2011. június 10., péntek

Epizódismertető: 2.02 - Szép új világ / 2.02 - Brave New World
Caroline, aki még mindig nem érti, mi is történt vele, rémisztő élményeken megy keresztül a vámpírrá válás útján. Damon tart az új fenyegetéstől, ezért azonnal végezni akar a lánnyal, de Elena megakadályozza ebben, miközben Bonnie döbbenten figyeli, mi lett a barátnőjükből. Damon közben Mason Lockwoodra is gyanakszik, aki érzése szerint nem vámpír, de szintén természetfölötti erővel bír.
A3. évad címkében fogom ezután az epizódismertetőket feltüntetni, folyamatosan. Nyáron kevesebbet leszek, de igyekszem. Még mindíg KERESEK TÁRS-SZERKESZTŐT !!!
A szereplőkről a szellemekről, a románcokról & Megvan a 3. évad premierjének dátuma
Katerina Graham sajnos nem árulhat el túl sokat a 3. évad rejtélyeiről, hiszen az írók a napokban kezdték el a legújabb szezon forgatókönyvét megírni. Jó hír mégis, hogy hivatalosan is közzétették a 3. szezon 1. részének, azaz az új évad premierjének dátumát: 2011. szeptember 8., csütörtök. Úgy látszik minden évben egy nappal hamarabb érkezik a vadonatúj epizód (2009 - szeptember 10; 2010 - szeptember 9). Ha minden igaz és negyedik szezon is lesz, akkor remélhetőleg szeptember 6-án adják le a 4.01-t (hacsak nem áttolják szeptember 13-ra). 
Az egyik nagy meglepetés a fináléban az volt, hogy Jeremy képes látni a halottakat, kezdve a két barátnőjével, akik mindketten vámpírok voltak, majd később meg is haltak.
"Jeremy még a sorozat elején bezárkozótt, szomorú jellem volt, hiszen a szülei meghaltak, valamint barátnőjét, Anna-t is hamar elveszítette" - mondta McQueen. "Jer legnagyobb félelme a halál: hiszen elveszíti mindazokat, akiket szeret. Érdekes lehet mindenki számára az, hogy az új képességével majd láthatja azokat, akiket elveszített. Talán ez fogja kihúzni őt abból a sötétségből, ahova tartozik a nővérének majdnem elvesztése, s az, hogy Jenna és John is meghalt. A halál itt már nem a véget jelenti, ezt bizonyítja ez az új képesség is." 
Jeremy-nek nemcsak az új erejével kell szembenéznie, hanem az ebből adódó problémákkal is: Bonnie vajon mit szól ahhoz, hogy Jeremy a volt barátnőivel cseveg? Katerina és Steven sem tart ettől a csavartól a harmadik évadban. Steven elárulta, még ő sem tudja, vajon éket ver-e Jer és Bonnie kapcsolata közé ez az egész "látja-a-halottakat"-dolog. Szerinte Jeremy bevallja mindezt barátnőjének, hiszen Bonnie is bizonyította a fináléban, hogy szereti a fiút. A kapcsolatuk mára már erős.

...FOLYTATÁS ...

Katerine Graham szerint nem zavaró tényező a karakterek közti korkülönbség, hiszen a romantika így is megvan Jeremy és Bonnie között. 
"Először kicsit fura volt, sokkolt mindenkit - hiszen felnőnek együtt, majd hirtelen szerelmesek lesznek egymásba? Olyan volt, mintha valamit forralnánk, de mindez lassan történik, s egy hosszú folyamat végeredményeként jön létre. A kapcsolatuk elején ott volt egyfajta szexuális feszültség, ami egyre jobban oldódott az évad vége felé. Mindenki drukkolt nekik, hogy jöjjenek össze, s ez sikerült is" - fejtette ki véleményét Katerina karaktereik kapcsolatáról. 
A romantika mindig is fontos szerepet játszott a The Vampire Diaries-ben, hiszen több szerelmi háromszög is kialakult az évadok során, a legutóbbi pedig a Matt-Caroline-Tyler-féle háromszög volt. "Azt hiszem, hogy nagyon sok olyan jelenet van a sorozatban, amit az életben is látunk, nap mint nap: a felnőtté válás, az élet és halál következményei, valamint a tizenévesek közötti kapcsolatok fontossága." - mondta Candice Accola. "Ha visszagondolok a középiskolára, emlékszem arra, milyen fontos szerepet töltött be az első szerelem. Szakítotok, aztán újra összejöttök, s ez olyan drámai."Candice szerint az elmúlt két évadban pár epizódot nevezhettük volna akár "Vampires: The College Years"-nek, azaz "Vámpírok: A főiskolai évek"-nek is. 
Candice ragaszkodott hozzá, hogy jó kapcsolatot ápoljon Caroline Matt-tel, valamint Tyler-rel is. Mikor Matt-tel volt, az valóban szerelem volt, de Tyler-nél mindez a barátságból alakult ki. Két teljesen más helyzet, más alapok. 
Kezdettől fogva a sorozat azt mutatja, hogy képes kiírni olyan karaktereket, akiket szerettünk, hogy mások jobban ki tudjanak bontakozni. Bár tény, az összes színészben ott lakozik egyfajta félelem, hogy vajon az ő karakterét mikor fogják megölni, eltűntetni. Accola elmondta, ő tiszteletben tartja az írók döntését, akármi legyen is az."Az írókat nem lehet felelősségre vonni azért, amit ők elhatároznak. A sorozat megköveteli egyes szereplők halálát. 
Imádom a Dexter című sorozatot, nagy rajongója vagyok. Náluk van az, hogy sorra írják ki a főszereplőket. És a mi sorozatunk pedig olyan, hogy nem tudom, mikor mi fog történni, s hogyan." - mondta Candice Accola.

2011. június 8., szerda

NINA AZ MTV MOVIE AWARDSON 
Az MTV Movie Awards vörösszőnyegén elcsípték Ninát, és arról kérdezték, mi a véleménye a legjobb csókról, aminek a díját Kristen és Robert vitték el (Twilight). Én magam kicsit érdekesnek találom, hogy A TWILIGHT MÉG MINDIG ENNYIRE MENŐ, de igazán nem lep meg. :D Vélemények?
Ezen kívül még a díjátadás végén is készült egy interjú, azt is gyorsan hozzátettem. :D





Tags: Movie Trailers, Movies Blog
NINA, KAYLA, JULIE ÉS STEVEN AZ MTV MOVIE AWARDSON - FRISSÍTVE

Nina Dobrev, Kayla Ewell, Steven R. McQueen és Julie Plec is ott voltak az MTV Movie Awardson, ahol elcsípték őket pár fotón, és egy videó is készült róluk. A képre kattintva eléritek a fotókat, alatta pedig MEGNÉZHETITEK A VIDEÓT. (:
KÉSŐBB: Került még fel pár új kép ugyanoda, érdemes megint végignézni őket. :D


MICHAEL MEGKAPJA A CIPŐJÉT

Még régebben TVDChloe készített egy interjút Michael Trevinoval, ahol már láthattuk, amint az ijfú vérfarkasunk erőteljesen rámozdul a kamerás cipőjére. A Canvas Warriorskészített egy olyan Converse cipőt, amin TYLER VAN RAJTA, és mit ne mondjak, odáig vagyok érte. :D Michael is odáig volt, érdemes megnézni. :D

ClevverTV: Kayla Ewell interjú (videó)
A ClevverTV-nek adott interjújában Kayla beszélt Vicki visszatéréséről a harmadik évadban. A 2011 MTV Movie Awards-on elmondta, hogy az első részben megtudjuk, mit is jelent a karakterének visszatérése: és ez lehet, hogy annyira nem lesz jó, mivel még ő sem tudja, meddig marad. A videó megtekinthető FULL HD-ben is.

Epizódismertető: 2.01 - Visszatérés / 2.01 - The Return
Az RTL Klub folytatja a Vámpírnaplók vetítését, a második évaddal: június 24-én, 22:15-kor startol el nálunk az új szezon. Tehát hiába van szünet, szerintem remek időtöltés lesz ismét magyarul nézni az epizódokat péntek esténként. Emellett kiadták a rész ismertetőjét is. Már csak 17 nap és kezdődik Magyarországon a második évad premierje!
Az aktuális rész ismertetője: Amikor Elena hazatér, megdöbbenve látja, hogy mi történt Jeremyvel és Johnnal. Elena és Damon, akárcsak Bonnie és Matt, a kórházban aggódnak, mert még nem tudni, hogy Caroline életben marad-e. Beszélgetés közben Damon rájön, hogy nem Elenával csókolózott előző este. Elérkezett a várva várt pillanat, Kat visszatért. Tyler nagybátyja, Mason, a volt polgármester öccse megérkezik a városba, hogy vigaszt nyújtson a gyászoló családnak. 
A sorozat ismertetése: Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

2011. június 6., hétfő

A VÁMPÍRNAPLÓK visszatér a RTL-re!

A The Vampire Diaries sorozat a The CW csatorna egyik legnagyobb nézettségnek örvendő sorozata. A második évad alig pár hete érkezett el a végéhez Amerikában, de a magyar rajongóknak a nyáron sem kell nélkülözniük a kedvenceiket. Az RTL Klub úgy döntött, a nagy érdeklődésre való tekintettel nem várnak őszig, hogy műsorra tűzzék a nagy sikerű sorozat második évadját, hanem a rajongók már június végén újra élvezhetik a két vámpírtestvér, a gaz csábító, Katherine és Elena fordulatos kalandjait a csatornán. A hírt már a SorozatWiki is megerősítette.

Az új évad premierje JÚNIUS 24-ÉN, PÉNTEK ESTE 22.15-KOR LESZ. A szinkronhangok nem változtak, így magyarul újra Németh Borbála, Varga Gábor és Szabó Máté szólaltatják meg a főszereplőket.

Míg kis országunkban a második évad részeinek örülhetünk szinkronos verzióban, addigkint már megkezdődtek a harmadik évad munkálatai a napokban. A színészek szabadságukat töltik, de az írók már a gépek fölé görnyedtek, és elkezdték megtervezni az Elsők évadját.
Iannel készítettek egy interjút, amelyben a környezet napjáról és a környezetvédelemről beszél, ami június 5-én van.

Videó a The CW Upfrontról
Egy újabb videó került fel a The CW Upfrontról, amelyben Nina és Ian arról beszél, hogy örülnek, hogy lesz egy újabb évad.
Ian a DELENA csókról
Készült egy rövid interjú Iannel még Párizsban, ahol beszélt a Damon/Elena csókról,és arra a kérdésre, hogy szeretné-e, ha újra csókolóznának, az volt a válasza: Ki nem? ÉsKIK VAGYUNK MI, HOGY MEGKÉRDŐJELEZZÜK A SZAVÁT? :D Pláne a Delena shipperek...
Spoilerek a 3. évadra!

Sandra! Lemaradtam Julie Plec Kevin Smith's-es rádióműsoráról tegnap. Mondott valamit az új évadról? — Tracy
A spoiler mentes interjú legnagyobb elhintése az volt, hogy az írók csapata, akik három napig az új szezon feltérképezésével foglalkoztak, leszerződtette Rebecca Sonnenshine-t, egy horror írót, aki miatt Plec különösen izgatott volt, mivel a psycho-horrorra specializálódott. Az, hogy a TVD-n dolgozik, szerintem ELÉG EGYÉRTELMŰVÉ TESZI SZÁMUNKRA A DOLGOKAT, és úgy érzem, tetszeni fog az új évad mindenkinek.
Egy kis spoilert Mystic Falls-ból, könyörgöm!! — Ann
Talán az írók szobája még mindig az új szezon kiagyalásától hangos, Nina Dobrev viszont tele van ötletekkel. "Más lesz a hangulat, a szerepek megcserélődnek, és Elenának együtt kell élnie a tette következményével, hogy miért tette; a csókot," mondta. "Tavaly ez egy hamis Damon/Elena csók volt. A mostani igazi volt. És ELENA KEZDEMÉNYEZETT. Érdekes lesz látni, hogy mik lesznek a következmények.
Candice Accola interjú a HolliwoodLife-al


Candice Accola leült a HollywoodLife-al, hogy beszéljen a lyme kór elleni intézkedéseiről, és adott egy kis előrejelzést, hogy mire várhatunk a TVD 3. évadjában. Már hallottuk Michael-től, hogy reméli, Caroline és Tyler kiegyensúlyozott példát mutatnakMystic Falls-nak, de Candice-től is hallani akartuk, hogy a vérfarkas és vámpír duó összeállhat-e szeptemberben... És NEM CSALÓDTUNK A VÁLASZÁBAN!

Reméled, hogy Caroline és Tyler kapcsolata továbbra is pozitív irányba halad majd?
Ha ez azt jelenti, hogy mindketten életben maradnak, akkor igen! Ha azt, hogy mindkettőnknek megmarad a munkája, akkor igen! Persze, ez más irányba is mehet. Amit szeretek a kapcsolatukban az ez a nem túl heves, szexuális feszültséggel átitatott kezdet. Caroline kapcsolatai általában így kezdődtek. Még Stefannal is, aztán utána Matt-tel. Tylerrel máshogy alakult, és szerintem ez leginkább barátságon alapszik. Szerintem ez mutatja a karakterek fejlődését, és azt is, hogy mennyi mindenen mentek keresztül. Találkozol valakivel, barátok lesztek, és ebből gyönyörű kapcsolat nőheti ki magát. De Matt még mindig ott van...
Szerinted folytatódni fog a szerelmi háromszög a következő évadban? Tudjuk, hogy Matt szakított Caroline-nal most, hogy tudja, a lány vámpír lett, de szerinted még mindig lehet ebből szerelmi háromszög?
Talán. Tudom, hogy az interjúk után rájöttem, hogy ez egy amolyan geometriai problémává vált, hogy ki kivel randizott, és ki van háromszögben kivel. De szerintem még korán van gondolkodni, bármi lehet belőle. Tudom, hogy már két év telt el, két szezon, de még mindig túl korai, mert bármi történhet.
Beszéltem Michael-lel, és azt mondta, hogy reméli Tyler és Caroline hat a többi vámpírra és vérfarkasra, és megmutathatják, hogy lehet egymás mellett élni, és hogy lehet érett kapcsolatuk. Azt is reméli, hogy egy kis románc is lehet belőle.
Ez egy nagyon felnőttes válasz volt tőle! De ki akarná nézni az ilyen sorozatokat, ahol minden rendbe jön? Természetesen mint a sorozatban lévő színész, a karaktereket tisztelve azt szeretném, hogy mindenkinek minden rendbe jöjjön. De mint néző azt szeretném, hogy legyen zűrzavaros!
Szóval szerinted Caroline egy olyan helyen van, ahol elég érett lehet ahhoz, hogy segítsen Matt-nek egy kedves kis ember barátnőt találni?
Szerintem Caroline sokat ért, de nem őrült meg. Kétlem, hogy túl lenne a dolgon ilyen hamar. Sőt, biztos vagyok benne.
Szerinted Caroline-nak kivel van több kémiája: Tylerrel vagy Matt-tel?
Szerintem mindkettőjükkel másmilyen. Egy nagyon ártatlan, napsugaras kémiája van Matt-tel, de nagyon kényelmes a kémiája Tylerrel. Csak ülhet ott, lehet teljesen összetörve, és mégis jó vele lenni. Úgyhogy két különböző, egy egészséges kapcsolathoz viszont nélkülözhetetlen dolog van a fiúkkal. Össze kéne mosni 
NINA->fotózás
...
CANDICE ACCOLA A STYLEFILEDAILY KULISSZÁI MÖGÖTT
Emlékeztek még a Candice Accolával készített StyleFileDaily-s fotósorozatra? Most onnan hoztam egy kulisszák mögötti videót - Candice teljesen ELRAGADÓ, ÉRDEMES MEGNÉZNI. (: