2012. június 29., péntek

Insurvence 4 Convection
Ezen a hétvégén Nagy Británniában ,Birminghame-ben tartanak rajongói találkozót,amin a TVD sorozat néhány szereplője is részt vett.Név szerint:Ian Somerhalder (Damon), Paul Wesley (Stefan), Nathaniel Buzolic (Kol), Malese Jow (Anna), Steven R. McQueen (Jeremy) és Claire Holt (Rebekah).Elhoztam fordítással a tegnapi panel beszélgetést,és néhány képet is.Ian és Paul felülmúlhatatlanok,nagyon viccesek tudnak lenni.Érdemes elolvasni:}

Ian és Paul:
Paul kedvenc epizódja a “1920″,Iané pedig a “Lost Girls” amelyikben Damon átváltoztatja Vickit.Ha kérdezhetnének valamit a rajongóktól,Paul azt kérdezné ,hogy melyik évas és melyik történet tetszett nekik a legjobban.
Ian:´´Lapis Lazuli-t használok´´. Paul:´´Ez aztán tényleg kínos.´´
Mi a kedvenc illatotok? Paul:´´Ian Somerhalder izzadása.´´
Ian aranyos hangon bekiáltotta:´´Találkoztam Britney-vel!´´
Ian azt mondja hogy megvolt döbbenve amikor találkozott Barack Obamával.
Paul eltáncolta a ´´Damon táncot´´ rosszul,aztán Ian kijavította őt.
Paul Iannek:´´Miről beszélsz?Neked vannak minden epizódban a legviccesebb beszólásaid,nekem pedig mindig depresszióba kell esnem´´. Ian:´´De legalább neked nem rúgják szét a seggedet minden epizódban.´´
Ian:´´Paul,te vagy az én rémálmom´´.
Ian:´´Mit mondana a barna csirke ,ha találkozna a barna tehénnel?´´ Paul:“Brownchickawowow?”


Tovább a bejegyzés belejében..
Spoiler Ninától

A The Vampire Diaries sorozatban a színésznő által alakított Elena meghozta döntését, de nem biztos, hogy vámpírként is emlékezni fog rá.

Sokkolóan ért véget a The Vampire Diaries sorozat harmadik szezonja. Az évadzáróban több szereplő lelte halálát, bár van, aki nem véglegesen. A Nina Dobrev által alakított Elena is csak egy új kezdet elé néz, hiszen sokak örömére vámpírrá változott.

A színésznő egy interjú során elárulta, hogy nagyon izgatott a folytatás miatt, és kíváncsi, hogy Elena élete miként fog alakulni.

"Azt tudtam, hogy Elena átváltozik. Az nem volt biztos, hogy a harmadik évad befejező epizódjában vagy csak a negyedik évad elején kerül rá sor. Így sokkolóbb hatást értünk el." - mondta el a színésznő, aki arra a kérdésre, hogy most mi lesz a szerelmi háromszöggel, nagyon titokzatosan felelt – "Igen, ez nagyon érdekes lesz. Várj, egyáltalán Elena emlékszik a választására (arra, hogy Stefant választotta)? Nagyon beütötte a fejét, és autóbalesete volt. Jelenleg még arra sem emlékszik, hogy Damonnal találkozott először. Egyelőre én se tudok semmi pontosat, nem mondtak még nekem sem túl sokat a folytatásról, de számos szálon tovább lehet vinni a történetet."

Ezzel a néhány mondattal Miss Dobrev újabb megerősítést adott a Damon és Elena rajongóknak, de arra, hogy kiderüljön az igazság még októberig várni kell.
Joseph és Michael interjú
Monte Carlo TV Festival
Hoztam egy hosszú interjút Joseph Morgannal és Michael Trevinoval , ami még a múltkori Monte Carloi TV Fesztiválon készült. Beszélgetnek a testcseréről, hogy milyen izgatottak miatta, Caroline-ról és Bonnie-ról is.

2012. június 28., csütörtök

The Vampire Diaries Season 4.Premier
A CW hivatalosan is kitűzte a Vámpírnaplók 4. szériájának premier időpontját. A 4x01-et OKT. 11-én vetíti le a csatorna, ami még nagyon sokára lesz, de legalább stabil lábakon áll az időpont :P
4. évad Spoilerek
Eljött az idő TVD rajongók. Pár hét múlva megkezdődnek a forgatások Atlantában, íme itt vannak az első hírek a negyedik évadról. Mivel a sorozat csak októberben kezdődik és spoilert szeretnél, akkor mindenképp olvass tovább!
Egy 16 éves lány, April tér vissza a városba. Régen itt lakott, Jeremy és Elena barátja volt gyerekkorukból, de egy magániskolába ment pár éve. Úgy dönt, hogy visszaköltözik, mikor családjában meghal valaki, szóval amikor először találkozunk vele, még gyászolni fog. Azt nem tudjuk, hogy van-e valamilyen titka, de azt elmondhatjuk, hogy okosabb, mint amit első benyomáskor gondolnánk.
A producerek keresnek egy sokkal fenyegetőbb színészt. A karakter az “ijesztő, de jóképű” jelzőket és a Connor nevet kapta. Ezenkívül még a “jól képzett gyilkológép” jelzőt is megkapta… szóval egy újabb ellenség érkezik Mystic Fallsba.