöl. Hayley sürgetésére, Tyler szembeszáll Klaus egyik hibridjével, Kimberly-vel, ám a helyzet gyorsan fokozódik erőszakossá. Végül, Damon egy szívszorító döntéssel néz szembe.

♥TMI elózetes♥-Végre itt van

Helló Mindenkinek! Tudom, hogy nagyon nem ide tartozik, és most van az Alkonyatnak a premierje is, de mint már sokan tudjátok, imádok olvasni (nem a kötelezőket, persze). Szóval rengeteg könyvet olvastam már, de a The Mortal Instruments (A Végzet Ereklyéi) sorozat az örök kedvencem, Cassandra Clare-től. Hihetetlen jó, teljesen más világban, és millióan imádják. Van aki olvasta? Szóval véleményem szerint, (aki olvasta az alkonyatot is)  ez jobb minden eddig istenített könyvnél.
Szóval a lényeg, hogy ezt is megfilmesítik, nyáron forgatták a City of Bones-t (Csontváros), azaz a sorozat első részét, és ma hajnali ötkor jelent meg az első előzetes! Felkeltem korán, hogy élőben nézhessem! Csak az előzetest! Úgyhogy lehet meggondolni, milyen jó lehet ;) Persze mindenben jobb a könyv, ez nyilvánvaló, de már most imádom♥
A történet itt is természetfeletti, de nem a vámpírok vannak a központban. A Film főszereplésében Lily Collins(Clary) és Jamie Campbell Bower(Jace♥) fogják játszani. Aki nem olvasta, de szeretné, és megfelel neki az online könyv is, e-mailben el tudom küldeni az eddig megjelent 4 kötetet. (6 lesz + 2 kapcsolódó trilógia)
Na jó, most már tényleg a lényeg, az előzetes. (Lécci írjatok véleményt a cahtben vagy alul a megjegyzésben :) Ha valakit jobban érdekel, ITT a ledvenc oldalam a TMI-ről. Jah és akit érdekel a fordítás, a bejegyzés belsejében :)

2012. november 14., szerda

Spoilerek

Közeleg a Miss Mystic Falls parádé. Tudsz valamit róla? – Hailee
Natalie: Emlékszel még arra a tánc jelenetre az 1. évadból? Készülj, mert újra át fogod élni. Az epizód visszavisz minket a jó kis romantika és a Mystic Falls-i események legjobbjaihoz, az 1. évados emlékeket idézi, hogy milyen volt akkoriban a szerelmi háromszög.
Valami a The Vampire Diariesról? – Kelley
Ausiello: Mit szólsz néhány exkluzív casting infóhoz? A Hősökből és a Kaliforgiából ismert Madeline Zima csatlakozik a csapathoz a 8. részben Charlotte személyében, azt mondják a karakterről, hogy romantikus szálak fűzték régen … ki máshoz, mint Damonhöz.
Szeretnék néhány dolgot megtudni Caroline-ról. Ő a kedvenc karakterem. – Amy
Ausiello: Hayley jelenléte továbbra is csapás marad. Jelen pillanatban határozottan problémát jelent Caroline tökéletes világában és tökéletes kapcsolatában Tylerrel. Ha van valami, amit megtanulhattunk a sorozatból, hogy Caroline egy nagyon rugalmas és erős személyiség, nem hiszem, hogy csak úgy egyszerűen túl lép ezen. Közben egy “kicsit közelebb kerül egymáshoz” egy bizonyos Ősivel. Elkezdi megismerni a különböző oldalait, de még nem tudja hogyan érez iránta. (♥♥ hihi)

2012. november 13., kedd

Elena kilátásai

Most, hogy Elena túl van az első gyilkosságon, mint vámpír, többet akar majd? Vagy továbbra is gyűlölni fogja azt, amivé lett?
"Az első gyilkosság következményei nagyon alaposak."mondta el a TVD producere, Julie Plec. "Ő... szó szerint és mataforikusan elpusztította a reményeit análkül, hogy észrevenné, és rá fog jönni, hogy egy vámpírvadász megölésének ára van... ami sötét helyekre sodorja őt."
Mikor tudtátok, hogy Connor lesz Elena első áldozata?
Michael Narducci: "Áprilisban beszéltük meg.... és valahogy tudtuk, hogy az 5.-ik epizódban és hogy Connor lesz az. A sorozaton voltam egy darabig, és valami, amiért megküzdöttem, az az volt, hogy Elena további dolgokat tegyen, azt akarom, hogy ne legyen egy bajba esett kislány, és hogy kimenjen a nagyvilágba, megvédeni a kisöccsét. Gondolkodtunk azon, ha Jeremy és Matt bajban vannak, akkor mit lépne? Imádtuk, amikor Damon felé fordult és azt mondta "Én is szörnyeteg vagyok". Nem hiszem, hogy szándékában állt megölni Connort, szerintem az volt a szándéka, hogy azt mondja "Maradj távol a családomtól, a francba is!" De Connor bármikor készen állt arra, hogy vámpírt öljön, így amikor elhibázta Elenát, ő lépett. A vámpírok nem mennek ki, és Elena is egy közülük, tehát meg szeretnénk mutatni, hogy a sötét oldal is a vámpírok része.

Apró hírmorzsa

Nagyon tetszett,hogy a forgatókönyv írók eljutottak arra a pontra,hogy Elenából kemény csaj lett.Kérem,mondjátok,hogy láthatunk még hasonló jelenetet! 
"Nem hiszem,hogy az a vámpír akinek a tetteit vitatni fogjátok az elkövetkezendő epizódokban,Elena lesz.De mondok nektek valamit-az amit a nő vagy a férfi csinálni fog,megrázza az adott rajongói tábort."

2012. november 12., hétfő

4x06-We All Go a Little Mad Sometimes webklip 2

-Zap2it Spoiler

Carina (Zap2It újságíró) egy kényes beszélgetésbe kezdett a 4x07 epizódról-ami biztosan örömet szerez majd a Damon és Elena rajongóknak akik nagyon szeretnék ezt a párost együtt látni.{annak ellenére hogy Elena -Stefannak mutatja ki a szerelmét} :
´´Damon és Elena tánc jelenete NEM hallucináció,és álom sem.´´
Aztán elmondta hogy miért nem fog Elena haragudni Damonra-aki megtanította hogyan kell emberekből táplálkozni:
´´Elena valójában nem dühös Damonra. Csak az dühíti hogy ilyen helyzetbe került.Nagyon gyorsan megbocsájt Damonnak.´´
Talán a legérdekesebb információt Elenáról és Stefanról árulta el,de a kapcsolatuk számára nem igér semmi jót.
´´Stefanra és Elenára nehéz idők várnak.A jövő héten sok minden megváltozik.´´

Nekem tetszik nektek?:)


Charming Vampires Convention Budapest-en!

"Büszkén jelentjük be az első Vámpírnaplók Convention-t, a „Charming Vampires Convention and Environmental Event”-et, mely 2013. június 28 és 30-a között kerül megrendezésre Budapesten, Magyarországon. A pontos helyszín még szervezés alatt van, így kérlek legyetek türelemmel, az összes szükséges információt olyan hamar közzétesszük, ahogyan csak lehetséges.

Csapatunk már jópár ilyen jellegű eseményen részt vett, így bízunk abban, hogy olyan körülményeket tudunk nektek teremteni, ami felülmúlja minden elvárásotokat.

Első sztárvendégünk IAN SOMERHALDER! Kérlek nézd meg a jegyeinket vele kapcsolatban! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Convention-ra csak PASSES jegyekkel léphetsz be! Így ha kizárólag csak autogramm, fotó, meet & greet, vagy SSPCG jegyet vásárolsz, nem léphetsz be a Convention területére! Hogy ezt elkerüld, kérlek alaposan olvasd át a vásárlási feltételeket!"

Másik új Társszerki:)

Sziasztok én vagyok a másik új Társszerkeztő ha bármi kérdésetek van csak kérdezetek és válaszolok :)

4x06 Spoiler

Félelmetes hallucinációk gyötrik Elena-t, látjuk, hogy zavaros, ami neki, azt jelenti, hogy egy veszélyes hibát fog elkövetni. Ezt követően, Stefan   igen nyugtalanító híreket kap Elena-ról. Klaus a saját kezébe veszi az "ügyet". Shane professzor felfed egy történetet az ősi boszorkányságról Damonnak és Bonnienak. Klaus és Stefan segítségével, Jeremy megkezd egy új fejezet az életében. Végül, Elena tesz egy fájdalmas személyes vallomást a Stefannak és Mattnak. Damon meglepő új információkat kap Shane professzorról.

4x07-My Brother’s Keeper KÉPEK

12 db kép

TV Line Spoiler

STEFAN / ELENA / DAMON | Ha már most megdöbbentél, mi történt a híres szerelmi háromszöggel, tedd fel a kérdést, hogy ebből jövő hétre mi lesz? Elena szuper-dühös lesz Stefan-re, amiért alkut kötött Klaus-szal. A Salvatore fiúk viszont találnak egy eléggé békés pillanatot, méghozzá a 6. epizód során erre sor is kerül. Túl sok kár érte őket mostanában.

ELENA, MINT GYILKOS | Elena megölte első áldozatát, ám eléggé szerencsétlenül választott: ugyanis aki egy vadászt öl, annak következményei vannak. Eléggé súlyos következményei. A jövő heti epizódban a lány nagyon, nagyon, nagyon sötét helyekre fog kerülni.

KATHERINE, ELIJAH, KOL ÉS A TÖBBIEK | A következő, hatodik epizód előzetesében láthatjuk, hogy Katherine végre visszatér (mint hallucináció?), de Connor-t sem most láttuk utoljára. Ami az Eredetieket illeti, Julie elárulta, hogy már a 16. és 17. epizódon dolgoznak az írók szobájában, s Elijah neve ott szerepel a táblán. (Buzolic, azaz Kol megszemélyesítője pedig Atlantából tweetel, ahol a sorozatot is forgatják.) Arielle Kebbel, akit a sorozat Lexi-jeként ismerhetünk, arról nyilatkozott, hogy valószínűleg van arra esély, hogy megint láthatjuk a karakterét, negyedik alkalommal. ( IMÁDOM!! by szerk.)

Webklip 1 felirattal

A múltkor Réka hozta nektek a webklipet, én ugyanazt most felirattal :D

Nina a TOTEM cirkusszal

Nina Dobrevről hoztam 9 db QH méretű képet, mely a TOTEM cirkusz társulatával készült. Rendkívül érdekes jelmezeik vannak, érdemes megnézni ;)

Új karakter


A Spoiler TV a napokban tájékoztatta a rajongókat egy újabb, visszatérő szereplőről. Vaughn-t úgy jellemeznénk, hogy "jóképű, bájos, izmos és pokolian kemény". A férfi karakter körülbelül 20 éves lehet , és állítólag nagyon szexi az akcentusa. Vaughn az Ötök egyike, és elég sok dolgot tud Damonról, ami kedvenc Salvatorenknak még súlyos hátrányává is válhat. Egyedül Damon erős kötődését nem érti Elenához. A karakter feltehetően a 13., 14. és 15. részben fog szerepet kapni. A 13. részben, ahol a vadász megjelenik, feltűnik még egy új szereplő is, egy bizonyos Caitlin, aki súlyos hatást gyakorol Shane professzorra, és segít annak indítékaira rámutatni.