2011. május 12., csütörtök

Kevesebb, mint 24 óra és véget ér a 2. évad!

Míg a múltheti The Vampire Diaries epizód inkább akciódús volt, halálesetektől és tüzes köröktől zsúfolt, a csütörtöki szezon finálé más hangulatot hoz. "Nagyon sok az érzelem," mondja Julie Plec, a sorozat producere. De ne higyjétek, hogy ezzel nyugis lesz minden. "Vagy így vagy úgy, de sok karakterünk extrém kockázatnak lesz kitéve. Van pár olyan esemény vagy meglepetés, amitől a nézők sikítozni fognak."

A Plec-kel készített TVGuide.com-os interjú második részében a producer elmondja, hogy hogyan ásunk mélyebbre az Elsők történelmében, és miért fognak a Delena fanok beleszeretni a 2. évad fináléjának második részébe.

Mostanában említetted, hogy a 3. évad az Elsők szezonja. Mindig ez volt a terv?
Julie Plec: Mindig is tudtuk, hogy egy tökéletes világban a Klaust alakító színész nagyon sikeres lenne. Nagyon elhanyagolható ellenfelet jelent a könyveben, de a közösségre alapvetően hatalmas hatást mér. Tudtuk, hogy sok mindenről szólhat a dolog, úgyhogy úgy alakítottuk a karakterét és mutattuk be, hogy a nézők igazi ellenségként tekintsenek rá, hogy tudjuk boncolgatni ki is ő, milyen az előélete. Elijah hozzáadásával a szezon közepén mindent megváltoztattunk. Itt van két elképesztő színész, Joseph Morgan és Daniel Gillies, akiknek vannak ezek az elképesztő jeleneteik, és egyre többet akarsz belőlük. Még nem nagyon taglaltuk a 3. évadot - majd nemsokára -, de határozottan szeretnénk mélyebbre ásni az Elsők családjának történelmében.

El fogtok távolodni a jelentől, és inkább a mitológia meg a visszatekintések felé fordultok?
Plec: A sorozat mindig Mystic Falls-ról, a hőseinkről, a szerelmi szálakról, és az állandó szerelmi háromszögünkről fog szólni, ahogy viselik a sorsukat az igazi világban, egy irreális forgatókönyvvel. Itt-ott lesznek elvétve visszatekintések, de nem tudom, hogy komolyabban elmegyünk-e valamelyik irányba. Jól működött eddig, és mindig visszamegyünk valahogy a múltba hogy tényleg lássuk ezeket a karaktereket igaz valójukban, de nem hiszem, hogy hirtelen minden epizód 1000-ben fog játszódni.

Oké, beszéljünk a fináléról. Lesz olyan érzelmes, mint a múltheti rész?
Plec: Teljesen más lesz a hangszíne a résznek - nincsenek nagy tüzes körök, szívek kitépve. Ez a folytatása Damon és Stefan testvériségének, Damon közelgő halálának a harapás folytán, és Damon folytatódó vágyának, hogy elfogadást és bocsánatot nyerjen Elenától.

Damon nem halhat meg, ugye?
Plec: Sok karakterünk, így vagy úgy, de extrém kockázatnak lesz kitéve - Damon esete nyilvánvaló. Én természetesen nem mondom meg, hogy ki fog szerepelni a 3. évadban, de van pár esemény és meglepetés, amitől a nézők sikítozni fognak.

Mit tesz Stefan, hogy megmentse Damont?
Plec: Stefan úgy fejezte be az utolsó epizódot, hogy "Nem hagylak meghalni. Találok gyógyírt." És természetesen, nincs gyógyír. Elég komplikált lesz ez Stefannak, aki felelősnek érzi magát a bátyjáért, elvégre ő ragaszkodott hozzá, hogy vámpír legyen. Azért is felelősnek érzi magát, hogy Damon úgy érzi, a hibái vezették el őt a halálig - hogy a karma teszi ezt -, és Stefan azt állítja, "Nem tudom ezt elfogadni, mivel ha elfogadom, hogy ez a karma műve, akkor az én hibáimmal kellett volna kezdeni." Úgyhogy Stefannak lesz egy elég húzós útja, mire rájön, hogy meg tudja-e menteni a bátyját, és... Ez egy elég szívszaggató felfedezés számára. A saját életét teszi kockára azért, hogy megmentse Damont.

Mi van Elenával?
Plec: Elena, aki nem tud Damon harapásáról, próbál továbblépni a barátaival és az öccsével. Van egy olyan megszólalása, hogy "Fel kell kelnünk, ki kell mozdulnunk, fel kell lélegeznünk, ennünk, aludnunk, aztán újra és újra ezt tenni, amíg jobb nem lesz." Ez csak fokozódik, amikor rájön az igazságra Damonról, és segíteni fog neki, hogy átmenjen ezen az egészen. Nagyon sok kapcsolati és barátsági probléma előjön, ahogy Damon mondhatni a halálos ágyon fekszik, és még mindig elég kétségbeesett a felmentésért.

Úgy hangzik, hogy a Delena rajongók élvezni fogják a finálét.
Plec: Az epizód második fele elég Damon és Elena fanatikus - ahogy Damon összeomlik -, és hogy mit tesz Elena azért, hogy Damon békére leljen. Ez egy elég Delena centrikus epizód, minden kapcsolati gond, amin két év alatt keresztülmentek, végre eléri a fordulópontot.

Számíthatunk függővégre?
Plec: Mondjuk így: lesz egy bizarr meglepetés az epizód végén, ami egyértelműen megadja a nézőknek, hogy mire számítsanak a 3. évadban. Nem valami nagy függővéges rész. Sok az érzelem, aztán van egy vagy két csavar a végén, ami azt mondja: "Azt hitted, hogy jól ismered ezt a sorozatot. Nos, ez csak a kezdet."
Nina Dobrev: Elvarratlan szálak, cliffhanger és 3. évad!
Nina Dobrev a Hollywood Crush-nak adott interjút, melyet videó formájában meg is tekinthettek az oldalon. Beszél elvarratlan szálakról, cliffhanger-ről (amely Julie Plec szerint nem lesz akkora, mint az első évadnál, de lesz az epizódban sok érzelem), valamint a harmadik 
évadról. Ti is várjátok már?


2011. május 11., szerda

Julie Plec a Twitterén írta, hogy megnézte a bővített előzetesét az új résznek, és figyelmeztet mindenkit, hogy a benne látható jelenetek nagy része nem élte meg a végső vágást, tehát nem lesz benne a fináléban!
azt sajnos nem közölte, hogy melyek ezek a jelenetek.

és hogy minden DAMON fan megnyugodjon. :)))

 Meg fogja ölni ez a csúnya farkasharapás a mi szívszaggatott Damonünket?

Az alapján, amit tudunk a TV sorozatok működéséről - mint például, hogy a producerek milyen előszeretettel ölik meg a vezető férfi karaktert -, most nyugodtan elmondjuk nektek az igazat... nem. Damon nem hal bele a harapásba.

NINA AZ ÖLTÖZKÖDÉSRŐL ÉS A 3. ÉVADRÓL



NINA DOBREV A ZAP2IT-NEK MÁJUS 5-ÉN AZT NYILATKOZTA, hogy „az áldo
zat mindenképpen be fog következni ma este”.  Őszintén szólva nem igazán mondott ezzel bármi érdekeset, ám azt mára tudjuk, hogy amit megosztott velünk az igaznak bizonyult.
Nemrég Julie Plac a Vampire Diaries egyik vezető producere elmondta, hogy a 3. évad kifejezetten az Elsők éve lesz. Most erről kérdeztük a színésznőt.


„Nagyon jó lesz látni azt, hová is tart ez az egész. Úgy értem annyi lehetőség van. Ez a történet már annyi mindenhez elvezetett minket mostanra. „ – így Dobrev. „EZ EGYÚTTAL AZZAL IS EGYÜTT JÁR, HOGY TÖBB VISSZATEKINTÉST LÁTHATTUNK, ami ugyancsak szórakoztató lesz.Szeretek a visszaemlékezéseken belül visszautazni egy másik korba és ezzel együtt egy másik világba.”
Ugyan Nina nem tudja biztosra, hogy majd találkozhatunk-e az eredeti Petrova lánnyal.


„Addig nem tudunk semmit biztosra, amíg meg nem kapjuk a forgatókönyvet" – ennek ellenére nyitott egy újabb TVD karakter játszása felé.


„ Nagyon nagy híve vagyok ennek a történeti szálnak. Ha annak van értelme, és egy jó sztorit hozunk ki belőle, valamint megtartja a karakterek megszokott ívét abban az esetben hajlandó vagyok bármire.”


Egyik karaktere – a gonosz vámpír – Katherine tanúja volt több mint 500 év történelmi eseményeinek és most Dobrev-en a sor. Múlt hétvégén tiszteletét tette a Fehér Házban egy pompás vacsora keretében Washington D.C.-ben.  Egy gyönyörű fehér ruhakölteményt viselt hozzá illő Hollywood-i hullámokkal a hajában. Szóval hogyan is tudja kiválasztani az ember a ruháját úgy, hogy az megfeleljen az elnök elvárásainak?


"Volt egy pár választási lehetőségem, és mindig is akartam egyszer viselni Dolce & Gabbana-t. Van valami a Dolce-ban -- kifinomult és ízléses, ez az amiről egy Fehér Ház által szervezett vacsorára szól." magyarázta Dobrev. "A kifinomultság, a klasszikus vonások és a professzionalitás. Ez tökéletesen illett ide, és jól is éreztem benne magam."


Nina szintén DC-ben volt, mikor Obama elnök bejelentette az al-Kaide vezetőjének, Oszama bin Laden halálát. Bár ő nem csatlakozott az ünnepséghez a Fehér Házba aznap este, de másnap reggel ott volt.

NINA DOBREV A ZAP2IT-NEK MÁJUS 5-ÉN AZT NYILATKOZTA, hogy „az áldozat mindenképpen be fog következni ma este”. Őszintén szólva nem igazán mondott ezzel bármi érdekeset, ám azt mára tudjuk, hogy amit megosztott velünk az igaznak bizonyult.

Nemrég Julie Plac a Vampire Diaries egyik vezető producere elmondta, hogy a 3. évad kifejezetten az Elsők éve lesz. Most erről kérdeztük a színésznőt.

„Nagyon jó lesz látni azt, hová is tart ez az egész. Úgy értem annyi lehetőség van. Ez a történet már annyi mindenhez elvezetett minket mostanra. „ – így Dobrev. „EZ EGYÚTTAL AZZAL IS EGYÜTT JÁR, HOGY TÖBB VISSZATEKINTÉST LÁTHATTUNK, ami ugyancsak szórakoztató lesz. Szeretek a visszaemlékezéseken belül visszautazni egy másik korba és ezzel együtt egy másik világba.”

Ugyan Nina nem tudja biztosra, hogy majd találkozhatunk-e az eredeti Petrova lánnyal.

„Addig nem tudunk semmit biztosra, amíg meg nem kapjuk a forgatókönyvet" – ennek ellenére nyitott egy újabb TVD karakter játszása felé.

„ Nagyon nagy híve vagyok ennek a történeti szálnak. Ha annak van értelme, és egy jó sztorit hozunk ki belőle, valamint megtartja a karakterek megszokott ívét abban az esetben hajlandó vagyok bármire.”

Egyik karaktere – a gonosz vámpír – Katherine tanúja volt több mint 500 év történelmi eseményeinek és most Dobrev-en a sor. Múlt hétvégén tiszteletét tette a Fehér Házban egy pompás vacsora keretében Washington D.C.-ben. Egy gyönyörű fehér ruhakölteményt viselt hozzá illő Hollywood-i hullámokkal a hajában. Szóval hogyan is tudja kiválasztani az ember a ruháját úgy, hogy az megfeleljen az elnök elvárásainak?

"Volt egy pár választási lehetőségem, és mindig is akartam egyszer viselni Dolce & Gabbana-t. Van valami a Dolce-ban -- kifinomult és ízléses, ez az amiről egy Fehér Ház által szervezett vacsorára szól." magyarázta Dobrev. "A kifinomultság, a klasszikus vonások és a professzionalitás. Ez tökéletesen illett ide, és jól is éreztem benne magam."

NINA DOBREV A ZAP2IT-NEK MÁJUS 5-ÉN AZT NYILATKOZTA, hogy „az áldozat mindenképpen be fog következni ma este”. Őszintén szólva nem igazán mondott ezzel bármi érdekeset, ám azt mára tudjuk, hogy amit megosztott velünk az igaznak bizonyult.

Nemrég Julie Plac a Vampire Diaries egyik vezető producere elmondta, hogy a 3. évad kifejezetten az Elsők éve lesz. Most erről kérdeztük a színésznőt.

„Nagyon jó lesz látni azt, hová is tart ez az egész. Úgy értem annyi lehetőség van. Ez a történet már annyi mindenhez elvezetett minket mostanra. „ – így Dobrev. „EZ EGYÚTTAL AZZAL IS EGYÜTT JÁR, HOGY TÖBB VISSZATEKINTÉST LÁTHATTUNK, ami ugyancsak szórakoztató lesz. Szeretek a visszaemlékezéseken belül visszautazni egy másik korba és ezzel együtt egy másik világba.”

Ugyan Nina nem tudja biztosra, hogy majd találkozhatunk-e az eredeti Petrova lánnyal.

„Addig nem tudunk semmit biztosra, amíg meg nem kapjuk a forgatókönyvet" – ennek ellenére nyitott egy újabb TVD karakter játszása felé.

„ Nagyon nagy híve vagyok ennek a történeti szálnak. Ha annak van értelme, és egy jó sztorit hozunk ki belőle, valamint megtartja a karakterek megszokott ívét abban az esetben hajlandó vagyok bármire.”

Egyik karaktere – a gonosz vámpír – Katherine tanúja volt több mint 500 év történelmi eseményeinek és most Dobrev-en a sor. Múlt hétvégén tiszteletét tette a Fehér Házban egy pompás vacsora keretében Washington D.C.-ben. Egy gyönyörű fehér ruhakölteményt viselt hozzá illő Hollywood-i hullámokkal a hajában. Szóval hogyan is tudja kiválasztani az ember a ruháját úgy, hogy az megfeleljen az elnök elvárásainak?

"Volt egy pár választási lehetőségem, és mindig is akartam egyszer viselni Dolce & Gabbana-t. Van valami a Dolce-ban -- kifinomult és ízléses, ez az amiről egy Fehér Ház által szervezett vacsorára szól." magyarázta Dobrev. "A kifinomultság, a klasszikus vonások és a professzionalitás. Ez tökéletesen illett ide, és jól is éreztem benne magam."

NINA DOBREV A ZAP2IT-NEK MÁJUS 5-ÉN AZT NYILATKOZTA, hogy „az áldozat mindenképpen be fog következni ma este”. Őszintén szólva nem igazán mondott ezzel bármi érdekeset, ám azt mára tudjuk, hogy amit megosztott velünk az igaznak bizonyult.

Nemrég Julie Plac a Vampire Diaries egyik vezető producere elmondta, hogy a 3. évad kifejezetten az Elsők éve lesz. Most erről kérdeztük a színésznőt.

„Nagyon jó lesz látni azt, hová is tart ez az egész. Úgy értem annyi lehetőség van. Ez a történet már annyi mindenhez elvezetett minket mostanra. „ – így Dobrev. „EZ EGYÚTTAL AZZAL IS EGYÜTT JÁR, HOGY TÖBB VISSZATEKINTÉST LÁTHATTUNK, ami ugyancsak szórakoztató lesz. Szeretek a visszaemlékezéseken belül visszautazni egy másik korba és ezzel együtt egy másik világba.”

Ugyan Nina nem tudja biztosra, hogy majd találkozhatunk-e az eredeti Petrova lánnyal.

„Addig nem tudunk semmit biztosra, amíg meg nem kapjuk a forgatókönyvet" – ennek ellenére nyitott egy újabb TVD karakter játszása felé.

„ Nagyon nagy híve vagyok ennek a történeti szálnak. Ha annak van értelme, és egy jó sztorit hozunk ki belőle, valamint megtartja a karakterek megszokott ívét abban az esetben hajlandó vagyok bármire.”

Egyik karaktere – a gonosz vámpír – Katherine tanúja volt több mint 500 év történelmi eseményeinek és most Dobrev-en a sor. Múlt hétvégén tiszteletét tette a Fehér Házban egy pompás vacsora keretében Washington D.C.-ben. Egy gyönyörű fehér ruhakölteményt viselt hozzá illő Hollywood-i hullámokkal a hajában. Szóval hogyan is tudja kiválasztani az ember a ruháját úgy, hogy az megfeleljen az elnök elvárásainak?

"Volt egy pár választási lehetőségem, és mindig is akartam egyszer viselni Dolce & Gabbana-t. Van valami a Dolce-ban -- kifinomult és ízléses, ez az amiről egy Fehér Ház által szervezett vacsorára szól." magyarázta Dobrev. "A kifinomultság, a klasszikus vonások és a professzionalitás. Ez tökéletesen illett ide, és jól is éreztem benne magam."



Ismerkedj meg közelebbről - Paul Wesley




Ismerkedj meg közelebbről- Ian Somerhalder



Ian Somerhalder a VD második évadjáról

oseph Morgan: The Vampire Diaries és Immortals


Nagyot ütött a The Vampire Diaries legújabb gonosza, a walesi Joseph Morgan, aki Klaus-t alakítja a soroatban, aki az eddigi leggonoszabb és legveszélyesebb ellenség a két évad alatt. Miután véghez vitte ördögi tervét, vagyis felébresztette eddig alvó vérfarkas énjét, eltűnt Elijah-val egy kör alakú tűz mögött, otthagyva azt a sok embert, természetfeletti lényt, tehetetlenül. Mivel a harmadik évad az Eredetiek Éve lesz, Klaus-nak is részt kell vennie bizonyos jelenetekben.

Joseph Morgan elmondása szerint nagyon jó alakítani Klaus-t, ezt a pszichopata ellenséget. Klaus a harmadik évadban is fontos szerepet tölt be, egy bizonyos pontig. Joseph elmondta, hogy mit szeretne Klaus-tól az új szezon során.

Morgan úr egy új filmben is kapott szerepet a sorozat mellett, melynek címe Immortals (Halhatatlanok), ahol társa nem más volt, mint a Vasember 2 főgonosza, Mickey Rourke. Joseph nagyon élvezte a munkát a színésszel. A film november 11-én kerül a mozikba.

Kérdés: Hogyan kerültél bele a The Vampire Diaries világába? Kerested már fel előtte is az amerikai televíziózást?
Igen, kerestem. Voltam már Los Angeles-ben is, ott két évet töltöttem el. Az első évben csak mellékszereplő voltam filmekben. Volt pár filmem, de tavaly év végén kezdtem el igazán érezni, hogy én az amerikai televíziózás által tudnék olyasmit kapni, amit a többi filmtől nem. Itt hosszasan kell a karakteren dolgozni, valamint a kapcsolatot is tudod tartani a nézőkkel.

Kérdés: Volt-e olyan pillanat, mikor rádöbbentél, mekkora szerepet is játszik Klaus a sorozatban?
Hatalmas dolog. Igyekszem a legjobbat kihozni ebből a karakterből, s mint már említettem, imádok gonoszokat alakítani. Láttam az interneten, hogy a Vámpírnaplók egyik szereplője Klaus, de a könyvet nem olvastam még akkor.

Kérdés: Van egyáltalán emberi oldala Klaus-nak? Mit gondolsz, tényleg ő Mystic Falls legnagyobb és legveszélyesebb gonosza?
Először is, én pszichopatának tartom. Nála nem létezik a jó és a rossz oldal határvonala. Érzelmei nincsenek, sokkal önzőbb, mint Katherine Pierce. Lesz persze olyan pillanat is, mikor a nézők majd azt gondolják, hogy ő nem is olyan gonosz. Ez az út, amit Klaus bejár, tele van meglepetésekkel, szórakoztató, de egyben veszélyes is.

Kérdés: Mit szeretnél látni, mi történjen a 3. évadban Klaus-szal?
Úgy érzem, a legjobb lenne, ha megtudhatnánk, hogyan jött létre ez az emberfeletti gonosz. Hogyan lett Eredeti, hogyan vált vámpírrá, a vérfarkas oldala is eléggé lényeges. A fajok közti háború is Klaus-nak köszönhető, ezért jó lenne, ha megrendezésre kerülne egy olyan jelenet, melyben bemutathatjuk, hogyan mészárolja le Klaus családját Elijah apja. Ők is voltak valamikor egy boldog család, ők is voltak emberek. Ezt is meg kellene mutatnunk a nézőknek.

Kérdés: Milyen volt dolgozni Mickey Rourke-kal?
Egy igazán őrült pali. Nagylelkű ember, sőt, fantasztikus is. Soha nem tudod, mit kaphatsz tőle, de nagyon izgalmas volt vele forgatni. Mickey a teljesítményt tartja szem előtt, ebben pedig egyetértek vele. Keményen kell dolgozni, hogy precíz munkát tudjunk majd bemutatni. Tarsem Singh pedig egy csodálatra méltó rendező. Kíváncsi vagyok, hogy a nézőknek mennyire fog tetszeni a film.

2011. május 10., kedd

Megjelent Kat Graham legújabb klipje, ami az I Want It All című számához készült. 

Nina Dobrev (interjú) :
"Damon befolyása hatással lesz Elena és Stefan kapcsolatára is, ők egyszerűen nem találnak nyugalmat. Az évad korábbi epizódjában, ők elmentek egy hétvégi kiruccanásra. De azelőtt, hogy a vérfarkasok megtámadták volna őket, felvetődött a közös jövő gondolata. Elena a filmben nem adott egyértelmű választ, ezért meg kellett kérdezni Nina véleményét is, hogy szerinte Elena képes lenne-e mindörökre Stefannal maradni.
„A kérdés inkább az: ha Elena vámpír lesz, azt Stefanért teszi vagy sem – mondta titokzatosan.”
„Vannak bizonyos dolgok, amik Elena útjába állnak, e dolgot illetően. „Nina különösen kihangsúlyozza:” Stefan már mennyi időt leélt, és egy egész életre való tapasztalattal rendelkezik. Elena pedig egy 17 éves lány – és bár a kettejük közt levő 150 év korkülönbség egyenlőre nem jelent gondot, mindig ott fog maradni. „
Plusz azt is hozzátette:
mindig ott van a Damon dolog is."
(részlet)

2011. május 9., hétfő

Másfajta lezárás az évad végén!
Most egy egészen másfajta cliffhanger (függőben hagyott lezárás) fog bekövetkezni az évad végén, egy olyan, amire nem is számítunk.
"A finálé egyfajta tiszteletadás lesz a karaktereknek" - árulta el Nina Dobrev. "Egy karakter-központú epizód, melyben láthatjuk, ki hova jutott el az eddig történtek alatt."
"Nem úgy értem, hogy nem lesz cliffhanger. De, lesz, csak teljesen más módon kerül sor a lezárásra, mégis úgy, hogy a néző majd úgy gondolja, hogy: Úristen! Ott kell lennem a harmadik évadnál is!"
Nina Dobrev szerint mikor Damon harcol a vérfarkas harapás ellen, nem minden jelenet olyan lesz, mint amilyennek mi hisszük.
"Visszatekintünk és hallucinációkat látunk majd. Nem tudod, hogy melyik melyik, de a végén biztosan rájössz. Van erre nagyon sok, szuper vizuális effektünk. A nézők számára ez a rész nagyon zavaros, de egyben érdekes is lesz."
Nina elárulta, meg fogjuk tudni, van-e esélye az életben maradásra Damon-nek, valamint hozzátette, hogy ez nagyon, nagyon érdekes jelenet lesz.
"Mivel Damon megitatta a vérét Elena-val, rájött arra, hogy rosszul csinálta az egészet. Nem adta meg a lánynak a választás lehetőségét. És végre Damon rájött, hogy hibázott."
A CIKK FOLYTATÁSA HAMAROSAN!
MTV - 10 on Top: Ian, Candice, Nina és Katerina
Május 7-én is a Vámpírnaplók volt az egyik fő témája az MTV, 10 on Top című műsorának. Candice, Nina, Ian és Katerina beszélt a fináléról

Hollywood Crush: Sara Canning interjú
Tudjuk, hogy a Vámpírnaplók tele van hihetetlen csavarokkal. Van esetleg esély arra, hogy Jenna mégsem halt meg?
Nem, sajnos nem. Jenna meghalt. Úgy gondolom, a temetés egyfajta könyvnek a vége volt - Elena sajnos két rokonát is elvesztette: apját, John-t, valamint Jenna-t, unokatestvérének (Jeremy) a nagynénjét, akik mellesleg házastársak voltak. Sajnos tényleg meghalt. Én már el is költöztem Atlanta-ból.

Gondoltad volna, hogy ilyen hamar képesek kiírni a karakteredet? Sokk volt számodra, vagy tudtad, hogy el fog jönni?
Meglepő volt. Teljesen sokkolt. Julie Plec mondta. Egészen megdöbbentő volt. Ugyanaz a helyzet, mint tavaly Vicki-nél. Ő is vámpír lett, majd meg kellett ölni (persze teljesen más okból). A halál is fontos része a sorozatnak. Igazából fel voltam készülve, hiszen itt bármikor, bárkit kiírhatnak.

Nem gondolod úgy, hogy néha csak úgy, következmények nélkül búcsúzunk el egyes karakterektől. Úgy értem, hogy semmi rosszat nem tett, mégis meghalt.
Láttunk olyat, hogy egyesek visszatértek a halálból, de akik nem, azoknak a halála jelentős volt a többi karakter életében. Ők ezáltal megváltoznak. Nem tudom, hogy Jenna halála hatással lesz-e valakire a jövőben. De vannak határozott érzelmi kötelékek. Minden bizonnyal Elena és Jeremy új helyzetben találja magát, szülők nélkül.

Minket, téged is meglepett Jenna halála. Nehéz volt megtartani ezt a titkot?
Sokáig nem titkolhattam. Pár héttel, mikor elmentem, előtte mondták csak meg, hogy Jenna-val együtt sajnos nekem is mennem kell. Nem úgy értem, hogy elküldtek onnan, de mivel Jenna meghalt, nekem sincs már a Vámpírnaplók-nál munkám. Ezért költöztem el Atlanta-ból. Szóval nem hónapokig titkoltam, az nagyon nehéz lett volna. Azt kellett mondanom az interjúkban is, hogy igen, valaki meg fog halni. Szegény valaki. Ő Jenna volt. Nekem a stáb, a szereplők, mindenki aki segített létrehozni ezt a csodás második évadot is, olyan volt, mint a második családom. Van, hogy nehéz minden egyes szót elmondani a búcsúzásnál.

Tudjuk, hogy a Vámpírnaplók forgatása során van egy "Wall of Death", magyarul a "Halottak Fala/A Halál Fala". Volt valamilyen ceremónia, mikor feltették erre a képed?
Nem, egyáltalán nem [nevet]. De az a vicc az egészben, hogy olyasvalaki rakja fel ezeket a képeket, aki nagyon közel áll hozzám. Ez egy nagyon titkos fotó, s ráadásul nem is a Falra került fel. Azon inkább fejlövés által meghalt emberek képei kerültek fel. Jenna pedig egy régimódi vámpír volt, már amennyi ideig természetfeletti lehetett.
Nem volt nagy ceremónia. Úgy értem, sok ember halt már meg a sorozatban, az pedig mindenki számára sokkoló volt. Azt hiszem, erre az epizódra nagyon illik a "megdöbbentő" jelző. Valószínűleg a többiek számára még nehezebb lesz, hogy Jenna elment, de nekem is ugyanúgy hiányoznak majd. Mindenki nagyon kedves volt a búcsúzáskor, s persze mindvégig.

Alaric nagyon szerencsétlen a nőkkel. Előbb Isobel-t, aztán Jenna-t veszítette el. Mit szeretnél látni, milyen legyen az ő jövője?
Szerintem nem is igazán a nőkkel való párkapcsolata fontos a sorozat alatt, hanem inkább maga Alaric - melyben Matt Davis lelke található -, akinek fontos szerepe van a cselekményekben. A legnagyobb élményem az volt, hogy láthattam Matt-et eljátszani Klaus-t. Remélem, hogy ezen a vonalon halad tovább Alaric, hiszen neki tényleg van szerepe a sorozatban. A nőkkel pedig szerintem nem ártana egy kicsit pihenni. Ne erőltesse!
Az emberek gyűlöltek, mikor azt mondtam, a Damon és Alaric közti bromance (brother+romance=bromance; testvéri barátság) fele annyira nem volt szórakoztató, mint Alaric-ot úgy látni, mint gonoszt. Lehet, hogy talán egyszer átáll a sötét oldalra.


2.22 - As I Lay Dying-Bővített előzetes