2012. május 30., szerda

Michael Trevino élvezi új karakterét 
A The Vampire Diaries vérfarkasa örül, hogy új oldaláról mutatkozhat be és szívesen alakítaná huzamosabb ideig Klaus szerepét.

A Vámpírnaplók évadzárójában rengeteg meglepetés érte a rajongókat. Talán az egyik legjelentősebb esemény Klaus halála volt. Azonban Bonnie még az incidens előtt Tyler testébe költöztette a hibridet egy varázslat segítségével, így az ősi ellenség életben maradt, de a testcseréről senkinek nincs tudomása. A Tylert megformáló Michael Trevino nemrég adott interjút a sorozattal kapcsolatban, amiben elárulta, hogy még egy jó ideig szívesen alakítaná az ős-hibridet:
„Simán el tudom képzelni, hogy a negyedik évad első epizódjaiban Klaust fogom játszani, és kíváncsi vagyok, vajon meddig tudjuk ezt húzni.”
Michael nagyon izgatott új szerepe miatt, de izgatott a miatt is, hogy ez miként fog hatni Tyler és Caroline kapcsolatára:
„Klaus vonzalma Caroline iránt már nem okoz gondot kettejüknek, viszont nagyon érdekel, hogy milyen erős kapocs van közöttük és, hogy milyen irányba fogja ez elvinni a kapcsolatukat.”
Arra, hogy miként alakul a vámpír-vérfarkas-hibrid románc még októberig biztosan várnunk kell, de a rajongók számára megnyugtató lehet, hogy az előrejelzések szerint Michael Trevinot és Joseph Morgant sem kell majd nélkülözni a negyedik évadban.

Ian rajongója
Iannal fényképezkedett egyik rajongója, aki még aranyos is volt, mikor a sztár az ölébe vette. Na jó, inkább Ian rojongott a kismajomért, de ez már lényegtelen XD. Mint tudjuk, nagy állat/környezetvédő, és imádja az állatokat. Ezt már rengeteg cikkben olvashattátok korábban. Hoztam két cuki képet róla, és egy kismajomról. Nem titok, Ian is imád néha majomkodni :P


Kat Graham új száma

Megjelent Kat Graham legújabb száma, a Hearth Killer. Hoztam nektek egy lyrics videót, Kat megint ügyi volt :D
Kat a TVD szünetében sem tétlenkedik, hamarosan megjelenik legújabb albuma is, az Up against The Wall. Továbbá Kat az Ellen Show vendége volt a napokban, ahol elénekelte egyik számát, a nemrégiben megjelent Put Your Grafitti On Me. Erről is hoztam videót, továbbá egy kulisszák mögötti beszélgetéses videót is Kat-tel,  amit a bejegyzésen belül tekinthettek meg :)