2013. november 22., péntek

TVD 5x8 magyar felirattal online



Megint hozom az új részt nem Rhenie fordítás, de magyar felirat. Tovább a bejegyzésben:

TVD - 5x8 - letöltési linkek

The Vampire Diaries


5x8 - Dead Man on Campus
                                                                                             Visszajövök érted halacska!

Eredeti nyelven:

- Rapidgator
- FileFactory


Felirat / angol:



Felirat / magyar:


Online:                                                             
                                                                        
- Indavideo /eredeti nyelv/
- Indavideo / angol felirat/


Következő rész előzetes: 5x9 - The Cell 

100. epizód 1. meglepetés sztárja!


Jenna néni él! Na jó, ez valójában nem is igaz. Mikor Klaus megölte őt a 2. évadban, a szívünk majd megszakadt - Jeremy és Elena elvesztette egy családtagját. Jenna viszont visszatér az izgalmasnak beharangozott 100. epizódban!

Az ETonline kapta el a sorozat pár szereplőjét, faggatva őket a 100. epizód ünneplése alatt, november 9-én, s Zach Roerig 'el is szólta magát'. "Le lesztek nyűgözve, mert néhány olyan arc érkezik vissza a városba, akiket rég láttunk. Például a mellettem álló, tehetséges színésznő, Sara Canning." - mondta Zach.

Sara Canning pedig így nyilatkozott: "Nem mondhatom el, természetesen, hogy miért térek vissza. Teljesen mindegy, miért vagyok Atlantában, a lényeg, hogy újra együtt lehetek a másodikcsaládommal. Kicsit szürreális, de nagyon örülök neki."

TVD - 5x10 - Fifty Shades of Greyson epizódismertető

DAMON MÚLTJA VISSZATÉRT, HOGY KÍSÉRTSE ŐT - Damon rádöbben, hogy Elena veszélyben van, s igénybe veszi Stefan segítségét, hogy megtalálják. A testvérek látogatást tesznek Aaron-nél és Damon sokkolja Stefan-t az információkkal, melyeket elmond neki Aaron családjáról. Kísérletképpen, hogy megállítsa Damon-t, Dr. Wes beveti titkos fegyverét, arra kényszerítve Damon-t, hogy szembenézzen múltja azon részével, melyről azt hitte, örökre eltávozott, valamint a több évtizedig tervezett bosszújának következményeivel. Eközben, Elena teljesen elszörnyed, mikor Wes a Whitmore Főiskola sötét múltjáról vall neki, s rádöbben a professzor végső céljára. Végül, a dühöngő Katherine Matt-hez fordul segítségért, míg rá nem jön, hogy Nadia lehet az egyetlen, aki megoldást tud találni a problémájára.