2014. február 15., szombat

Időjárás jelentés

Ma Magyarországon, kelet felől hatalmas TVD spoiler áradat várható! De ne feledkezzünk meg, hogy néhol egy kis TO szállingózás lehet! Köszönöm a figyelmet, jó olvasást! ;)
Íme rengeteg dolog amit tudnod kell:

1) A Vámpírnaplók 6. évada hivatalosan is be van rendelve!
2) Az Ősök 2. évada hivatalosan is be van rendelve!
3) Ian Somerhalder Facebook-os rajongói oldala elérte a 9 milliós lájkot! Egy videót is készített amit az alábbi linken meg tudtok nézni.
4) ISF-es valentin napi pólókat/pulcsikat tudtok rendelni, itt
5) A Vámpírnaplók 5x17 részében feltűnik az évad gonosza, Markos. Azt tudjuk róla, (egyenlőre) hogy sok köze lesz az Utazókhoz. Raffi Barsoumian fogja alakítani.                                   Jobbra láthatod őt ->
6) A havazás miatt leállt a Vámpírnaplók és Az Ősök forgatása, most a 18.résznél tartanak.
7) Nina Dobrevnek szerelem a láthatáron?! Többet itt olvashatsz róla.
8) Caroline és Stefan rájönnek, hogy Elena testében Katherine van.
9) Damon nagyjából meg akarja ölni Tyler-t, amióta egy "vámpír kannibál"!
10) Tyler és Caroline rendezik a kettejük dolgát...
11) Az Ősök, 1x15 / Le Grand Guignol/ epizódismertető:
EGY ÉJSZAKA AZ OPERÁBAN - A folyamatos visszatekintések 1919-be, megnyitja Klaus-t Cami-nek, így feltáródik az a pusztító és titkos részlet amit Marcel és Rebekah próbált eltitkolni Klaus elől. Elijah egy szövetséget köt Monique-al és a segítségét kéri, hogy megtalálják Sabine-t. Eközben Thierry vonakodik, hogy részt vegyen-e, amikor Marcel és Rebekah egy olyan tervvel állnak elő amivel megdönthetik a boszorkányok hatalmát. Ezalatt, a mocsaras vidéken, Hayley tanácstalansága végett elrabolja Sabine-t, hogy segítséget kérjen egy olyan információval kapcsolatban ami segíthetne levenni a klánjáról az átkot.
12) Vámpírnaplók 5x15 / Gone Girl- Az eltűnt lány/ epizódismertető:
VISSZATEKINTÉS NADIA KERESÉSÉRE - Miközben Nadia visszaemlékezik az évszázados keresésre az édesanyja után, Stefan, Caroline és Matt egy kétségbeesett tervvel rukkol elő, hogy megmentsék Elena életét. Már a második alkalommal Bonnie és Jeremy Liv-hez fordol segítségért. Damon egy csúnya összecsapásba csalja Tyler-t, aztán elindol, hogy bosszút álljon Dr. Wes-en. Caroline és Tyler egy új értelmet kap. Végül Bonnie, megismeri azt a szörnyű titkot ami veszélyezteti a saját és a barátai életét.







2014. február 12., szerda

TO - 1x14 epizódismertető

REBEKAH-T ÚTOLÉRI A MÚLTJA - Amikor Rebekah bezárva találja magát egy szanatóriumban, ahol 1919-ben dolgozott, rájön, hogy Genevieve nevű boszorokány visszatért, hogy bosszút álljon, és, hogy felfedje sötét titkokat amik elpusztíthatják Rebekah-t. A zaklatott Elijah Hayley-hez és Marcel-hez fordul segítségért, amikor az egyik döntése Klaus és Rebekah életét veszélybe sodorja. Az idő ellenük dolgozik, Marcel pedig rájön, hogy egy olyan információval rendelkezik ami segíthet Rebekah és Klaus nyomára bukanni, de ha felfedi az halálos következménnyel járna






TVD 5x14 epizódismertető

JÓ HÍR, ROSSZ HÍR - Damon viselkedése pusztítóan halálosra fokozódik, Stefan visszasírja még az utolsó beszélgetésüket és eldönti, hogy megkeresi Damon-t. Elena önként elmegy Stefan-al bár önző szándékok hajtják. Dr. Wes ismét igénybe vesz az Utazók segítségét, hogy csapdába csalja Damon-t és Enzo-t, hogy próbára tegye kettejük barátságát. Egy Nadia-val történő szívbemarkoló beszélgetés után, Matt megnyeri Caroline-t és Tyler-t, hogy segítsenek megvédeni Elena-t, ami egy erőszakos konfrontációhoz vezet. Később, mikor Stefan megpróbálja megvigasztalni a bús Caroline-t, a beszélgetésük egy borzalmas felismeréshez vezet.






2014. február 11., kedd

Értetek Nektek Tiétek

Értetek Nektek Tiétek

Ha valaki nem értené elmagyarázom:
A blog értetek van!
A blog nektek szól!
A blog nem csak a miénk hanem a tiétek!

Na szóval ha valakinek nem esett volna le....támtám táááám TÁRSSZERKESZTŐ KERESTETIK!
Igen gondolom észrevettétek, hogy tavaly nyár óta szinte csak én írom a blogot..ez azért van, mert Elektra-nak sokat kell tanulnia...Stefan B nem jelezte, hogy neki is szóval ne kérdezzétek miért nem blogolt. Na a lényeg a lényeg Stefan B helyére társszerkesztő "önkénteseket" várok! :))
Aki úgy érzi, hogy elég "fanbolond" és elég ideje van az írjon nekem e-mail-t DE A G-MAIL CÍMEMRE!
Várom sok szeretettel a kis önkénteseket! ;)