2012. május 17., csütörtök

Nina Dobrev ősztől már Tatia Petrova bőrébe is bújik?
A napokban azt rebesgették, hogy Nina Dobrev elvileg három karaktert tudhat majd magáénak idén ősztől. Sokat nem tudunk Tatia Petrovaról, csakis annyit, hogy az ő vére által készültek el az Eredeti vámpírok és ő Elena Gilbert egyik felmenője. Talán életben van, talán nem, de ha az utóbbi igaz, akkor lehet, hogy a vámpírlányt Tatia szelleme fogja kísérteni. Ha beigazolódik a hír, remek negyedik szezon elé nézünk.
Időpont változás

A CW nem rég tette közhírré, hogy ha az idősáv a 4. évadban sem változik, a premier epizódja igenis változik. Szomorúságunkra szeptemberről októberre tolták a 4. széria kezdését.  Az idősáv megmarad, továbbra is csütörtökönként adnak majd le egy-egy epizódot, de idén nem a The Secret Circle (remélem még visszahozzák), hanem a Beauty and the Beast követi majd kedvenc sorozatunkat. 


Lehetséges kezdési időpontok:
  • 2012. október 4.
  • 2012. október 11.
  • 2012. október 18.
Sajtóközlemény- 4. évad
A best-seller könyv alapján, a THE VAMPIRE DIARIES két vámpírról szól, akik ugyanabba a hihetetlenül gyönyörű lányba szerelmesek, s küzdenek egymással azért, hogy egyikük ellenőrzése alá hajtsa az egész várost. Az első évadban Stefan és Damon Salvatore hazatértek szülővárosukba, a virginiai Mystic Fallsba, ám különböző okokból. Stefannak a célja az volt, hogy jobban megismerje Elena Gilbertet, aki kiköpött mása Katherine Piercenek, a gyönyörű, de könyörtelen vámpírnak, akit mindkét fiú szeretett - még 1864-ben.

Damon eltökélt szándéka, hogy kiszabadítsa a város régi sírjában nyugvó szerelmét, Katherinet, mely egy boszorkány által lett lezárva sok-sok évvel azelőtt. Az első évad fináléjában remek belépőt kapott Katherine. A második évadban Katherine megzavarta többször is a Stefan-Elena-Damon szerelmi háromszöget. Később azonban Stefan és Damon meglelte jóval nagyobb ellenségeiket - Elijah és Klaus, a két erős Eredeti vámpír. A harmadik évad során megismertük Klaus és az Eredetiek történetét, ugyanúgy, mint azt a barátságot, melyet Klaus, húga Rebekah és Stefan osztottak meg az 1920-as években - később aztán Klaus megigézte Stefant, hogy felejtse el, hogy ők valaha is találkoztak. Napjainkban Klaus visszatérése visszavezette Stefant a régi, sötét énjéhez, hogy újraélje Ripper-napjait. Damon és Elena viszont mindent megtettek, hogy visszahozzák Stefant a szakadék széléről, ám eközben nőtt köztük a bűnösnek vélt kapcsolat.

Eközben Klaus egyfajta ellenállhatatlan vonzalmat kezd el érezni a csinos Caroline Forbes iránt, ám Tyler a Klaus-féle köteléket próbálja megtörni, Klaus pedig Carolinet a sajátjának akarja tekinteni. Végül az Elena-Alaric-Jeremy-szál szörnyű fordulatot vett, mikor a történelem tanár vámpírrá volt, Esther és Bonnie segítségével, hogy elpusztítson minden vámpírt. A negyedik évad azzal kezdődik, hogy hőseink nemsokára leérettségiznek, ki-ki megy a saját útjára, de szülővárosuk, Mystic Falls egy mélyebb értelmet fog nyerni, ráadásul érkezik egy új gonosz, akinek szándéka, hogy elpusztítsa az egész várost.

2012. május 16., szerda

Nina Dobrev szexin jógázik....Érdemes megnézni!!!

Szőkére váltott Kat Graham
 A vámpirnaplók dögös boszorkánya immáron szöszin hódit,ezzel olyan sztárokat követ,mint Rebekka Black vagy Vanessa Hudgens.
Szőkére váltott Katerina Graham
A fejtetőre kontyolt,egyenes,lófarokban hordott frizurájáról ismert Kat Graham megszabadult védjegyétől a Wango Tango nevű rendezvényem sokkolta a közönséget:göndör és szöszi fürtökkel lépett a vörösszőnyegre.
A Put your graffiti on me énekesnőjének mézszőke loknijai valamint tupirozott haja a 80-as éveket idézik.A váltás sokak szerint annak tudható be,hogy a vámpirnaplók 3. évadjának végével,új dolgokba kóstolhat bele,hiszen szabadon változtathatja külsejét a forgatáson kivül.
31 éves Joseph Morgan
Kedvenc hibridünk megformálója, az angol származású Joseph Morgan ma ünnepli 31. születésnapját. Candice Accola szintén a napokban öregedett egy évet, de mi magyarok még jobban örülhetünk, hisz Joseph épp kis hazánkban, Magyarországon tartókodik ;)
"Joseph Martin 1981. Május 16-án született Londonban az Egyesült Királyságban. Gyerek volt még, amikor családjával Swansea-ba költöztek. A Morriston Comprehensive Iskolába járt, majd mikor 11 év után visszaköltöztek a brit fővárosba a Central School of Speech and Drama képzőt is elvégezte. A későbbiekben a nevét is megváltoztatta, Martin helyett Morgan-ra. Első jelentősebb szerepét a HEX című sorozatban kapta, ahol Troy karakterét formálta meg. Feltűnt egy - egy filmszerepben is, például az Alexander és a Master and Commander: The Far Side of the World című filmekben. Számos sorozatban vendégszerepelt is. Billie Piper oldalán láthattuk a Mansfield Parkban. 2010-ben ő alakíthatta Ben Hur-t a CBC television gondozásában készült minisorozatban. Szintén ebben az évben érte el a siker. Őt választották ki Klaus, a legősibb vámpír megformálására a The Vampire Diaries sorozat készítői. A 2011-ben megjelent Immortals című filmben Henry Cavill és Freida Pinto mellett alakítja Lysander-t."

EW interjú Julie Plec-el 2
Már a múltkor hoztam egy interjút, ez most annak a folytatása lenne:) Jó szórakozást ;)

Bonnie átvette az irányítást ebben az epizódban, Mikor Klaust átsegítette Tyler testébe. Ez annak a következménye volt, hogy az egész évadban ugráltatták, vagy ahhoz volt köze inkább, mikor Bonnie elkezdte használni a fekete mágiát a múlt héten?
Egyértelműen annak az eredménye, hogy az egész évad alatt ugráltatták. Bonnie megmondta: “Nem vagyok többé a zálogotok. Ne becsüljetek alá és ne mondjátok meg nekem, hogy mit tegyek.” Azt gondolom, hogy amikor a boszorkányok ráküldték Alaricot, az eléggé felidegesítette őt, mivel eddig is harcolt azért, hogy erejét a vámpírok ellen fordíthassa, és az ő nővérei – legalábbis ők ezt állítják, elárulták őt. Ez olyan volt Bonnienak, mintha azt mondták volna, hogy “Hé, figyelj! Meg van a szempontom, meg van rá a képességem, úgy hogy a fenébe is, megcsinálom!” Azzal, hogy megízlelte ezt az erőt, csak még mélyebbre ásott a sötét énjében. Az első rész visszatekintőben, nem tudtam elképzelni, hogy nem keresünk valami fajta mágiát, amivel megakadályozzuk Elena átváltozását. Ez lesz a nagy kérdés, hogy vajon Bonnie meddig hajlandó elmenni, hogy segítsen a barátain, és, hogy ez milyen következményekkel jár.
TOVÁBB

2012. május 15., kedd

4 dolog Ninától a 4. évadról

Nina Dobrev (Elena/Katherine) Az US Weekly-nek elárult néhány dolgot a Vámpírnaplók 4.évadáról.

Elenáról vámpírként:
´´Biztosan látni fogjuk a vámpírrá alakulása történetének egész folyamatát.Nem tervezzük ezt kihagyni,ahogy más karaktereknál tettük.Amikor vámpírráváltozol akkor minden érzésed felerősödik... Tudjuk milyen Elena:Nagyon erkölcsös,és oda figyel más emberekre is.Szóval,milyen ember lesz Elena,amikor az összes tulajdonsága felerősödik?"

Elena kapcsolatáról a barátnőjével Bonnie-val:´´Ez miatt a kapcsolatukban valószínüleg nagy feszültség lesz.Az egyetlen barátnője,az egyetlen személy aki miatt annyit harcolt,hogy megvédje őt,most az,ami ellen egész idő alatt harcol.Nagyon érdekes lesz."


A rajongók reakciójáról hogy Elena-Stefant választotta Damon helyett:´´Olyan érzésem van,hogy csalódást okoztunk az emberek felének.De egy ilyen tipusú történetben mindig csalódást okoztok az emberek felének .Szerintem az egész évad alatt bizonyos értelemben mindkét rajongó tábornak megattuk,amit akartak.Tehát nem arról van szó hogy megfeledkeztünk róluk,vagy hogy a kivánságaikat nem vettük figyelembe.´´

Arról hogy hiányozni fog-e neki emberi karaktert játszani,amikor rajta kívül még Katherine-t is játsza,aki szintén vámpír:´´Tetszett nekem hogy játszhattam vámpírt és embert is,mert akkor a legjobban kaptam mindkét világból,és különböző dolgokat csinálhattam.De ugyanakkor ez egy új helyzet lesz,és a számomra egy új kihívás.Felfedezni ezt az új világot biztosan mégnagyobb móka lesz."

2012. május 14., hétfő

Mentsük meg közösen a THE SECRET CIRCLE sorozatot!!
Mint már régebben láthattátok, mikor a nagy TVD szünetben sorozatokat ajánlottam, a TSC, a Vámpírnaplók testvérsorozata is szerepelt az ajánlásaim között.A Magyarországon is több ezres rajongótáborral rendelkező sorozat mégsem került be a CW TV folytatni kívánt műsorai közé:( Ezt a felkérést a thesecretcircle.hu -oldalról másoltam ki, ahol minden rajongót felszólítanak rá, hogy a Twitter közösségi oldalán trendeljenek a sorozatért! Aki még nem kezdte el a sorozatot, annak merem ajánlani, úgyis sok idő van szeptemberig a TVD 4. évadáig! Kérlek ti is segítsétek a osrozat visszatérését, mint már több ország is beszált, segítsünk mi is ;)

"Mint kiderült, a CW nem rendelte be a második évadot. De nem tudják, kikkel állnak szemben! Több ezer The Secret Circle rajongó van már itt is, Magyarországon és össze kell fognunk a sorozatért! 
Úgy gondoltam, hogy mi és még pár a Secret Circle-lel foglalkozó oldal összefog és ma este (Vasárnap) 8 órától twitteres trendelést rendezünk.
Ez abból áll, hogy twitterre mindeki, aki csak tudja, kiteszi a következő(ke)t:
  • #BringBackTheSecretCircle vagy
  • @MillerLoLife #BringBackTheSecretCircle vagy
  • @CW_network #BringBackTheSecretCircle vagy
  • @kevwilliamson #BringBackTheSecretCircle
  • VAGY ÖSSZESEN @MillerLoLife @CW_network @kevwilliamson #BringBackTheSecretCircle
Kérek mindenkit, aki nincs regisztrálva twitteren, hogy tegye meg a sorozatárt! Kérdésekre szívesen válaszolok, igyekszek sokszor felnézni majd az oldalra.
Kérek mindenkit, aki ezt elolvassa és TSC-s oldala van, hogy tegye ki ezt a cikket, hogy minél többen legyünk! Esetleg akinek nem TSC-s oldala van, de szereti a sorozatot, az is kiteheti.

Ha angol oldalaknak el szeretnétek küldeni a szöveget, itt van angolul is:
The CW cancelled The Secret Circle.
But there are a lot of The Secret Circle fans all over the word, not just in America. We have to do something, we have to show them how much we love The Secret Circle!
Let's make it a worldwide trend on twitter!
Let's tweet:
- #BringBackTheSecretCircle or
- @MillerLolLife #BringBackTheSecretCircle or
- @CW_network #BringBackTheSecretCircle or
- @kevwilliamson #BringBackTheSecretCircle
If you haven't got a twitter account please register!
- OR ALL IN ALL: @MillerLoLife @CW_network @kevwilliamson #BringBackTheSecretCircle
Everything depends on you! Let's bring back The Secret Circle!"

Tovább- MENTSÜK MEG A SOROZATOT videó

Julie Plec: EW interjú
Az Entertainment Weekly meginterjúvolta Julie Plec-et, aki tisztázott nekünk pár dolgott.

Tények:
  • Julie-ék már két éve tervezik Elena vámpírrá alakulását,és most jött el a megfelelő idő szerintük.
  • Nem lesz könnyü Elena átalakulásához vezető út.
  • Arra a kérdésre hogy Elena tudta-e hogy Meredith vámpír vért adott neki,csak a 4.évadban kapunk választ.
  • Matt túlélte a balesetet.
  • Bonnie varázslata Klausszal ugyan olyan volt,mint amikor Klaus étvette Alaric testét,vagy amikor Esther-Rebekáét.
  • Nem láttuk hogy Klaus teste teljesen elégett,ezért Julie nem mondhatja 100% biztosan hogy többé nem látjuk őt a saját testében.
  • Damon,Stefan,Caroline,Katherine tényleg Klaus vérvonalába tartoznak.

Az egyik meglepő dolog az volt,amikor megtudtuk hogy Damon találkozott először Elenával.
´´Damonnak egy csomó dolog van most a figyelem közzépontjában,amik arra késztetik őt hogy felejtsen.Ha létezik is néhány vámpír szabály amit mindenki ismer,akkor az egyik az,hogy amikor meghaltok,és az átalakulás fázisába kerültök,az emlékeitek kezdenek visszatérni.Szóval a 4.évad első részében Elena új információkhoz jut.Szerintem ez mind a barátság és a romantikus események folyamatának folytatása Damon és Elena között.Soha nem lesz képes teljesen ettől megszabadulni,és ezek az új információk a bőre alá kerülnek,ami további gondolkodásra készteti őt.És természetesen ez okoz majd néhány problémát Stefannal.De Stefan melett majd és továbbra is szeretni fogja őt és hüséges lesz hozzá.´´

4. évad SPOILEREK