2013. december 14., szombat

TVD - 5x10 - magyar felirattal


Kicsit megkésve de itt van. Ma még nem jutottam gépközelbe de hoztam ahogy tudtam! Köszönöm timi, hogy kiraktad a chatbe! ;)

2013. december 13., péntek

Péntek esti frász

Esetleg még több infó Klaus visszatéréséről Mystic Falls-ba? Kérlek mondjátok, hogy lesz közös jelenete Caroline-nal! - Mary Kate
A kérdés jobban hangzik, ha úgy kérdezzük: kivel tér vissza Klaus? A visszatérős crossoverről Michael Narducci beszélt: "A Vámpírnaplókban elég nagy, fontos dolgok történnek majd. Bizonyos szavak eljutnak New Orleans-ba, s Klaus - plusz talán még egy karakter - kíváncsi lesz, milyen események bontakoznak ki Mystic Falls-ban." - árulta el a The Originals executive producere.


1. A tizenegyedik rész Katherine-centrikus lesz.
2. Meg fog halni egy főbb szereplő.
3. Ha igaz a három állításból az egyik, akkor testcserét láthatunk majd.
4. Ha találnának egy másik Petrovát, Katherine testet cserélhetne vele, így az ő eredeti teste haldokolna, míg az ő lelke a hasonmáséban tovább élne egészségesen. Mert ugye Katherine-nek csak a teste beteg, öregszik.
5. Bár ez abszurd, de lehet, hogy Elena és Katherine cserélnek testet. Az egyik spoiler szerint a kapcsolatuk még bonyolultabbá válik, már ha az eddigit lehet fokozni.

ÚJ rovat :)

Most pénteken először elindul egy állandó rovatunk a : "Péntek esti frász", melyben titeket (kedves fanokat) spoiler zuhatagokkal (kisebbekkel/nagyobbakkal) látlak el. Amennyiben látod, hogy "frász van" készülj fel egy vagy több nagyon meghökkentő spoiler-re!


TVD - 5x11 /100.rész/ - bővített előzetes

TVD - 5x10 - letöltési linkek







5x10 - Fifty Shades of Greyson


Eredeti nyelven:

- FileFactory
- Rapidgator


Felirat / angol:

- Feliratok.info
- Opensubtitles


Felirat / magyar:

- Opensubtitles
- Feliratok. info
- Podnapisi


Következő rész előzetes: 500 Years of Solitude

2013. december 11., szerda

Karácsonyra fel! :D

Ezt a vicces videót egy TVD fan készítette! xD

Frissek...szerintetek melyik igaz?

Bármilyen hír a The Vampire Diaries-ről? - Mira
NATALIE: A következő mondatok közül kettő igaz és egy hamis. 1) Egy nagy szakítás szemtanúi lehetünk majd. 2) Egy mindenki által kedvelt karakter örökre elbúcsúzik. 3) Valakinek testcserében lesz része.

2013. december 10., kedd

2013. december 8., vasárnap

Boldog szülinapot Ian!

Ma ünnepli Ian Somerhalder 35. születésnapját! Kívánjunk hát neki boldog születésnapot! :D