2011. május 20., péntek

Hivatalos 3. évad ismertető 

A The CW KÖZZÉTETTE AZ ŐSZI MENETRENDET, ami a mi részünket tekintve nem változott túl sokat. A 3. évad ugyanúgy csütörtökönként este 8-kor lesz majd látható az amerikaiak tévé- és a mi számítógép képernyőnkön - annyi lesz a változás, hogy a The Vampire Diaries-t nem a Nikita, hanem Kevin Williamson új sorozata, a The Secret Circle követ majd. (Hogy mi lett a Nikitával? Pánikra semmi ok: mindössze átkerült pénteken 8 órára, közvetlenül a Supernatural elé.)

És hogy tovább húzzuk az idegeiteket, megkaptuk a hivatalosnak számító ismertetőt a 3. évadról. Íme:

"A harmadik évad új ajtókat nyit, amik mögül MEGTUDHATUNK TÖBB DOLGOT KLAUSRÓL, az Elsők családjáról, és a legidősebb vámpír/vérfarkas (hibrid) céljairól, amiért annyira át akarta csábítani Stefant a saját oldalára. Amíg Stefan egyre inkább elmerül a sötét oldalon, Damon és Elena bűntudattal szenvednek a szorosodó kapcsolatuk miatt, még ha össze is dolgoznak, hogy visszahozzák Stefant. A szellemek Jeremy múltjából ERŐTELJES ÜZENETET PRÓBÁLNAK ELHOZNI SZÁMÁRA, nem is beszélve a dolgok hatásáról, ami a Bonnie-val való kapcsolatára nehezedik. Ahogy Caroline és Tyler közelebb kerülnek egymáshoz, egy háború robban ki a családjuk között. A sorozatban szerepel Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis és Joseph Morgan."

2011. május 19., csütörtök

Közzétették a 2. évad DVD borítóját!
A tavalyi évhez hasonlóan idén is nyár végére (2011.augusztus 22.), közvetlenül a 3. évad kezdete előtt jelenik meg a 2. évad DVD-n, melynek borítóját most tették közzé a készítők.
Eszerint a következő extrákat tartalmazza majd a csomag, mely 5 lemezből áll majd:
Bevezetés a Nap és a Hold átkába: megfűszerezve egy kis szerelemmel és igazsággal
Harmadik harapás:bakiparádé
-Letölthető hangoskönyv:Lisa Jane Smith- The Vampire Diaries: The Stuggle
-The Vampire Diaries: Vérfarkasok- A vérfarkasok szabályai
-Kimaradt jelenetek
-The Vampire Diaries- A boszorkányok éve
-A készítők/rendezők audiokommentárjai
-A vendégszereplők válogatásai
A DVD-borító: 
A kulisszák mögött Candice Accolával
Candice Accola összegyűjtötte A FACEBOOKON A RAJONGÓK KÉRDÉSEIT A SOROZATTAL KAPCSOLATBAN,így megkereste Kevin Williamsont és még másik két írót, akik készségesen megválaszolták a kérdéseket. És hogy Kevin szerint mire számíthatunk a harmadik évadban? Klausra, Elsőkre, még több Delenára, és talán még Caroline apukája is belefér. :D

Kevin Williamson: Hogyan fog kinézni a 3. évad?
Már öt napja, hogy véget ért a The Vampire Diaries 2. évada, melyről nagyon sokan gondolják azt, hogy elég szolidra sikeredett. A karaktereket csak úgy ott hagyták, a cliffhanger nem ütött akkorát, mint az első évadnál (de ezt ki is jelentették, hogy itt nem a cliffhanger lesz a lényeg).

PopWrap: Mi a véleményed, milyenre sikerült a 2. évad fináléja?
Kevin Williamson: Izgatott voltam, hiszen hoztunk a történetbe egy olyan új fonalat, cselekményszálat, amire - valljuk be - senki se számított. Szerintem sokan fogják nézni így is a harmadik évadot. A következő szezont nem kell pontosan a Jeremy-s jelenettől folytatni, mint az előzőnél tettük Elena-ékkal. Most már sokkal többet tudunk mindenről, illetve mindenkiről, mint az első évadnál.

PopWrap: Örülsz annak, hogy a rajongók valószínűleg a falat kaparják, látva ezt a Jeremy-Anna-Vicki cliffhanger-t?
Kevin Williamson: Ó, igen. Különösen erre a cselekményszálra vagyok kíváncsi. Remélem ez a jelenet egyenlő a rajongóknál egy nagy kérdőjellel. Hiszen annak is kell lennie.

PopWrap: Honnan jött ez a csodás ötlet?
Kevin Williamson: Kayla Ewell. Egyszerűen imádom őt. Nehéz döntés volt kiírni őt, de akkor és ott tovább kellett lépnie mindenkinek. Kellett egy olyan pillanat, hogy a nézők azt mondják: "Na, ez a műsor nagyon kemény!". És sikerült is. De utána azt gondoltam, hogy a halott ember maradjon halott, vagy olyanok leszünk már, mint a Hősök című sorozat volt. Jöttem tehát azzal az ötlettel, hogy jelenjen meg Vicki, de ezt nem éreztem annyira frappáns ötletnek. Viszont Anna, akit mindenki szeretett, akinek halála miatt felháborodás volt a Twitter-en - azt mondtam, őt is muszáj visszahozni. Voltak vérfarkasok, vámpírok, boszorkányok, egyszóval minden. De egyfajta kísérteties hangulat veszi majd körül Jeremy-t a harmadik évadban.

PopWrap: Hogyan tartottad titokban az egészet?
Kevin Williamson: Hosszú idők óta, csak Julie és én tudtunk erről. A végleges forgatókönyvnél azonban ő kivágta volna ezt a jelenetet, de én nem engedtem. Malese (Anna) és Kayla (Vicki) nagyon jól érezték magukat a forgatáson, és a harmadik évadban is lesz szerepük. Viszont nem láthatták meg őket Atlanta-ban, hiszen akkor lebukunk.

PopWrap: És mégis, hogyan lettek beleírva a 2. évad fináléjába?
Kevin Williamson: Kayla egyszerűen csak azt mondta: "Jöttem Atlanta-ba, meglátogatni a legjobb barátnőmet, Nina-t". Malese-nek pedig szóltunk, hogy milyen jó is lenne egy Anna-féle visszaemlékezés. És így alakult ki ez a finálé.

PopWrap: Nemrég Julie Plec kijelentette, hogy érkezik a 3. évaddal együtt az Eredetiek Évada. Tudnál erről egy kicsit beszélni?
Kevin Williamson: Már egy ideje kellett ez az új elem a sorozatba. Akár még spin-off sorozatot is kaphatnának az Eredetiek, de mi nem megyünk olyan messzire. Elijah felfedezte, hogyan jött vissza Klaus, pár epizóddal ezelőtt. Innentől kezdődik a mitológia. Ahogyan meglátta a koporsókat, a többi Eredetit: a fonalat itt vesszük fel, s úgy érzem, nagyon érdekes lesz, mindenki számára. És egy hatalmas csavarra tessék számítani a 3. évad 1. részénél, mert megtudjuk, mit is akar pontosan Klaus a mára gonosszá vált Stefan-tól. Tervezünk még valamit, de az csak nagyon kezdetleges állapotban van.

PopWrap: Van egy olyan érzésem, hogy a koporsók nem maradnak sokáig zárva.
Kevin Williamson: Ez az egyik nagy dolog, aminek fontos szerepe lesz a harmadik évadban - az Eredetiek családja. Megtudjuk, hogy kik ők, mit is akarnak, s hogyan fonódott össze történetük a Salvatore családdal - mivel a kettő dolog összefutott régen egy pontban. Klaus okból "vette magához" Stefan-t. Sok érdekes karakter fog kibontakozni a harmadik évad során, s reméljük, az összes olyan úriember lesz, mint Elijah és Klaus.

PopWrap: És női felmenők, testvérek is kimásznak a koporsóból, ugye? De te nem is szereted annyira a női karaktereket.
Kevin Williamson: Micsoda? Gyere, Eredeti Mama! Alig várom, hogy kimásszon Elijah és Klaus anyja a koporsóból, valamint Elijah húga. Persze még fogalmunk sincs arról, ki fogja alakítani ezeket a szerepeket. Teljesen új, érdekes fejezet elé nézünk.

PopWrap: A finálé hátrahagyta a függőben lévő Damon-Elena-Stefan kapcsolatot is. A helyzet bonyolódott, hogy Stefan átmenetileg a sötét oldalt szolgálja. Kíváncsi vagy, hogyan alakul ez a 3. évadban?
Kevin Williamson: Egy érdekes helyzetben vagyunk Stefan-nel és Klaus-szal - és Damon pedig egy olyan helyzetben, amiben sohasem akart lenni. Ha nem akar Damon idén hőst játszani, akkor mégis hogyan menti majd meg a testvérét Klaus-tól (hiszen Stefan azért került oda, ahol van, mert megmentette Damon-t)? Érdekes utazás lesz. Elena karaktere is sokkal nőiesebb lett, határozottabb, így talán fogékonyak lesznek arra a nézők, hogy - ahogy Katherine is mondta - Elena mind a két fiút egyszerre szeresse.

PopWrap: Visszatekintve, miket találsz a legkreatívabb megoldásoknak a második évad során?
Kevin Williamson: Katherine. Őt kötelező kiemelni. Egy karakter, akiről soha nem tudod, miket tervel ki, s hogyan, de mindezt nagyon finommá teszi Nina. Így sokáig természetesen Katherine volt az érdeklődés fő célpontja. Ráadásul az eddigi főbb karaktereknek is köszönhető, hogy ragyogóbb lett a második évad, mint az első. És akkor Caroline: átváltoztatni vámpírrá, ez is zseniális húzás volt.

PopWrap: És mit gondolsz a boszorkányságról?
Kevin Williamson: Ebben az évadban jóval több szerepet kapott a boszorkányság. Túl sok volt már a vége fele a csiribí-csiribá, s úgy éreztem, a vámpírokat kissé elhanyagoltuk. Nem véletlenül Vámpírnaplók a sorozat címe, ez részben a vámpírokról szól. Tehát kicsit vissza kellett vennünk a boszorkányokból.

PopWrap: Vagyis ebből kevesebbet kapunk majd a 3. évadban?
Kevin Williamson: Ó, nem. Ne ítélj el, szeretem a boszorkányokat - van még nekik sok szerepük. Örülök, hogy elmondhattuk Bonnie sztoriját is, s ő az egyik karakter, akire még nagyon büszke vagyok.

Meglepetten olvastam, hogy Kevin eredetileg Lexi szerepére Taylor Swift-et szerette volna, Rose-éra pedig Sarah Michelle Gellar-t, aki a vámpíros sorozat, a "Buffy, a vámpírok réme" főszereplője volt.
Így készült: Katerina Graham-I Want It All
Elhoztam nektek azt a videót, melyben Kat legújabb klipje, az I Want It All kulisszái mögé leshetünk be. Kat, mind mindig, most is elbűvölően bájos és kedves. Graham kisasszony ráadásul nem szívbajos, hiszen egy igazi tigris is helyet kapott a forgatáson, akiről azt állította a színész-énekesnő, hogy kedveli őt ez a nagyra nőtt macska.


Új desing!
Új desinget csináltam, mivel befejeződött a 2. évad!   Ez az eddigi fejleményekhez kapcsolódó, DELENA fanoknak  kedvező kinézet várja mostantól a látogatókat:)  Gyertek sűrűn az oldalra, minden hétköznap friss hírekkel várunk titeket!  Várom a véleményeteket az új desinghez:)

2011. május 17., kedd

3. ÉVAD: AZ ELSŐK ÉVE



A The Vampire Diaries 3. évadát ÚGY EMLEGETIK, MINT "AZ ELSŐK ÉVE"-T. Világszerte filozofálnak a rajongók róla, hogy mi fog történni, amikor a The CW legnézettebb sorozata ősszel visszatér a képernyőkre. Most elhoztuk Julie Pleces interjúnkat, ahol a TVD jövőjéről esett szó.

→ Az egyik legnépszerűbb pletyka a legelső Petrova lányhoz kapcsolódik, akinek a vére megpecsételte Klaus átkát ezer évvel ezelőtt. A "Klaus" nevezetű epizódban Elijah (Daniel Gillies) azt mondta, hogy Katerina emlékeztette valakire. Julie megerősíti, hogy EZZEL A LEGELSŐ PETROVA HASONMÁSRA UTALTAK, majd hozzátette, "Reméljük egy nap találkozunk vele. Ígérni viszont nem ígérünk semmit. Túl korai lenne még."

→ Ne számítsunk Elena másik legjobb barátnőjére, Meredith-re, akit az LJ Smith féle könyvekből ismerünk. Még nagyon kérdéses a feltűnése, de az idő eldönti a dolgokat.
→ Az Elsőknek külön történelmük van, amit meg fogunk ismerni.
→ Ha Caroline túléli a 2. évadot, egy egész új sztorivonalat kap, behozva az édesapját a képbe, akit a The Vampire Diaries szeretne kicsit jobban megismertetni velünk.
→ Damon egy létezési krízisen átívelő utat járt be az évadban, és még alig érintette a felszínt. Plec azonban elmondott egyet s mást erről a bizonyos "útról".

"Szenved az emberségével... És azért szenved, mert ez az egész teljesen új. Annyi ideig menekült előle, mintha új bőrbe bújna. Nem mindig tudja majd helyesen kezelni. Nagyon el fogja majd cseszni. Vissza fog ütni. Érzi majd lelkiismeret-furdalást... A jobb cél érdekében változik, de néha nem lesz képes segíteni magán. Van egy útja. Damon mindenképp számít, de az út a gonosztól a hősig elég rázós. Nem lesz mindig szép látvány."

→ Julie Stefan jövőjéről is felvet egy kérdést a 3. évadra. "A kérdés csak az, hogy vajon Stefan útján mi a következő megálló?"

→ Többe tlátunk majd Bonnie magánéletéből: látjuk az apját, a házát, a szobáját, stb. Már ha túléli a szezon finálét, persze.

→ A második évad fináléjának közeledő tragédiájával egy új évad veszi majd kezdetét. Megkérdeztük, hogy mit csináljunk, ha egy TVD-s kedvencünktől kell búcsút vennünk, mire Julie őszintén és egyszerűen azt válaszolta: "Sírjatok ahogy mi is tettük."

2011. május 16., hétfő

MICHAEL TREVINO INTERJÚ! TYLER & CAROLINE ?



 A legutóbbi epizódban Caroline és Matt szakítottak, ezzel Matt ’akár’ szabad teret adott Tylernek. Miután véget ért a telihold, Caroline és Tyler elég „jó” hangulatban töltötték az időt, ami úgy tűnhetett mintha elérkeztek volna a több-mint-barát dologhoz. Tehát ez azt jelenti, hogy a fináléban, vagy a következő évadban esetleg összejönnek? – a hollywoodlife most erről kérdezte Michael Trevino-t !
Hollywoodlife: Mi nagy Tyler & Caroline rajongók vagyunk. Van rá esély, hogy összejönnek? Mivel Matt-el véget ért a lány kapcsolata.
Michael: „ Szeretném hogy ez megtörténjen, mivel elég izgalmas lenne a vérfarkas-vámpír párosítás. Mystic Falls-ban jelenleg nagyon nagy káosz uralkodik. Harc az Ősökkel, vérfarkasok, vámpírok, boszorkányok stb. Elképzelhető hogy Tyler és Caroline kapcsolata egy példa arra – „nézd mi jól megvagyunk így is” – hogy igenis lehet jó viszony egy vámpír és egy vérfarkas közt. Természetesen az érzelmeket befolyásolják még ezek az ellentétek. Szóval, kitudja? Lehet hogy egyszer összejönnek..
Hollywoodlife: Van rá esély,hogy Tyler betartsa azt az ígéretét, hogy nem megy el többé?
Michael: Szeretném ha a producerek lehetővé tennék, hogy itt maradjak. Egyenlőre nem tudom hogy mit hoz a jövő a karakteremnek. Tyler már egyszer elhagyta. És most az édesanyja kórházban van, ezért most elképzelhető hogy a városban marad. De azt hiszem, hogy Tyler legfőbb oka arra, hogy maradjon, hogy már Jules is halott, szóval ez még plusz dolog amiért Caroline-nal marad. Jelnleg Tyler az egyetlen vérfarkas a városban, és ezt nem lehet tudni hogy pozitív vagy negatív dolog.
Hollywoodlife: Matt és Tyler újra barátok lesznek? Neked nem hiányoznak a haver/barát forgatások Zach Roerig-el?
Michael: De igen. Hiányzik. És hiányolom a Steven R. McQueen (Jeremy) forgatásokat is. Szerintem van rá esély, hogy újra barátok legyenek. Matt most nagyon magányos. Nincs mellette az anyja, a húgát elvesztette. Ki máshoz fordulhatna? Igaz ezt megnehezíti hogy Tyler a telihold idején átváltozik, és ezt titkolni kell..  de azért nem lehetetlen ez a barátság..
A finálé áttekintése

  
 Mivel elérkeztünk a 2. évad végéhez is, és sajnos a teljes nyáron arra kell várnunk, hogy mikor lesz végre The Vampire Diaries, gondoltam most kivételesen írok egy kis áttekintőt a 02×22-es részről, és a hozzászólásaitokat is várom a fináléval kapcsolatban. Viszont mivel ez egy áttekintés, csak annak ajánlom aki már látta az új részt, mivel az egész cikk Spoilereket tartalmaz!
Egy megdöbbentő halál,egy megdöbbentő csók, egy megdöbbentő cselekedet, és egyszokatlan a dolog az epizód végén! Leginkább ezekkel a kifejezésekkel lehet legrövidebben elmondani az évadzáró tartalmát. Te mit gondolsz az epizódról?
Erre a részre már nagyon-nagyon vártak a rajongók, főleg hogy a TVD stábja is nagy durranásokra készített elő minket, így az utolsó részekre. Tudomásom szerint vannak olyan rajongók akik teljesen meg voltak elégedve, és vannak egy kicsit elégedetlenek, de azért feltételezem ők is élveztek néhány jelenetet. Most, az epizód után mind a Stelena, és mind a Delena rajongók aggódva-izgulva várják a 3.évadot. Míg a Delena rajongók örvendeznek hogy Stefan kikerült a képből, és a csók miatt, valamint reménykednek a szorosabb kapcsolaton, a Stelena fanok inkább végig aggódják a nyarat, hogy most mi lesz kedvenc szereplőjükkel, illetve kedvenc párosukkal.
Folytassuk az elemezgetést az Elsőkkel. Biztosan megdöbbentő pillanat volt mindenki számára, amikorElijah-t a testvére, Klaus csak úgy egyszerűen „megölte”(Igaz Klaustól nem vártuk ennél kedvesebb dolgokat, de azért mégiscsak: a testvérével ?!) Viszont van itt egy dolog, ami fontos: sok néző nem érti hogy Elijah most meghalt, vagy sem. Mivel Elijah is egy Első vámpír, tudjuk hogy őket nem lehet egyszerűen „csak” ennyivel kivégezni! Mikor a Salvatore házban volt „megölve” Elijah, akkor annyit kellett tenni hogy a testébe hagyják a tőrt, és ha kihúzzák újraéled. Tehát Elijah nem halt meg véglegesen! Klaus is „csak” ennyit tett vele, és szerintem a család többi tagjával is. Főleg, ha a 3.évad az Elsők évada lesz, valószínűleg élni fognak…
Stefannal is történt egy-két meglepő dolog a részben. Mivel Stefan megakarta menteni Damont (ezért hálásak lehetnek a Damon fanok is:D), nagy árat fizetett. Ugyanis ezzel Stefannak, Klaussal kell maradnia, emberi vért innia, és a többit szerintem nagyjából eltudjuk képzelni ha egyszer Klaussal van. Stefannak mondhatni a lelke ketté „osztódott”. Egyik része, az emberi utálja hogy mit csinál, de a másik: a vámpír énje kifejezetten élvezi.
Ami pedig Damont illeti,a haldoklása, az összes Damon rajongót elszomorította. És közben az egyre rosszabbodó állapota sok Mystic Falls-i karaktert megbosszult. PéldáulJeremyt. Igaz Forbess seriff avatkozott bele a dolgokba, de a seriff Damont célozta, mégis Jeremyt sikerült majdnem megölni vele. Aztán Bonnie mindent megtett hogymegmentse az életét, ami végül sikerült is. 
 És végül, a Delena rajongók valószínűleg kedvenc jelenete, hogy Elena megcsókolta Damont. Azonban sok rajongóban felmerült hogy Elena csak sajnálatból tette ezt… Szerinted?
És minden Damon fan megkönnyebbült amikor Katherine beállított az ellenszerrel.
És mi a helyzet az epizód végével? Igen, jót lehetett röhögni Alaricon, de utána vált izgalmassá a helyzet. Jeremy hirtelen meglátta mindkettő volt szerelmét (akik mellesleg vámpírok) Annát, és Vickyt. A The Vampire Diaries történetében elképzelhető, hogy Bonnie hozta vissza őket –véletlenül- az életbe, amikor Jeremyt is. De az is lehet, hogy most mivel Jeremyt úgy élesztették újjá( egy természetfeletti dologgal), Jeremy látja a szellemeket. És ha valóban Jeremy látja a szellemeket, elég sok olyan karaktert láthatunk viszont, akiket szerettünk de el kellett búcsúznunk tőlük. Többek közt Jennát is, vagy Bonnie nagymamáját stb. Hiába, a TVD stábja megmondta: ha egy karakter meghal, az nem jelenti azt hogy sosem látjuk viszont…
Te mit gondolsz az utolsó epizódról? Delena vagy Stelena? Mi lesz az Elsőkkel? Mi lesz Stefannal, most hogy Klaussal van? Damon és Elena közt szorosabb kapcsolat alakul ki? –Mit szólsz a Delena csókhoz? Jeremy látja a szellemeket? /Erre a sok kérdésre, szívesen várom a véleményeteket! Alkossunk meg a 3. évadot, rajongói szemmel!

Hollywoodlife újabb szavazást indított a The Vampire Diaries sorozattal kapcsolatban! Most azt lehet megszavaznunk, hogy melyik halott karaktert látnánk szívesen a 3.évadban. Igen, a TVD-ről ismert, hogy sajnos sok kedvenc karaktertől is meg kellett válnunk! Íme a lehetőségek, akikre szavazhattok:
  • Anna (Jeremy volt szerelme)
  • Elijah (Első vámpír - valószínűleg még látjuk a 3.évadban)
  • Isobel Flemming (Elena édesanyja)
  • Jenna Sommers ( Elena nagynénje)
  • John Gilbert (Elena édesapja)
  • Jonas Martin ( boszrokány)
  • Jules (vérfarkas, Tyler "tanítója")
  • Lexie (Stefan régi barátja)
  • Logan Fell (Jenna volt barátja)
  • Luka Martin (boszorkány, Jonas fia)
  • Mason Lockwood (vérfarkas, Tyler nagybátyja)
  • Pearl (Anna édesanyja)
  • Richard Lockwood (Tyler apja)
  • Rose (vámpír, Damon barátja, Jules vérfarkas harapása)
  • Sheila Bennett (Bonnie nagymamája, ő segített felnyitni a sírt)
  • Trevor (Rose barátja)
  • Vicky Donovan (Matt testvére, Jeremy volt szerelme)
  • Zach Salvatore ( Damon és Stefan rokona)
A felső képre kattintva eléritek a Hollywoodlife weblapját, ahol lehet szavazni!
Csak nekem tűnik furának/viccesnek hogy egy sorozatban levő halott karakterekről ilyen hosszú listát lehet írni ?! :D
Boldog születésnapot Joseph Morgan!



Míg karaktere, Klaus már több, mint 1000 éves, Joseph Morgan csak a 30. születésnapját ünnepelte ma, azaz május 16-án. Sok boldogságot kívánunk neki, legyen még legalább ennyi születésnapja, ha nem ennél több!

Joseph Morgan (eredeti neve: Joseph Martin) egy walesi színész, aki 1981. május 16-án született a walesi Swansea-ban. Gyermekként a Morriston Comprehensive School-ban tanult, míg el nem hagyta a várost. Később London-ban tanult a Central School of Speech and Drama-ban, közel járva már a húszas éveihez. Első sorozata a Hex volt, utána az Alexander és a Master and Commander: The Far Side of the World című filmekben szerepelt, majd pedig a BBC2 miniszériájában, a The Line of Beauty-ban. Szintén egy miniszériában, a 2010-es Ben Hur-ban alakította magát Ben Hur-t. Joseph a hamarosan mozikba kerülő Immortals-ban egy spártai szerepét alakítja, melyben még Henry Cavill is látható lesz, a 2012-es Superman reboot főszereplője, vagyis Clark Kent/Superman.
2.22 - As I Lay Dying - Ködös pillanatok & Kérdések a 3. évaddal kapcsolatban!


Ködös pillanatok
A vágással valaki hibázott, ha arról a jelenetről beszélünk, mikor Alaric házában van Stefan és Klaus. Ugyanis a reklám előtt még a két férfi a falhoz lapulva álltak, majd mindketten a szoba közepén teremtek, utána pedig Katherine is megjelent Klaus mögött


Klaus vére azért volt gyógyír a vérfarkas harapásra, mert ő egy aktív hibrid? Vajon ha nem törik meg az átok, s a farkas énje tovább szunnyad, akkor megmenekülhetett volna Damon? Honnan tudta Klaus, hogy a vére képes a vérfarkas harapás gyógyítására?

Miért volt zárva a Mystic Grill? Senki nem kereste fel a drámaian hosszú Elfújta a szél című film alatt a mosdót? Egyetlen polgára se Mystic Falls-nak?

A 20. részben, vagyis a The Last Dance-ben Bonnie meghalt. Ez hamis volt, hiszen felélesztette magát egy varázslattal, de ő nem lát halottakat. Vajon Jeremy csak azért képes erre (ha tényleg ezt tudja), mert ő valóban meghalt, s vissza lett hozva az életbe?

Csakis Elena engedélyével lehet belépnie vámpírnak a Salvatore villába. Mégis, Katherine könnyedén bejutott a vérrel hozzájuk. Egyetlen lehetséges magyarázat van erre: Elena és Jeremy, vagyis a ház tulajdonosai meghaltak. Vissza lettek ugyan hozva az életbe, de ez megmagyarázná, miért képes így bármelyik vámpír belépni a házba. Talán Elena-ék halálával felbomlott a "meghívás", tehát bárki képes bejutni Salvatore-ékhoz.

Gondolatok és kérdések a 3. évaddal kapcsolatban


1.Emlékeztek arra, mikor Elena betörte az ablakot a rendőrőrsön? Tipikus Petrova-vonás.

2.Bonnie tényleg a szobájából beszélgetett a laptopon Jeremy-vel? Vajon láthatjuk a 3. évadban, hogy most hol is él pontosan a boszorkány?

3.Klaus és Stefan tényleg elhagyja Mystic Falls-t a tragikus események után? Pontosan hol is vannak ők? Szerintetek is van valami hátborzongató ebben a párosban? És mit akarhat valójában Klaus a mindig jóságos Stefan-tól?

4.Az összes Eredeti szívében ott áll a tőr? Honnan volt Klaus-nak annyi fehér tölgy hamuja? Vajon a boszorkányok által jutott valahogy ezekhez a hibrid? Vagy talán azt a tőrt találta meg Klaus, amivel először Elijah-t szúrták le, majd odakerült Elena-hoz?

5.Jeremy látni fogja a halottakat? Például Jenna-t is? Csak a természetfeletti lényeket képes meglátni, vagy olyanokat is, mint a szülei? Ezek a szellemek gonoszak? Két ex-barátnője is megjelent Jeremy-nek, de ez milyen hatással lesz a kapcsolatára Bonnie-val? Meddig tart a fiúnak ez az ereje? Lehet, hogy Jeremy már előtte is természetfeletti volt? Lehet, hogy a gyűrű az oka ennek?


6.Szerintetek, hogyan folytatódik Elena és Damon kapcsolata a következő évadban?

7.Szerintetek mi lesz Stefan-al? Vajon mit kell tennie Katherine-el?

8.Vajon melyik fiú lesz Caroline végleges barátja: Tyler vagy Matt? Vagy talán máshogy alakulnak a dolgok?

9.Hogyan folytatódik Liz és Caroline élete?

10.Katherine hogyan tudott bemenni a Salvatore házba?

Írjítok véleményeket, 10 kérdést tettem fel, bőven lehet mit írní:) Várom a "kisregényeket" XD
Candice Accola Születésnapja
Mint tudjuk, május 13.-án volt Cancice Accola születésnapja. A TVD szereplők közül részt vett rajta Katerina Graham (Bonnie), Kayla Ewell (Vicki), Matt Davis (Alaric) és Zach Roering (Matt). A bulit az AIX Armani Exchange és a Turn The Corner  Alapítvány szervezte május 15.-én Los Angelesben. A tortát úgy csinálták meg, mintha egy óriási muffin lenne. Utolag is sok boldog születésnapot kívánunk neki!












                                                             
A The Vampire Diariesnak most egy időre vége, de mit csinálnak addig kedvenc színészeink?
Sara Canning: Lifetime, The Hunt for the I-5 Killer című filmek.
Nina Dobrev: Perks of Being A Wallflower
Ian Somerhalder: IS Foundation, Cradlewood című film (fantasztikus thriller és egy Josh nevű embert játszik)
Kat Graham: Honey 2 (promotálás gondolom, mivel a film már kész van)
Paul Wesley: The Baytown Disco (Eva Longoria, Meagan Good,Emmanuelle Chriqui, Billy Bob Thornton társaságában. A filmet Barry Battles rendezi és Louisiana-ban forgatják majd. A film ismertetője: Három paraszt testvérre összpontosul, akik egyetértenek abban, hogy segíteniük kell egy bántalmazott nőn, akit az apjuk bántalmazott. De a helyzet bonyolultabb lesz, mert nem minden az, aminek látszik.), Army Wives (ebben kisebb szerepe lesz).
 Inside The Vampire Diaries - Julie Plec és Candice Accola
Ismét betekinthetünk a sorozat színfalai mögé, ezúttal Candice Accola az, aki kérdéseket tesz fel az executive producer-nek, Julie Plec-nek. Candice a rajongók kérdéseit teszi fel Julie-nak.
Joseph Morgan - The Seven (videó)

Joseph Morgan, vagyis Klaus pár nappal ezelőtt azt MTV, The Seven című műsorában volt látható. Beszélt sok mindenről, nézzétek meg Ti is a videót!


Interjú Candice Accolával
Mit gondolsz, mennyit változott a karaktered az elmúlt két év során?Ó, mi az hogy? Caroline ugrásszerű változásokon esett át. Ugyanolyan érdekes volt egy középiskolás lányt játszani, mint most ezt a vámpírlányt, akinek puszipajtása egy vérfarkas. Caroline a második évadban vámpírrá vált, az élete egy hihetetlenül nagy fordulatot vett. Többé nem gimis lány volt, hanem egy olyan hölgy, akinek titkolnia kellett, hogy nem ember, hanem természetfeletti. Nagyon bizonytalan volt eleinte, de aztán a többiek, főleg Stefan segített neki. Néha azért Caroline is megérdemelne egy kis kényeztetést. Természetfeletti világban él, vámpírok, vérfarkasok és boszorkányok között, de az írók így is meglátják a történet szép oldalát, s ezt Caroline-nál is próbálják megmutatni.

Caroline-t az első évad elején körülbelül egy hisztis, csinos lányhoz lehetett volna hasonlítani. Erre a másodikban átváltoztatták vámpírrá.Igen, tényleg sokat változott. Az első szezon alatt nem sokszor vállalta tetteinek következményét. A másodikban sokkal határozottabb lett, nyíltan fel mert lépni mások ellen. Ez a lány csak azt szerette volna, ha normális életet élhet, a párkapcsolata rendben, s minden mást is, amit egy ilyen korú fiatal szeretne. Elvették tőle az életét, s sajnos evvel a tudattal kell leélnie nagyon sok időt. Ráadásul ő vámpír, nem mindig tudja kontrollálni önmagát, így kerülhet az éhsége egy ártatlan ember életébe is. Igen, Caroline sokkal határozottabb lett, nagyobb tehet nyomja a vállát.

Érezted, hogy nagy átalakításnak néztek elébe a második évad során, vagy csak remélted, hogy Caroline is részese lesz ennek?Igen, a karakterem sajnos nem kapott annyi szerepet az első szezon során, mint amennyit ők szerettek volna. Ezért, hogy egy kicsit feldobják a sorozatot, megfűszerezték avval, hogy Caroline-t átváltoztatták vámpírrá. A történet így előrébb lépett, tovább haladt.

A harmadik évad rá fog térni a Caroline és Tyler közötti kapcsolatra? Sokan mondják, hogy sokkal jobban működik a kémia kettejük között, mint Caroline és Matt esetében.Caroline és Tyler barátsága egy idővel biztosan több lesz, akármelyik félről is legyen szó. De hát erre nekünk van már egy harmadik évadunk is, amiben lehetséges, hogy jobban ki fog bontakozni a kapcsolatuk. Team Tyler vagy Team Matt, mindig ezen hezitáltam. Mystic Falls-ban nem sok idő telt el, de mégis annyi minden megváltozott. Ami nekünk két év, a városban csak hat, esetleg nyolc hónap. Caroline nővé, Matt és Tyler pedig férfivá érnek. Ahogy növekednek, szépen kialakul, hogy ki kivel fog szorosabb kapcsolatot ápolni.

Van egy másik csapat is, ők a Steroline (Stefan + Caroline) rajongók, akik szerint volt sok szép pillanata Stefan-nek és Caroline-nak. Szerinted összeillenének?Nyílvánvaló, hogy ilyet azért nem vinnének bele az írók a történetbe, de én szívesen elnéznék Steroline jeleneteket. Köztük csak barátság van, de ez szórakoztató. Főleg mikor Stefan nagylelkűen segített a lánynak. Kíváncsi vagyok, mit hoznak össze az írók a harmadik évadra.
Elhoztam a 2x22.-As I Lay Dying epizód dallistáját. A fináléban elhangzott dalok:

Ingrid Michaelson “Turn To Stone” 
Days Difference “Speakers” 
Girl Named Toby “Holding A Heart” 
Levi Kreis ” I Should Go