2015. január 22., csütörtök

TO 2×11-12 képek

2×11 - Brotherhood of the Damned

2×12 - Sanctuary

TVD 6×11 interjú

TVD online információk

Amerikában ma, nálunk holnap adják a következő TVD részét (6×11)! Holnap reggel 5-6 között lesz elérhető eredetiben online. Angol felirattal ha minden jól megy akkor kb 6-7 között lesz, de legkésőbb délután. Magyar felirattal pedig délután vagy este fele, de ez persze függ a fordítótól is! :)

2015. január 20., kedd

2015. január 18., vasárnap

Kai főszereplő lesz?

"Az a baj, ha van egy nagyon jó színészed, aki sajnos a közönség szeméből egy gonosztevő," mondta Julie Pley a TVLine-nak. "Készleten kell tartanod: Többet i ki tudok hozni ebből a karakterből, mint az évad gazemberét? Ha igen, akkor a megfelelő módon kell csinálnod, de ha nem, akkor a hőseidnek engedned kell, hogy legyőzzék. Minden nap beszélünk Kai-ról és vitatkozunk rajta. Ez egy folyamatos megbeszélés."
Bármi is történjék hosszútávon Kai-al, azt tudjuk, hogy rövidtávon sok baj okozója lesz. Caroline Dries producer elárulta az E!Online-nak: "Kai kihívóan viselkedik Elena-val és Damon-el, de főleg Damon miatt akadt el a börtön világban. Szóval, Kai úgy érzi, hogy Elena-n keresztül tudja végrehajtani Damon ellen a tökéletes bosszút. De van egy sokkal fontosabb oka, hogy Elena-t magánál tartja, miközben Damon próbálkozik - nos, nem fogom elmondani, hogy mivel! De Mystic Falls összes mágiáját felszívni...még neki is problémát fog okozni. Szüksége van Elena segítségére ezzel."

TV FANATIC - a 21 legszexibb felsőtest

A TV FANATIC készített egy listát melyben a "21 legszexibb férfi felsőtestek a tv-ben" címet kapta.
Szerintetek vámpírjaink hányadik helyen végeztek?

3. helyen 
Ian Somerhalder, mint Damon Salvatore

Damon Salvatore egy újabb rossz fiú, akit könnyű szeretni és utálni. Végre megkapta a lányt, aztán elvesztette, de végül is úgy néz ki, hogy hamarosan jó dolgok történnek kettejükkel.






BŐVEBBEN A "TOVÁBB A BEJEGYZÉSBEN"!

Enzo felülkerekedik valaha is a "Stefan bosszú"-n?

Enzo fog mást is csinálni, azon kívül, hogy Stefan-t kínozza az évad hátralévő részében? - Dina

Igen és nem. A kísérlete, miszerint Stefan-t kínozza, Enzo "beférkőzik Stefan Salvatore életébe", mondja Julie Plec, hozzátéve, "de Sarah csinos." Ez azt jelenti, hogy az egész egy romantikus fordulatot tesz? "Mondjuk csak azt, hogy az egyik inspirációnk a történethez a Les Liaisons Dangereuses, mint John Malkovich, Dangerous Liasons féleség, amikor valami oknál fogva belekeveredsz valamibe de meglepődsz az következményen." De ne csatangolj el a lehetséges párostól még. Plec megígérte, hogy Enzo, a tipikus módján, többre képes annál, hogy mindent elszúr.

Ian & Taylor "közös" klippje

Nagyon jó, ha van időtök nézzétek meg :D

TVLine csemege

1) Nagyon úgy tűnik hogy jelenleg Kai lesz az egyetlen akadály Damon és Elena között. Számítsunk további problémákra?
Rengeteg az érzelmi akadály, és a kis részlet. Vajon Elena elfogadja az érzéseit Damon iránt? Megint beleszeret? Amíg rossz fiúkkal küzdenek, a veszteséggel és a gyásszal küszködnek, a karakterek elmennek, ez olyan...elég erősek maradnak vagy szétszakadnak? Jó lenne látni, hogy végigcsinálják és egy ideig boldogok legyenek.

MÉG 4 ILYEN A "TOVÁBB A BEJEGYZÉSBEN"!