2012. május 25., péntek

Cool-TV-n is Vámpírnaplók
Az előbb említett tévécsatornán június 5.-től minden kedden 23:05-ös kezdettel  újranézhetitek egyenlőre az 1. évadot szinkronosan. Jó szórakozást hozzá, így legalább nem unatkozunk a nyáron ;)
4. évad: Matt és Jeremy
Elena halála nagy terhet fog róni Matt és Jeremy vállára. Julie Plec, a sorozat producere azt mondta: "Azt hiszem, a legrosszabb ebben a tragédiában az, hogy ők ketten összefogtak és el akarták vinni Elenát a városból, hogy többé ne kelljen ezt az életet élnie. Ennek eredményeként volt Matt és Elena abban az időpontban a hídon, így a fiú gyakorlatilag felelőssé tehető azért, hogy Elena azzá vált, amivé sohasem szeretett volna. Ez Mattet nagyon rosszul fogja érinteni, és időbe fog telni, mire túlteszi rajta magát. Azt mondanám, hogy Jeremy-nek, aki sohasem kívánta ezt a nővérének, nagyon ösztönös lesz a reakciója Rebekah-val szemben, amikor megtudja, hogy mit tett a lány. Azt hiszem, várható a megtorlás." - dobott elénk néhány negyedik évados információmorzsát Julie Plec.

2012. május 22., kedd

EW spoiler- Elena
A vámpír Elenából lehet még ember?
Miközben Julie Plec és a többi forgatókönyvíró már nagyon hamar elkezdtek dolgozni a 4.évadon, a sorozat színészeinek vannak saját elképzeléseik arról,hogyan kellene folytatni a sorozatot,főleg ami a vámpír Elenát illeti. És milyenek a legérdekesebb javaslatok? Paul Wesley {Stefan} azt mondta:´´Az hiszem hogy a következő évad egy része azzal fog foglalkozni hogyan orvosolja ezt a problémát,vagy valahogy elfogadni, talán valahogy visszafordítani.´´ Majd az idő eldönti hogy ez lehetséges-e.De egy dolog biztos-az írókra nagyon nehéz feladat vár.
´´Nagyon boldog vagyok ez miatt,de vannak kis kétségeim.A mi sorozatunkban nagyon fontos volt ez az ártatlan lány,aki kapcsolatokat alakított ki a sötét karakterekkel, ezekkel a fenyegető gonosz lényekkel, akik akármikor ihattak a véréből, és megölni őt. Most már ez nem fogja fenyegetni őt.A forgatókönyvíróink nagyon tehetségesek, és biztos vagyok benne hogy fogják tudni hogyan tovább.´´
mondja Paul
Ian Somerhalder {Damon} viszont úgy gondolja,hogy figyelembe véve mindent ami történik, mind összefognak:´´Szerintem egy csapat munka lesz {Elenának segíteni}.És ez nagyon furcsa is lesz.És ez a testvérek számára nagyon kínos lesz.Itt van a lány akit szerettek,és ti hozzájárultatok ahhoz hogy az élete a feje tetejére áll. Érdekes lesz.´´

E!Online & TV Line

Hogyan fog Bonnie reagálni amikor megtudja hogy Elena vámpír?
Vedd figyelembe hogy gyűlöli a vámpírokat,és majdnem hátat fordított a Caroline-al való barátságuknak amikor az átváltozott? Valószínüleg nem lesz boldog.
´´Nagyon kiváncsi vagyok hogy reagál majd Elenára,aki vámpírrá változik.Nem hiszem hogy túl jól fogja fogadni.´´-mondta Kat Graham {Bonnie}.´´Renszeresen helyre hozza a rendetlenséget,és sok olyan döntést hoz,amit más helyzetekben nem kellene megtennie.Nem tudom milyen hatással lesz ez az érzéseire,és a hozzáállására Elenával kapcsolatban.´´
Mivel Elena Stefant választotta,számíthatunk rá hogy Damonnak lesz egy új romantikus kalandja?
´´Soha ne mond hogy soha´´-válaszol a TVD vezető producere Julie Plec.´´Az évad első felében sokat fogunk annak szentelni ami Elenával történt,mit szólnak ehhez a testvérek,ki mit fog közülük tenni annak érdekében hogy Elena túl lépjen ezen a szituáción,és ez hogyan fogja befolyásolni a kapcsolatukat.És miután minden kicsit lenyugszik,gondolkozhatunk ezen.´´ (Damon új romantikus kalandján)

2012. május 21., hétfő

Nina Nem játszik más filmben együtt Ian-nal
Nina Dobrev a rajongók nyomása ellenére sem szeretné eljátszani a 50 Shadey of Grey női főszepét szerelme oldalán.
A The Vampire Diaries szexi vámpírja, Ian Somerhalder már több alkalommal hangoztatta, hogy szívesen eljátszaná Christian Grey karakterét a készülő Fifty Shades of Grey című filmben. A rajongók pedig máris továbbkombinálták a dolgokat, és a tökéletes női főszereplőnek Ian párját, Nina Dobrevet álmodták meg.

A vámpíros sorozat fiatal üdvöskéje azonban korántsem lelkesedik ennyire a szerepért, és a könyvért se, sőt elmondása szerint nem is tartja jó ötletnek, ha más filmben is együtt tűnnek fel szerelmével.

„Szerintem a legjobb az a sorozat szereplőinek, ha a karaktereiken kívül, másképpen is meg tudják mutatni magukat, más alkotásokban. Egyébként a rajongók engem Elena helyébe képzelnének, míg Iant Damonként látnák a filmben, ha együtt játszanánk a főszerepet” – mondta el a hamarosan Kellan Lutz oldalán főszerepet alakító színésznő az MTV műsorában.

Nina egyébként saját bevallása szerint soha nem olvasta a könyvet, de azzal tisztában van, hogy Ian mennyire szeretné ezt a szerepet, hiszen nagyon tetszik neki benne Christian karaktere, és reméli, hogy sikerül is elérnie a céljait.

Azoknak a rajongóknak sem kell izgulnia, akik Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárját szeretnék együtt látni a képernyőkön, hiszen Julie Plec ígérete szerint a harmadik évad drámai befejezése teljesen felforgatja majd a Salvatore testvérek és az „új” Elena életét.
TV Guide interjú

Hogy reagáltak a Vámpírnaplók színészei, amikor elolvasták a 3. évad fináléjának forgatókönyvét? igen meglepődtek, és van akinek könny is szökött  a szemébe.


"Az autóbaleset színhelye megölt? engem!" -Mondta Candice Accola a TV Guide-nak a vörös szőnyegen. -"Elvesztettem a fonalat, mikor olvastam, és akkor is, mikor megnéztem"

Míg Alaric-ól fájdalmas búcsút vettek a rajongók, sokakat felvillanyozott az, hogy Elena választani fog Damon és Stefan között.  Ez volt a legmegrázkódtatóbb pillanat, és az, mikor Elena vámpírrá vált. Nina Dobrev azt mondja, ő leginkább amiatt izgatott, hogy milyen lesz Elena jelleme, hogy kell majd megformálnia karakterét a sorsdöntő fordulat lezajlása után.

Elena befejezi az átváltozást? Tyler akkor most tényleg meghalt?  

"Elena olyanná válik majd, mint Stefan, és eggyütt eszik a nyuszikat és mókusokat, VAGY Damon átváltozásához hasonlóan a személyiséget teljesen megváltoztatja majd az elvetemült gyilkos?"  És Nina hozzátette: Azt akarja, hogy Elena értékelje újra döntését!  Ideje új vizekre eveznie!

Videó a cikk belsejében...

TEEN CHOICE AWARDS 2012

Szavazás: katt a képre
A tavalyihoz hasonlóan 2012-ben is több jelölést kapott a The Vampire Diaries és kedvenc sztárjaink egyaránt. Az esemény július 22.-én kerül megrendezésre, addig is minden nap 1x lehet szavazni.[Ezt a képre kattintva megtejhetitek] Ehhez regisztráció szükséges, de utána egészen július végéig nap mint nap szavazhattok kedvenceitekre. Íme a jelöléseink:

  • Choice TV Sorozat: Fantasy/Sci-Fi
  • Choice TV Színész: Fantasy/Sci-Fi: Ian Somerhalder
  • Choice TV Színész: Fantasy/Sci-Fi: Paul Wesley
  • Choice TV Színésznő: Fantasy/Sci-Fi: Nina Dobrev
  • Choice TV Színésznő: Fantasy/Sci-Fi: Kat Graham
  • Choice Male Hottie: Ian Somerhalder   (Legdögösebb pasi) 
FONTOS!  A szavazás 13-19 között lehetséges, úgyhogy ha nem esel bele a korhatárokba, úgy regisztrálj, hogy a születési idődet 1993-1999-re tedd ;)
Pár dolog a 4. évadról
Még sok idő van a 4. évadig, de néhány dolgot már biztosan tudhatunk:
  1. A CW megerősítette, hogy a 4. évadot október elején láthatjuk a képernyőn. A sorozatot a megszokott időben, csütörtökön adja majd a csatorna, de a Beauty and the Beast c. sorozat fogja követni a The Secret Circle helyett.
  2. A hasonmás elvesztése eléggé meghatározó lesz Klaus számára, és a cselekvéseit is ez fogja befolyásolni. Valójában nem is érezheti magát biztonságban, hiszen van egy karó, ami megölheti, van egy boszorkány, aki kiszáríthatja és új hibrideket sem hozhat létre. Plusz Caroline sem fog túlságosan örülni, ha rájön, Klaus átverte őt.
  3. Jó hír a Joseph Morgan rajongóknak: a színész továbbra isállandó szereplője lesz a sorozatnak.
  4. A 4. évad azzal a tudattal indul majd, hogy minden megváltozott. Elena és barátai utolsó évüket töltik a középiskolában, és az érettségi után külön utakon járnak majd, de a szülővárosukhoz, Mystic Falls-hoz való kötődésük elmélyül, mikor egy új ellenség el akarja pusztítani azt.
Alaric SPOILER

Alaric visszatérhet a 4. évadban?
Hogy érezted magad Alaric halálával kapcsolatban és hogyan kezelted?
Matt Davis: "Azt gondolom, nagyszerű volt. Azt hiszem, hogy egy igazán nagyszerű befejezés volt érzelmileg a közönségnek. Számomra, mint színész, kreatív volt és igazán szórakoztató volt eljátszani. Forgószélszerű volt, mert mialatt forgattuk a finálét, már le voltam szerződve aCulttal, úgyhogy ez megkönnyítette a dolgomat. De boldog vagyok."
Gondolod, hogy Alaric visszafog térni a sorozatba?
Matt Davis: "Azt hiszem, igen."
A negyedik évadban?
Matt Davis: "Igen."

2012. május 20., vasárnap

                               Halihóó mindenki!!


Én és Elektra sokat gondolkodtunk,hogy a hosszú szünetben mig nem megy a TVD mi kezdjünk,hogy senki se unatkozzon.Szeretnénk kikérni a véleményeket,ötleteket esetleg más infókat amit TI szeretnétek.NE chatben irjatok lécci hanem hozzászólásokban.Előre is kösy.
                                                                               Üdvözlettel:Bogi,Elektra
Paul Wesley a Mr Porternél




Nos a hosszú szünet már elkezdődött de itt van egy kis izelitő,hogy ne unatkozzunk a 4.évadig nagyon.Tudjuk,hogy hosszú lesz de valamivel majd csak elütjük az időt.
Láthatunk néhány nagyon szexi képet Paulról és elmondott néhány rossz ás jó dolgot élete során:
"Egyik évben nagyon rossz tapasztalataim voltak,nem kaptam meg egy szerepet,amit nagyon akartam volna és ez lelkileg lesújtott.Át kellett képeznem magam,hogy meglegyen az önbizalmam,és azt csináljam amit csinálnom kell"-mondta a szinész.Tudom hogy örökké lesznek hullámvölgyek-nem érdekel,hogy Johnny Depp vagy Ryan Gosling-mindig törekedsz"

És jöjjenek a várva várt képek:


The Vampire Diaries:CW Upfront 2012



Daniel Gillies fotósorozat

Még régebben készült Daniel Gilliesnek egy fotósorozata,és most erről kaptunk színfalak mögötti (BTS) képeket.