2012. március 30., péntek

3x18-Murder of one

3x18-The Murder of One

Letöltés eredeti nyelven:
Angol felirat letöltés:
Magyar felirat letöltés:
Online magyar felirattal:
3x19-Heart of Darkness promó

TYLER VISSZATÉR MYSTIC FALLSBA - Elena és Damon elindul együtt Denverbe, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Jeremy biztonságban van ott, és megnézni, hogy az ő különleges képességei segíthetnek-e feltárni a számukra szükséges információkat egy ősi vámpír vérvonalról. Nem tart sokáig nekik rájönni, hogy Jeremy ismét „rossz” emberekkel lóg. Stefan és Klaus egy brutális keresésére indul egy eltűnt fegyvernek. Caroline meglepődik, amikor Tyler visszatér a városba, de Tyler hamarosan rájön, hogy van valami Caroline és Klaus között. Matt keze tele van, mert próbálja Rebekah-t lefoglalni a közelgő 1920-as évek táncának szervezésével.



2012. március 29., csütörtök

3x18-The Murder of One
élőben

Aki éjjeli bagoly, vagy csak nem bírja kivárni a feliratot, az élőben is megnézheti a 18. részt. Hazai idő szerint hajnali 2-kor ITT nézheted. Jó filmezést!!!! ;)

2012. március 28., szerda

3x18-The Murder of One

Kaptunk egy részletet a 18-as részből, ami a jelenet alapjón nagyon izgalmasnak ígérkezik! ;)

2012. március 27., kedd

Új szerepben Matthev Davis

Leteszi a karót és nem iszik több verbénát a The Vampire Diaries sármos tanára.

Matthew Davis a hírek szerint búcsúzhat a vámpíroktól. Az Alaric Saltzmant alakító színész szerepet kapott a The CW legújabb televíziós sorozatában, amely a 2012/13-as szezonban indulna hódító útjára. Vajon ez azt jelenti, hogy a vámpírvadász történelem tanárt éri utól a vég a harmadik szezon végén?

Az egykoron Doktor Szöszi barátjaként feltűnt színész, úgy tűnik bizonyította tehetségét a vámpírok közt, hiszen az új Cult című sorozatban már főszereplőként láthatjuk viszont. A szériában egy újságíró bloggert fog alakítani, akinek a bátyja rejtélyes körülmények között eltűnik. Összefog asszisztensével (Jessica Lucas) és a keresésére indulnak. A szériát a Gossip Girl producerei jegyzik, és Alona Tal illetve a Prison Break sorozatból ismert, Robert Knepper is feltűnik majd az epizódokban.

A hírt a Deadline és a TVLine is megerősítette, bár azt még senki sem tudja biztosan, hogy Mr. Saltzman végleg búcsúzik-e a sorozattól, vagy csupán elköltözik Mystic Falls városából, hogy néha azért még lehetősége legyen megörvendeztetni a rajongókat.

Úgy tűnik, valószínű, hogy Alaric lesz az áldozat. Én sajnálom, kedveltem a karaktert :( ÉS ti???

3x17-Break On Through zenelista

Telekinesis “COUNTRY LANE”
Awolnation“GUILTY FILTHY SOUL”
The Kills “FUTURE STARTS SLOW”
Rosi Golan “CAN’T GO BACK”

Az évadzáró utalása

Ma kiderült, hogy a 3x22-The Departed (Az elhunytak) című évadzáró epizód azokra a személyekre utal, akiket Elena elvesztett a sorozat eddigi epizódjai során.

És megválasztották a két színészt, akik Elena és Jeremy szüleit fogják alakítani a sorozatban. A színészek kiléte még ismeretlen, de a források szerint nem mondana sokat a rajongóknak. Grayson és Miranda Gilbertet két atlantai színész fogja játszani (atlantában forgatnak). Ne számítsunk arra, hogy megismerjük a szülőket, mert csak néhány szöveges részük lesz a sorozatban. A jelenetük az a rész lesz, melyben a Wickery hídról a folyóba zuhannak autójukkal, a hátsó ülésen Elenával

Kat Graham új videoklipje

Megjelent KAT GRAHAM legújabb videoklipje, a Put Your Graffiti On Me.




ITT megtekintheted a klippet

Legfrissebb Hírek

Először is, megtudtuk az elkövetkezendő 3. évados epizódcímeket, ha még eddig valaki nem hallott volna felőlük!  ♥

03.29 >3x18 – The Murder Of One (utána lesz a  3 hetes szünet)
04.19 >3x19 – Heart of Darkness
04.26 >3x20 – Do Not Go Gentle
05.03 >3x21 – Before Sunset
05.10 >3x22 – The Departed (évadzáró epizód)


TVNZ interjú a TVD sztárjaival


A TVNZ interjújában beszélget a The Vampire Diaries néhány sztárjával (Candice Accola, Kat Graham, Joseph Morgan, Michael Trevino) a karaktereikről és a sztárok életéről. Jó szórakozást ;)

E!Online spoiler

Kaptunk néhány spoilert az E!Online-tól Ian Somerhalderrel és Matt Davissal kapcsolatba.

GG129: Ian Somerhalder tweetelt egy képet, hogy a finálé címe ’Az elhunyt’ lesz. Van valami ötleted miért ez a címe?
’Az elhunyt’ utal azokra, akiket Elena az élete alatt elvesztett. Emlékszel, hogy mondtuk, hogy lesz egy visszaemlékezős rész, arról az estéről, amikor Elena szülei meghaltak autóbalesetben? Úgy érezzük, hogy egy sírósan fantasztikus rész készülődik. (Borzongás) 
Bridgette: Matt Davis (Alaric) az évad végéig fog játszani a TVD-ben, vagy nem? Mert forgatja a The Cult sorozatot.
Egy forrás szerint, Matt Davis jelenleg két teendő között ügyeskedik. A The Cult és TVD között. Képzeld! Nem kell azt feltételezni, hogy Alaric egy halott… legalább is még nem.