2015. május 1., péntek

TO 2×22 epizódismertető ÉVADZÁRÓ

Ashes to Ashes
MINDEN AMIT SZERETÜNK, HAMUVÁ VÁLTOZTATTUNK — Az idő lejártával, Klaus-nak a végső terve, hogy óvja Hope babát még jobban előtérbe kerül. Miközben feszültség a testvérek között egyre nagyobb lesz, Cami feltárja egy létfontosságú információ darabot, amitől Elijah és Rebekah meggondolják a Dahlia-ra támadási tervüket. Davina egy lépéssel közelebb találja magát a Kol-nak tett ígéretének a megvalósításához, miközben Freya kénytelen drasztikus intézkedéseket tenni, hogy megóvja magát Dahlia-tól. Máshol, Marcel félreteszi a Klaus iránt érzet dühét, hogy megvédje magát és mindenkit a vérvonalból. Eközben, Vincent azt fontolgatja, hogy mágia-mentes életet éljen messze New Orleans-tól vagy megvédje Davina-t. Végül, a rizikós terv közepette, a Mikaelson testvérek felkészülnek, hogy az életükért küzdjenek.

TVD 6×22 FINÁLÉ kép


TVD 6×20 online magyar felirattal

TVD 6×20 online/letöltési linkek

Letöltési linkek:
- FileFactory
- Rapidgator
- ASfile

Online linkek:
- Felirat nélkül
- Angol felirattal
- Magyar felirattal

Felirat / angol:
- Addic7ed
- Opensubtitles
- Podnapisi
- Feliratok.info
- Aliensubtitles
- Data.hu

Felirat / magyar:
- Opensubtitles
- Podnapisi
- Feliratok.info
- Data.hu


Következő rész előzetes: 6.21 - I’ll Wed You in the Golden Summertime 

2015. április 30., csütörtök

6x21 & 6x22 epizódismertetők

6.21 - I’ll Wed You in the Golden Summertime 
Egybekelünk az aranyló nyárban


ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Ma van Alaric és Jo esküvője és Elena és Bonnie a tőlük telhető legjobb segítséget nyújtják a készülődésben Jo-nak az utolsó percben. Miután leleplezett néhány életet-megváltoztató hírt, ami Damont eltitkolt előle, Stefan elviszi a bátyját egy kis utazásra, hogy
más nézőpontból adjon neki tanácsot Elena-val kapcsolatos jövőjéhez. Máshol, amikor Caroline visszatér Mystic Falls-ba miután beletörődött az emberisége kikapcsolásának tombolásába, kárpótolja barátait és újragondolja Stefan-nal való kilátásait. Végül, amikor Bonnie-nak élénk rémálmai lesznek, amiben Lily üldözi őt, Matt segítségét kéri, hogy számoljanak le Lily-vel. Michael Trevino és Michael Malarkey is szerepel a részben.


6.22 - I’m Thinking of You All the While
Mindig rád gondolok


VISZLÁT MYSTIC FALLS - Alaric és Jo lakodalménak következményeként a dolgok drámai fordulatot vesznek, amikor egy hívatlan vendég megjelenik és Elena-t egy borzalmas veszélyben hagyja. Matt tanácsa ellenére, miszerint hagyja el a várost, hogy megvédje magát, a dacos Bonnie a kezébe veszi az irányítást miután egy megcsavart terv végkifejletében találja magát. Ahogy Stefan és Caroline elérnek egy érzelmes keresztúthoz a kapcsolatukban, úgy egy újraegyesülés Liv-vel Tyler-t olyan döntéshez kényszeríti, ami örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily meggondolatlan cselekvései hatására Stefan rádöbben, hogy édesanyja meddig megy el, hogy újra a "családjával" lehessen. Végül, egy mindent pusztító esemény után, Damon kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését. Michael Malarkey is szerepel a részben.

TO 2×22 képek


TVD 6×20 webklip #2

2015. április 27., hétfő

Heti videó!

TVD 6×21 Jo&Alaric esküvője


Ian és Nikki összeházasodtak!

Ian és Nikki 2015.04.26-án összeházasodtak!
A pár 2015.04.24-én utazott Louisiana-ba ahol kimondták a boldogító igent!
Az esküvőn több TVD szereplő is ott volt: Paul Wesley, Matt Davis, Phoebe Tonkin, Julie Plec, Chris Wood, Marguerite MacIntyre, Kat Graham, Kevin Williams.
Szívből Gratulálunk Nekik! <3 
Ha lesz több vagy jobb minőségű kép a szertartásról akkor azok a Facebookos oldalunkra felfog kerülni!