2014. július 4., péntek

Claire Holt - "The Madden Brothers - We Are Done"

Ian - "The Anomaly"


Kat Graham - "Linx"

Nina - "Femina" magazin



Ian - "The Anomaly Diaries" 3. rész

Nina - "Sohu" Kínában


Nian + Michaela

Amióta Nina és Ian szakítottak, Nina járt Derek Hough-al, Liam Hemsworth-tal, Zachary Levi-vel, James Marsden-nel, Kellan Lutz-al. De erre, hogyan reagálhat Nina anyukája? Köztudott, hogy Nina anyukája Michaela Constantine és Ian nagyon jóba voltak. Ian nem rég mondott beszédet a Washingtoni
kongresszuson, amit Michaela ki is írt Twitter-re.

Emellett Ian az egyik Con-on azt mondta, hogy Nina anyukája a legcsodálatosabb nő a világon. Most állítólag Michaela beszélt Nina-val, hogy ez, így nem mehet tovább és, hogy szerinte vissza kellene mennie Ian-hez. Plusz kb. 1 hónapja kiderült, hogy Ian és Nina egy Európai nyaralást terveznek. Ez persze nem biztos hír, de már olyat is lehetett olvasni, hogy Nina féltékennyé akarta tenni Ian-t ezért Nina Michael Trevino-val járt egy darabig.

TVD 5.évad / TO 1. évad forgatáson készült képek

TVD

TO

2014. július 3., csütörtök

Nina - Femina magazin

Ian - "The Anomaly Diaries" 1-2 része

Nina - "Safety For Sarah"

TVD/TO - Comic Con 2014

Mint minden évben idén is megrendezésre kerül a Comic Con. A TVD-ből Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Julie Plec, Kat Graham, a TO-ból Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Leah Pipes, Danielle Campbell, Julie Plec, Michael Narducci lesz ott. A TO-nak a július 25-én 22:15-tól 23:15-ig, a TVD-nek július 26-án 22:00-tól 22:45-ig lesz megtartva San Diego-ban. A Comic Con hivatalos oldala ITT!

2014. július 1., kedd

Nina és Paul tanácsa a karaktereiknek


-Nina tanácsa Elena-nak: Fuss. Repülj, mint a szél.Húzz el a francba abból a városból.
-Paul tanácsa Stefan-nak: Vegyél vissza, légy tökösebb, légy férfi, menj fát hasogatni és dolgozz fatelepen egy ideig.

Paul rendezte a PSA-t

Paul szerint a TVD utolsó része

Paul Wesley a "Huffpost"-ban elmondta, hogy ő úgy tudja elképzelni a TVD-nek az utolsó részét, hogy Elena újra ember lesz, Damon és Stefan megigézik őt, hogy felejtsen el mindent, majd Damon és Stefan kiállnak a napra, leveszik a gyűrűjüket és meghalnak.

TVD - NEM BIZTOS spoilerek

The CW sorozatok nyári videója

2014. június 29., vasárnap

Szerinted ki a legszexibb CW pasi? DÖNTŐ

Elérkezett a "Szerinted ki a legszexibb CW pasi?" döntője! Daniel Gillies és Jay Ryan vannak versenybe! Aki szeretne szavazni az megteheti ITT!