2012. március 7., szerda

Nina visszalátogat szülővárosába
Az a hír járja, Nina a nyáron Bulgáriába látogat, hogy felkeresse rég nem látott nagyszüleit.


A bolgár származású, hollywoodi színésznő a nyár elején tervezi meglátogatni szülőhazáját, Szófiát, hogy talkálkozhasson nagyszüleivel.

A pontos időpont egyelőre ismeretlen, de azt tudjuk, hogy Nina Dobrev nem egyedül utazik majd, hiszen a szintén bolgár származású színész, Stanislav Yanevski (Viktor Krum a Harry Potter és a Tűz Serlegéből) is elkíséri őt, ugyanis nagyon jó barátságot ápolnak.

A színésznő nemcsak idős rokonainál tesz látogatást, de a bolgár tengerpartot is felkeresi. Elmondása szerint nagyon izgatott, hogy láthassa a Fekete-tengert; és ne felejtsük el, hogy Bulgária nincs is olyan messze hazánktól. Ki tudja, talán a színésznő hozzánk is ellátogat egyszer.

Nina újra a filmvásznon
Úgy tűnik, kedvenc színésznőnk nem csak a tv képernyőjén, a mozivásznon is tehetségesen alakít.  Sorozatunk Elenáját idén nyáron a  The Perks Of Being A Wallflower című filmben látjuk viszont, ahol Emma Watson és Logan Lerman oldalán szerepel majd. 

Továbbá Nina új filmmel bővítette listáját, hiszen az újonnal érkező Junkyard Dog című indie-drámában is szerepel.  A rendező pedig a Perksben szintén alakító színész, egyik kollegája, Dylan McDermott. 

A film egy kisvárosban játszódik, és egy lakos kaotikus életét mutatja be.  Az még nem köztudott, hogy milyen szerepet tölt be a produkcióban, de a forgatás már elkezdődött, nem csoda, hogy Ninának semmire sincs ideje, mert a TVD stábjával a 3. évad fináléján is munkálkodik, ami május 10.-én kerül a CW adása keretében a képernyőkre.