2013. január 5., szombat

Nyammi :)

Kat megosztotta a Twitteren ezt a képet és ezt írta hozzá:

One thing I can't go without on a weekly basis. :)

Elena spoiler

The Vampire Diaries írója, Julie Plec, a közelmúltban nyilatkozta, hogy Hollywood a közelgő érzelmi hulláma elnyeli Elena-t, mikor a TVD visszatér január 17-én.

"Elena gondolkodásmódja alapvetően kombinálja az érzéseit, a veszteség érzését, hogy nem tudja, hogy hol van Damon iránti szerelme és ez mély bűntudatot okoz amiért ő megsérti ezzel Stefan-t." Ne feledkezzünk meg a harmadik férfiról az életében: a bátyja, Jeremy. "Egyenlőre, a védelmező Jeremy" Plec mondta. "Elena nagyon zavarosan érzi magát, hogy nem lehet Jeremy-vel, hogy segítsen neki, átmenni ezen az egészen, hogy "megjelenjen" a többi vadász jel. Szóval van egy csomó dolog ami miatt Elena aggódik. Az egész közepén még mindig nem tudja az érzéseit Damon iránt (hiába "szakítottak")
Úgy érzi, hogy a szerelme igaz Damon iránt (HALLELUJA)!
Mi történik Elenával?

Kat Mexikóban

Kat megosztott egy képet a Twitteren amint épp barátjával Mexikóban vannak!
És ezt írta:
We had such a blast at villadelpalmarL! Thank you ZaringGroup for hosting us!!

2013. január 3., csütörtök

Összehasonlítás

Hoztam kettő "összehasonlító" képet. :)


4x11-Catch Me If You Can hivatalos ismertető

ÚJ VESZÉLY - Jeremy dühös, mikor Klaus megpróbálja őt irányítani azzal, hogy Matt életét veszélynek teszi ki. Damon edzi Jeremy-t, hogy a fiú megölhesse Klaus új vámpírjait, ám Kol előttük végez a vámpírokkal. Kol mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy semmi nem állhat az útjába, hogy meggyőzze a többieket: hagyjanak fel a gyógyír keresésével. Új szövetségest keresve, Rebekah emlékezteti Stefan-t, hogy ők bizony régen közeli barátok voltak. Amikor Forbes seriff és Hopkins polgármester kikérdezik Shane-t, hogy köze van-e a Tanács tagjainak halálához, Bonnie is felteszi a saját kérdéseit, s Shane válaszai előhozzák a lányból mágikus eredetű képességeit. Elena alkudozik Klaus-szal Jeremy biztonságáról, de mikor egy váratlan ellenség kezdi el fenyegetni őket, Elena egy merész ötlettel áll elő Jeremy érdekében.

Napi Paródia 28-29.


2013. január 2., szerda

Spoiler

Hogyan reagál majd Tyler, mikor megtudja anyja halálának körülményeit?
Hát először is nem jól. Másodszor viszont, arra ne számítsatok, hogy elsírja magát. "Tyler nem teszi közhírré a véleményét. És ráébred, hogy az egyetlen esélyt arra, hogy megtámadja Klaust, elszúrta. Ez eléggé szomorú. Most a kérdés az, hogy mihez fog kezdeni. És hogy azt a dolgot sok ember segítségével, vagy teljesen egyedül akarja véghezvinni.- nyilatkozta Michael Trevino.

Napi paródia 26-27.


2013. január 1., kedd

B.U.É.K.!

Ezúttal kívánunk Boldog Új Évet az oldal összes látogatójának, TVD fannak.
Nem tudtam milyen képet betenni, de ezeket most találtam, és imádom :)


Nina Twitteren osztotta meg a képeket, amik Thaiföldön készültek, ahol jelenleg is tartózkodik Iannal együtt. A képeket  pár mondattal kísérte:

„Megtaláltam a lelki társam... Meg fogok házasodni! Narancssárga, puha... és örökké együtt leszünk. A mennyországban érzem magam!"

Napi Paródia 24-25.