2013. április 11., csütörtök

Bonnie nem lesz ott a bizonyítvány osztón?

Nem is lehetnénk büszkébbek a Mystic Falls-i bandára, ugyanis a fináléban végre leérettségiznek hőseink, ami tinédzserkoruk egyik mérföldköve. Bár legtöbben közülök örröké 18 évesek maradnak, eléggé ügyesen eljutnak odáig, hiszen sok órát ellógtak egyesek a New York-i utazás miatt.

Mindazonáltal, a TV Guide nemrég beszélt Julie Plec-kel, aki elárulta, hogy bizony nem mindenki fog eljutni az érettségiig. Az executive producer ezt mondta:

"Határozottan lesz olyan a mi önfejű, vétkes diákjaink közül, aki nem tudja majd átvenni az érettségi bizonyítványát." - árulta el Julie.

De ne aggódjatok! Ez nem azért fog megtörténni, mert kitépik a szívüket vagy karóval megölik őket. Szimplán csak arról van szó, hogy van egy nagyobb, nyomasztóbb, természetfeletti problémájuk.

Van egy olyan érzésünk, hogy ezt a nyomasztó hatást Silas gyakarolja a Mystic Falls-i Középiskola diákjaira, s hogy pontosan mi az, arról is van sejtésünk: a Túlvilágot eltörlő varázslat. Silas a gyógyírre vár, akinek jelenlegi tulajdonosa Elijah, ami éppen úton van Mystic Falls-ba.

Ha nem tévedünk, Bonnie lesz az, aki nem tud leérettségizni, mert Silas-nek a Bennett lányra van szüksége - félretéve, hogy részt akar-e venni a rituáléban vagy sem.

Matt Davis visszatér?

MATT DAVIS VISSZATÉR A VÁMPÍRNAPLÓKBA?

Tegnap sajnálatos hírt kellett közölnünk, ugyanis megkapta kaszáját a Cult. Vajon ez azt jelenti, hogy a színész visszatérhet a Vámpírnaplókba? Spekulálni még korai, de ennél a sorozatnál bármi lehetséges.

A lap értesülései szerint Matt Davis Atlantában tartózkodik, "vélhetőleg az idei évadban második megjelenésének felvételén". Még egy darab a puzzle-ből, miszerint Silas lebontja a halandók és természetfelettiek közti határt, de akkor elszabadul a pokol - minden halott, aki feltámadt, meg akarja ölni azt, aki végzett vele. Ez Damon és Klaus számára eléggé rossz hír.

Steven R. McQueen is tiszteletét teszi még a maradék 5 epizódban, valamint Lexi (Arielle Kebbel) is esélyes, hogy feltűnik. Reméljük, hogy Alaric - ha esetleg szellem formájában is - nem azzal tér vissza, hogy "meg akarom ölni a világ összes vámpírját".

Az igazi Silas a sorozatban?




Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan is néz ki valójában Silas, nem amikor szőke tinilány vagy őrült professzor képében jelenik meg, akkor ez a Ti szerencsenapotok! A TV Line vitt közelebb minket ehhez az egész rejtélyhez.



A lap értesülései szerint "futólag megpillanthatjuk" Silas igazi arcát a 4.19 - Pictures Of You című epizódban. De ki hívja meg egyáltalán a szalagavató bálra?



A spoiler úgy folytatódott, hogy "Silas nagyon hasonlít egy atlantai színészre, akinek a neve Scott Parks". Túlságosan ne szokjuk meg őt az idei évadban, mert a warlockból lett erős lény továbbra is másoknak kiadva fog feltűnni.



Mennyire rejtélyes. Ezért nem jelentették még be hivatalosan, hogy ki fogja Silas-t életre kelteni a képernyőkön? S Jeremy vajon nem tér vissza halálból, csupán a férfinek ő lesz az új, kedvenc alakja?



Silas továbbra is azon dolgozik, hogy lebontsa a Túlvilág és a mi világunk közti fátylat, s Julie Plec szerint hőseink teljesen nem tudják ebben megakadályozni

Új epizód címek + 4x21 ismertető



4.22 - The Walking Dead 
4.23 - Graduation 

4.21 - SHE'S COME UNDONE: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ

KÖSSÜNK EGY ALKUT - Damon és Stefan egy brutálisan új megközelítésből provokálja Elenát, hogy kapcsolja vissza emberségét, Caroline pedig csalódott, mikor rádöbben, hogy a próbálkozás visszafelé sült el. Mikor Elena kitalálja, hogy blöffből felhívja a Salvatore testvéreket, a fiúk egy meglepő forrásból kapnak segítséget. Matt egy kéretlen tanácsot ad Rebekah-nak, milyen életet is kellene választania, s a lány ezért megpróbál segíteni neki cserébe. Caroline-nak egy veszélyes és zavaró találkozása lesz Klaus-szal, Katherine pedig gyanakszik, mikor Bonnie tesz egy ajánlatot neki, mely mindkettejük számára előnyökkel járhat.


Klaroline vagy Forwood?





Ismét van egy szavazás a TVD hivatalos angol oldalán.
Voksoljatok ha akartok a kedvenc párosotokra! :)
Hajrá Klaroline! :DD
Link itt, hogy megtaláld az oldalt. :)

2013. április 8., hétfő

Dexi vagy Stebekah?





A TVD hivatalos Facebook oldalán (az Amerikain) lehet "szavazni" erre a két párra.
Aki gondolja tegye le a voksát. :D
Én már szavaztam! Hajrá Dexi ;)