2011. december 15., csütörtök

3x10-THE NEW DEAL hivatalos ismertető
Mivel Stefan elrejtette a Klaus családját tartalmazó koporsókat, Klaus bosszút forral bizonyítva Damonnek és Elenának, hogy senki sincs biztonságban, amíg vissza nem kapja amit elvettek tőle. Tyler továbbra is próbálja a legtöbbet kihozni a hibrid képességéből, de szembe kell néznie tettei következményeivel. Egy félelmetes esemény végett Elena és Alaric egyre jobban aggódik Jeremy biztonságáért. Alaric találkozik a gyönyörű Dr. Fellel (Torrey Devitto), akit lenyűgöz a férfi csodálatos gyógyulási képessége. Elena új alkut akar kötni Klaussal, de sokkoló híreket kap.


FINN(Klaus egyik testvére)
Finn Klaus “kevésbé gonosz” testvére. A 20-as évei végén, 30-as évei elején járhat. Jóképű, magas és fizikailag impozáns.Csendes, de megvan a maga sötét oldala is. Egy 1491-es visszatekintős részben láthatjuk majd a Bringing Out The Dead című epizódban. A legenda szerint Finn rábukkant a sebezhető Katerina-ra és hát egyik dolog vezet a másikra…

SPOILER
Amikor visszatérünk a 10. epizóddal, Elena és Damon olyan pillanatokban találják magukat, ahol a romantikus feszültség mélyebb és a testi feszültség kicsit forróbb. Nekik együtt kell dolgozniuk Klaus ellen, úgyhogy állandóan ilyen pillanatokban találják magukat és most, hogy mindketten szabadok bűntudat nélkül cselekedhetnek.

Lesz egy pillanat egy koktél partin, amikor Damon látja, hogy Mrs.Lockwood és Klaus beszélgetnek és felteszi magában azt a kérdést: “Mi a fene folyik itt? Tönkre tette a fia életét és mindannyiunkét is, most meg cseverésznek?” Majd Lockwood Polgármester elmondja Damonnek:“Klaus felajánlotta, hogy békén hagy engem és a családomat, illetve ezt a várost, ha rábírod az öcsédet, hogy viselkedjen”. Láthatjuk majd azt a manipulációt, amivel Klaus rendelkezik Mystic Falls városa felett. Klaus képes lesz előre lépni és azt mondani: “Hé,nem csak én vagyok itt egyedül, aki problémát okoz. Stefan Salvatore a probléma.”


Úgy néz ki, hogy nem csak Elena az egyetlen, aki a szülinapját ünnepli ebben az évadban. Julie Plec elmondta, hogy Caroline is a közeljövőben fogja betölteni a 18-at, de van egy kis probléma. Ő technikailag nem öregszik már és ez okoz némi tinikori hisztit. Úgy lesz vele, hogy “Nem tudtam várni, hogy 18 legyek. A 17 egy töltelék év. Megragadtam ebben a töltelékévben egy örökkévalóságra.” – mondja Plec. Ő csak most kezdi megkérdőjelezni az életét, mint vámpír és kicsit gyászolni fogja a kapcsolatát Tylerrel, kialakulatlannak és szomorúnak fogja magát érezni. És Caroline szomorú lesz, amikor buliznia kéne, ez arra készteti Elenát, Mattet és Bonnie-t, hogy tenniük kell valamit érte, hogy kihúzzák őt a lelki válságból és összehozzanak egy nagyon szokatlan és cseppet sem hagyományos szülinapi bulit. Jó mi? – talán mégsem… Ahogy a sorozatban szokott lenni, a dolgok szörnyen rossz irányba fognak menni. – mondta nevetve Plec.



SPOILER-EPIZÓD CÍMEK
A Spoiler TV nemrégiben közzétette a következő hét, azaz a 10.-16. epizódok címét.
Íme:
2012.01.05. – 3x10 The New Deal (Új alku)
2012.01.12. – 3x11 Our Town (A mi városunk)
2012.01.19. – 3x12 The Ties That Bind (A kötelék, ami kötelez)
2012.01.26. – 3x13 Bringing Out the Dead (Elhozni a holtat)
2012.02.??   -3x14 Dangerous Liaisons (Veszélyes [szerelmi] viszonyok)
2012.02.??   -3x15 All My Children (Minden gyermekem)
2012.02.??   -3x16 1911 (1911)


AZ ŐSÖK
Finn
Kol
Nem is hinnénk, hogy Klaus családja,vagyis az Ősök még mindig tartogathatnak nekünk meglepetéseket. Azt már tudjuk, hogy Esther és Mikael a szülők, Rebekah, Elijah, Henrik és Klaus a gyerekek.A TV Guide kiderítette, hogy újabb testvérek kerülnek elő a Stefan által ellopott koporsókból. Az egyik testvérről már hallottunk, ő Finn, a másik pedig Kol, akinek a nevével még nem találkoztunk. Finnt Casper Zafer angol színész, Kolt pedig Nathaniel Buzolic ausztrál színész fogja majd alakítani. Egyelőre még nem tudni mikor debütálnak majd a képernyőn.

2011. december 14., szerda

Sziasztok!
Úgy látok, az oldal vendégei nem nagyon vesznek részt az oldal közösségi életében, így nagyon kihaltnak látszik az oldal.  Én látom a csak általam látható statisztikában, hogy ez nem igaz, hisz nap mint nap megfordul itt nem kevés ember. Kérlek titeket, legyetek aktívabbak az oldal életében, beszélgessetek, és adjatok tanácsokat, szerintetek mit tegyek még, hogy jobban szeressétek az oldalt. Azon gondolkoztam, hogy átalakítanám vámpíros oldallá, ami nem csak a TVD - vel foglalkozik, hanem más Vámpíros filmekkel/sorozatokkal is. Ám lehet, hogy ennek a TVD rajongók nem örülnének, így a tanácsotokat kérem. Bátran mondjátok meg véleményeteket!
Továbbá szeretnék egy társszerkesztőt felvenni, aki segítene az infók begyűjtésében, és a szerkesztésben. Ide is várom a bátor jelentkezőket! XD Írjatok a vampire-diaries03@freemail.hu-ra. Írd meg, a e-mail címed, és azt, miért tartod alkalmasnak magad a feladatra.  Amennyiben a látogatók aktivitása nem növekszik akár pár %-al is, sajnos lehet, hogy bezár az oldal. Elmegy a kedvem, hogy senki nem ír véleményt a munkámról:( De ha nő az aktivitás, Írtok véleményt, ígérem, minden nap friss infók lesznek a sorozatról. Észrevettétek, hogy az utóbbi hónapokban nem írtam sok bejegyzést, ez is azért van, mert úgy érzem, hiába dolgozom.
Akkor nyilvánítsátok ki véleményeteket bátran! És várom a társszerkesztőm jelentkezését:)
Nézzétek, mit találtamT TVD-s ágynemű huzat. 

 Elképesztő, miket ki nem találnak. De nem baj, 
sok Vámpírnaplós cuccal jobb az élet:)
Mergendelni utt tudod: KATT



















AZTÁN MÉG......


Vámpíros parfüm, körömlakk, szempilladúsító,
szemfesték paletta, pirosító, rúzsok, és egy 
olyan púder, amitől csillogsz a napon.  
Az essence új kollekciója a Vampire's Love nevet kapta. Megvásárolni a DM-ben, Rossmannban, illetve a Müllerben lehet. A gyönyörű sötét színekkel hozzájárul a vámpíros hatáshoz:)




Julie Pleck  SPOILEREK!


„Mikor visszatérünk a tizedik részhez, Damon és Elena magukra találnak. Végre felszabadulnak, mindenféle bűntudat nélkül. Ezekben a pillanatokban a romantikus feszültség és a fizikai vonzalom mélyebb és erősebb lesz mint valaha, sőt forróbb! Tudjuk, mire gondoltok... Forróbb? Lehetséges ez? Higgyetek nekem... az” – bátorítja a Delena-rajongókat Julie.
Viszont Stefan nem sokáig marad távol. Amikor Damon és Elena végre kérdőre vonják legutóbbi tetteiért, a válasz miatt Damon kétszer is meggondolja, nyomuljon-e Elenára, így biztosak lehetünk benne, hogy még néhány nehéz döntés áll előttük.



"Stefan még távol lesz a Klaustól lopott koporsókkal, de kiderül, hogy mivel volt elfoglalva: rá akar jönni hogy lehet egy lépéssel Klaus előtt. Mikor Elenának és Damonnek lehetősége van arra, hogy szembesítsék Stefant a tetteivel, de reakciója igazán elgondolkoztatja Damont, hogy lépjen-e Elena felé,vagy ne" vélemények?