2012. február 17., péntek

3x15-All My Children
Linkek, ahonnan letölthető:
Magyar feliratok: 
  1. Ráégetett felirattal: rapidshare   Én nem töltöttem le, Bogi azt mondja, feliratos... Hát, nézétek meg, de majd jön az indás is..

Angol feliratok: 

Online eredeti nyelven
  1. -


Online, magyar felirattal:
  1. -Data





3x16-"1912"
Előzetes



Bővített

2012. február 16., csütörtök

3x15-All My Children ONLINE
Ma este,  hazai idő szerint hajnali 2-kor adja le a CW a következő epizódot. 
Online nézheted:

2012. február 15., szerda

A Vámpírnaplók sztárja a New York Fashion Weeken két nap alatt négy csodás outfitben jelent meg, mi pedig mindegyikért teljesen odavagyunk.


Infók 3x16-1912 című epizódról
Damon & Sage
Az epizódban amit március 15-én ad le a CW egy flashback {visszaemlékezős} rész lesz.Ebben az epizódban megismerkedünk majd egy új szereplővel Sage-val,-egy vámpírnővel,aki ugyanúgy kapcsolatban áll az elsőkkel ahogy Damonnal is. 

´´Tudatában van annak hogy mit jelent vámpírnak lenni.´´-mondja Cassidy Freeman.Sage-t láthatjuk majd a jelenben is Mystic Fallsba jön sötét szándékokkal.

Julie Plec szerint éppen ebben az epizódban láthatjuk majd ahogy Damonból kaszanova válik.
Valentin napi képeslapok

A CW valentin nap alkalmából készített pár Valentin napi posztert  TVD sorozat szereplőivel. Név szerint Ian Somerhalder {Damon},Paul Wesley {Stefan},és Joseph Morgan {Klaus}.




2012. február 14., kedd

Cassidy Freeman hamarosan feltűnik a The Vampire Diaries sorozatban, és a hírek szerint szoros kapcsolatot fog ápolni Ian Somerhalder karakterével.
Cassidy Freeman lesz Ian Somerhalder csábítója?
Néhány héttel ezelőtt már napvilágra került, hogy a Smallville sorozatból ismert Cassidy Freeman hamarosan látható lesz a The Vampire Diaries sorozatban. A színésznő a 2012. Március 1-i epizódban fog először feltűnni, és ha igazak a hírek, a Damon rajongók nem feltétlenül fogják őt tárt karokkal fogadni.
A színésznő Sage karakterét alakítja a népszerű szériában, aki már régről ismeri a Salvatore fivéreket, sőt az Ősi család férfi tagjaihoz is közel állt egykoron. A TV Guide információi szerint ő lesz az a hölgy, aki mellett Damon meztelenül fog ébredni a harmadik szezon 16-ik részében.
Most csütörtökön még csak a 14-ik epizódot vetíti a The CW, amely az ígéretek szerint nagy meglepetéseket tartogat mind a Klaus és Caroline párost kedvelők, mind a Damon és Elena rajongók részére. Ezt követően még egy részt láthatunk, majd ismét egy hét szünet várja a fanatikus rajongókat.
The Vampire Diaries új szereplőjét megformáló Nathaniel Buzolic szerint ő a legkevésbé sem hasonlít Kolra.
Nathaniel Buzolic kicsit sem kegyetlen
The Vampire Diariesban nemrég felbukkant Kol sokak kedvence lett a csütörtöki epizód után. Az eddig szinte ismeretlen színész mindenkit levett a lábáról mosolyával és kisfiús bájával, de mint kiderült, a szíve is a helyén van. Egy interjú során elárulta, semmi közös nincs benne és az általa megformált, undok, ősi vámpírban.
„Egyáltalán nem tartom magam kemény fickónak. Más eljátszani, és más ténylegesen annak lenni. Úgy érzem, nekem ez nem menne.”
Az interjú során azt is megosztotta a rajongókal, hogy mivel tölti a szabadidejét, valamint hogy jön ki új kollegáival. „Imádok kosarazni, de a fotózás is az egyik szenvedélyem, valamint imádok Joseph Morgannal hülyéskedni a forgatásokon – mesélte nevetve a színész. – Szerintem az élet ajándék, amiért végül muszáj fizetned. Abban hiszek, hogy keresem benne a jót, azért, hogy a lelkem ragyogjon, és továbbvigyen az életben” – tette hozzá.
Úgy tűnik, Nathaniel egyáltalán nem az a kemény vámpír, akit alakít a népszerű sorozatban. De az, hogy Kol hogyan fog reagálni a bálban történtek után, kiderül jövőhét csütörtökön.

2012. február 13., hétfő

Ninát is megrázta Whitney Houston halála
A sztárvilágot is megrázta a 48 éves sztár hirtelen halála. Igaz régebben drogproblémákkal küzdött, a díva a visszatérését tervezte: tisztán. Éppen ezért tragikus és sokkoló hétvégén történt halála. A sztárok is rögtön felébredtek a vasárnap reggeli hírre, és döbbenetüket fejezték ki Twitter-oldalukon keresztül.

Többek között Nina dobrev is szólt néhány szót róla: 
„Az I Will Always Love You az egyik legszebb és leglegendásabb dal a világon. Örökké emlékezni fogok. Nyugodj békében, Whitney!”


Claire Holt sosem akart színésznő lenni

A H2O egykori sellőlánya nem tartja magát egy átlagos szőkeségnek, hiszen mindig is előnyt élvezett nála a tanulás, és a mai napig nem hanyagolja el az új ismereteket. A hírek szerint egykor az ausztrál sorozatot is azért hagyta ott, hogy befejezhesse tanulmányait az egyetemen. A 24 éves színésznő, akinek a mosolyát ma már több ezer The Vampire Diaries rajongó a szívébe zárta, saját bevallása szerint soha nem készült színészi pályára, mindössze a véletlen hozta össze neki az első szerepét.


„Mindig is keményen tanultam, és az volt a lényeg, hogy jó jegyeket vigyek haza. Aztán jött a lehetőség, hogy szerepeljek egy televíziós reklámban, ami jó zsebpénzt hozott. Ennek ellenére nem erre az útra akartam lépni. Soha nem akartam színésznő lenni. Orvosnak készültem. A mai napig frissen tartom az agyamat. Sokat Sodokuzok a forgatási szünetekben, és a Scrabble játékban verhetetlen vagyok.” – mondta el egy interjú során a Rebekah-t alakító lány.


Claire, aki a forgatáson jobban összemelegedett a bátyját alakító Joseph Morgannel, a kollégái szerint sem skatulyázható be a „buta szőke” szerepbe, bár meg kell hagyni, hogy alakítani tökéletesen tudja az elkényeztetett kistestvér karakterét.
Ian nyomozásha kezd

Ian és a cicája

A Vámpírnaplók különlegesen szexis sztárja magánnyomozásba kezd egy kiscica halálának ügyében.

Ian Somerhalder megesküdött, hogy a végére jár egy macskagyilkosságnak. A Vámpírnaplók sztárja megtudta, hogy egy Arkansas-i család kedvencét brutális módon megölték, a tetemét pedig egyfajta politikai tiltakozásra használták fel. A rendőrség azonban nem hajlandó nyomozni az ügyben, ezért a híresség felvállalta, hogy kézre keríti a gyilkost.

Jacob Burris, az Arkansas-i demokratikus kongresszusi jelölt, Ken Aden kampánymenedzsere január 22.-én a saját macskájának tetemét találta a házuk ajtajában. A cica hátára a liberális szót karcolták. A férfi természetesen felvette a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, jelentette az állatkínzást. Ott azonban nem voltak hajlandóak rendes nyomozást folytatni.

A színész, amikor megtudta, Twitter.com oldalán fejezte ki felháborodását az üggyel kapcsolatban – „Járjunk ennek a végére. Bárki is tette ezt, a törvény elé kell állítani. Ezt a cicát megölték arkansasban, és belevágták a szőrébe, hogy liberális. Egyáltalán nincs rendben, hogy a rendőrség semmit nem tesz a tettes vagy tettesek kézre kerítéséért. Én fogok nyomozást indítani az ügyben. Biztos vagyok benne, hogy sokan egyetértenek velem.”
TV Guide hírek

Tényleg szeretné Esther felszámolni a családját?
Ez a terve az biztos,de Julie Plec azt mondja:´´Az tény hogy az ilyesmit nem lehet belesüríteni 42 percbe,egy epizódba anélkül hogy nagy lehetőséget hagyna a következő epizód számára.Jól is sikerülhet,de rosszul is elsülhet.´´
De egy dolgot Julie biztosan állíthat:´´Mindegyikük ivott a pezsgőből Elena  vérével.A történet folytatódni fog.´´



Hogyan reagál majd Elena amikor tudomást szerez Damonról és Rebekáról?
A hírek Mystic Fallsban nagyon gyorsan terjednek,és a Damon&Rebeka dolog sem lesz ez alól kivétel.´´Elenán fokozatosan megy át a harag több szintje is´´ mondja Julie.´´Láttuk hogy amikor Damon megbántva érzi magát mindenkire rátámad aki az útjába kerül.Bizonyos módon ez volt a legkegyetlenebb módszer,amivel kiadhatta magából a feszültséget,de egyben ez megmutatja nekünk a karaktere furcsa átalakulását,mert az helyett hogy a mérgét egy ártatlan emberre adta volna ki az utca közepén,ott ütött vissza ahol Elenának a legjobban fáj majd.



Hogyan kezeli Caroline az új szituációját?
Az első évadban Caroline vágyott a szeretetre,de a mostani Caroline-t meg lehet környékezni:´´A vámpírok királya kirángatta őt a sötétségből és azt mondta:´´Felajánlom neked a szerelmemet,ajándékokat,flörtöt.´´és Caroline válasza:´´Nemérdekel a szöveged barátom.´ ´´Ez a hozzáállás vele szemben,és hogy Tylert védelmezi problémát jelenthet a számára.´´-mondja Julie.


Mikor jön vissza Tyler?
Sajnos az első tavaszi epizódokig nem látjuk majd őt.De amikor a kedvenc hibridünk visszatér, várhatjátok hogy előkerülnek a régi problémái a dühvel:´´Semmi sem lehet rosszabb,mint elmenni,és keresztülmenni a végtelen és örök szenvedésen,hogy megtörjön a kapcsolat közted egy sráccal {Klaus} 
és később amikor visszatért a városba megtudod hogy ez a srác elakarja lopni a barátnődet.Nem tudom elhinni,hogy ez jól végződhet.


Mi lesz a Benett boszorkányokkal?
Bonnie és Abby az eheti epizódból hiányoztak,de nagyon fontosak lesznek a következő epizódban, amelyben teliholdra kerül sor:´´Megtudjuk hogy mint minden nehéz varázslatnál,ennél sem elkerülhető a rendszeresen visszatérő természeti jelenség.Úgy döntenek hogy segítenek Esthernek a varázslattal,
amivel megakarja ölni Klaust.Ez összefüggésben van Ayana családfájával és most Bonnnie és Abby ennek a kulcsa.




Elena és...Elijah?
Amióta Elijah belépett a játékba,köztez és Elena között egy megmagyarázhatatlan kötelék és kölcsönös megértés jött létre.Julie azt mondja hogy ez meglepő volt:´´Amikor úgy döntöttünk hogy a 2.évad közepében szerepet kap egy nagy és gonosz vámpír,az ajtó kinyílt Klaus számára. De nem gondoltuk volna hogy Elijah és Elena között egy ilyen szép barátság alakul,ami már majdnem másfél évadon keresztül bontakozik.Jövő héten láthatjuk hogy Elena mennyire együtt érez és aggódik Elijah-ért,és úgy gondolja hogy aláírni a halálát talán hiba lenne.´´
Kérdezz-felelek Nathaniellel
Nathaniel Buzolic, aka Kol nagy népszerűségre tett szert első sorozatban szereplése óta és a rajongók rengeteg kérdéssel bombázták a Facebook és Twitter oldalán, amelyekre igazán figyelmes módon, hosszú videóban válaszolt.Érdemes megnézni, mert sok újdonságot tudhatunk meg róla, és amúgy egész vicces srác is, már ha ezt eddig nem tudtátok. :D