2013. november 9., szombat

2013. november 7., csütörtök

Még több hír Tyler-ről

Még több infó Tyler-ről a The Originals-ban!

Még többet tudtunk meg a közelgő crossover részről, vagyis amikor Tyler New Orleans-ba utazik. A The Hollywood Reporter szerint Tyler-nek nagy szerepe lesz Hayley és gyermeke történetének felgöngyölítésében. Julie Plec elárulta, hogy Tylert még november vége előtt viszontlátjuk majd Klaus háza táján. “Sok kérdésre ad majd választ, köztük a titokzatos farkas rejtélyére is, de mindemellett újabb kérdések merülnek majd fel. A crossover nagy hatással lesz majd az Eredeti családra. Olyan helyre vezetik őket az események, ahol sok mindenre fény derül.” Felmerül a kérdés, hogy ez a hely esetleg Mystic Falls, de Julie Plec ezt tagadja, viszont egy biztos: a rész során többet tudunk meg Hayley származásáról, hogy milyen vérvonalból származik. Hisz elsősorban ezért jött anno New Orleans-ba is. “Ezért jön Tyler a városba, hogy megválaszolja Hayley-nek ezeket a kérdéseket.”

Spoiler zuhatag

A legutóbbi frissek az E! Online-tól

Chris: Annyira várom már a The Vampire Diaries 100. epizódját! Valami infót kaphatunk a részről?
Olga Fonda, aki a sorozatban Katherine lányát, Nadia-t kelti életre, elárulta, hogy a részt nem fogjuk elfelejteni. "Egy dolgot elárulhatok. Az epizód csodás, izgalmas és nagyszerű lesz." - mondta a színésznő. "Garantálom, hogy a 100. epizód felejthetetlen lesz, s a sorozat rajongói nagyon boldogok lesznek."

A legutóbbi frissek a TV Guide-tól

Van bármilyen infótok a The Vampire Diaries-ról? Annyi csavar volt a múlt héten! - Tonya
NATALIE: Komolyan. Az, hogy Katherine vérét kiszívták, nem fog elmúlni következmények nélkül. Mikor ismét visszatér régi önmagához, nem sok idő fog eltelni, mire rájön, hogy ennek az egésznek van egy mellékhatása - ezen a héten megtudjuk, mi az. Ami pedig Silas-t illeti: visszatér, Katherine vérének köszönhetően, de álma, hogy végre meghaljon, egy 'váratlan csuklás' kíséretében érkezik.


A legutóbbi frissek a TV Line-tól

Megosztanátok valamit Stefan-ról? Itt lenne az alkalom, ugyanis november 5-én ünnepli a születésnapját. - Val
Először is, az, hogy fejből tudod, mikor született, egyáltalán nem hátborzongató. És ne hagyd, hogy bárki mást mondjon. Másodszor, egy fő karaktert a Vámpírnaplókban még a hónap vége előtt el fognak rabolni, s ez a bizonyos születésnapos fiú nincs a listán.

A The Originals szuper-dögös, de Davina számomra semleges. Tudnátok olyasmit mondani, amitől megkedvelném? - Maria
Ezt a kérdést Julie Plec jobban meg tudja válaszolni, mint én. "Davina egy olyan utazáson vesz részt, mely során sok mindenkivel kapcsolatba kerül." - árulta el Plec. "De a történet előrehaladtával meglepő barátságok, szövetségek is létrejönnek, amelyekre talán nem is számítunk."

TO - 1x7 - promo képek (6)


Ez a kép nem árulkodik nagyon semmiről....talán arról, hogy Klaus egyre idegesebb és az "ölni támadó kedve" egyre nagyobb! :D

Rehash - 5x5 - Monster's Ball


( Holnap hozom hozzá a feliratot de most hulla fáradt vagyok! )

TO - 1x7 - Bloodletting - promo - felirattal

2013. november 6., szerda

TO - 1x6 - online - magyar felirattal

TO - 1x6 - letöltési linkek

                                  The Originals




1x6 . Fruit of the Poisoned Tree


Eredeti nyelven:

- FileFactory
- Rapidgator


Felirat / angol:

- Husszupuska
- Podnapisi
- Feliratok.info

Felirat / magyar:

- Husszupuska
- Podnapisi
- Feliratok.info

Online felirattal:

- Indavideo /felirat nélkül/
- Indavideo /angol felirat/
- Indavideo /magyar felirat/

Következő rész előzetes: 1x7 - Bloodletting /bővített előzetes/