2012. február 10., péntek

3x14-Dangerous Liaisons
Linkek, ahonnan letölthető:

Magyar feliratok: 
  1. -

Angol feliratok: 

Online eredeti nyelven

Online, magyar felirattal:
  1. Nem leszek itthon, mikor kijön, 18 óra felé, de onli8ne feliratosan ITT várható

3x15-All My Children
feliratos előzetes

Kanadai promó  feliratos



Webklip:Stfan-Damon jelenet  feliratos


2012. február 9., csütörtök

3x14-Dangerous Liasons 
Előzetes a producerekkel, ÚJ JELENETEK!:)
A híres EW magazin címlapján ezúttal nem más kapott helyet, mint három kedvenc sztárunk, Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesely. A magaziz rötön 3 borítót is készített, hogy kedveskedjen a TVD rajongóknak.
Nemcsak  a rajongótábor tombolt örömében, de kedvenceink is hasonlóképp reagáltak:

@iansomerhalder:"Szent ég! a mi EW címlapunk! Ezt nézzétek meg, é kérlek terjesszétek, vegyétek meg ezt a számot, és kérlek mutassátok meg mindenkinek, hogy a The Vampire Diaries rajongók a legnagyobbak! Kösz EW."
@julieplec:"Szűz anyám! Most már teljes az életem!"


Amikor a TVD vezető producerei Kevin Williamson és Julie Plec úgy döntöttek, hogy végre készen állnak a rossz fiú Damon és Elena közti csókra a több mint két éve folyamatosan alakuló kapcsolat után,-tudták hogy muszály lesz kielégítenünk mind a két rajongótábort:azokat,akik Elenát Damonnal akarják látni,és azokat is,akik még mindig reménykednek a lelki társával,Stefannal való kapcsolatában.

´´Ez az egyik dolog,amit megakartok védeni´´-mondja Kevin Williamson .´´De még fontosabb,hogy egyáltalán ne keljen megvédeni őket.Szeretnétek ha az emberek igazinak,jónak,és természetesnek éreznék.Kielégíteni a ´´shippereket´´{a kifejezést a rajongók számára kitalált karakterek kapcsolataira használják} egy kihívás amivel Williamsonnnak és Plecnek kell megküzdeniük,amikor megpróbálják előbbre léptetni a szerelmi háromszöget.
Megkérdeztük Plect:Hogyan történhet meg az a pillanat a karakterek között,amit tényleg akarunk -Damon&Elena csók-anélkül hogy a Stelena rajongók feladnák a reményt?És fordítva,ha szeretnénk hogy Stefan és Elena között legyen valami,hogyan tudjuk megcsinálni és egyben nem feldühíteni s Delena rajongókat?

További fotók:



 És már születtek rajongói alkotások is...
Reakciók:
@Michael_Trevino:"Épp most csináltatok belőle óriásposztert!"
@ErnestoRiley:(Matt Davis)"Most nyomtatom belőle a pólót!"
@julieplec:"Haha! Team Defan! Bámulatosak vagytok, srácok! Ezt a képet bekereteztetve kérem a falamra!"
@ninadobrev: "Te jó ég!"  @ErnestoRiley:"Ha nem szeretnélek annyira, most mérges lennék rád! De szeretlek :)"

Videó a fotózásról:
SPOILEREK
Újabb spoilerek kerültek napvilágra!
Az Eonline által kiadott cikk szerint:
Kérdés: Bármilyen meglepetés a csütörtöki résszel kapcsolatban? Arról a bizonyos csókról?Válasz: A bálon nem lesz csók, de nagy drámai jelenetre számíthatunk Stefan-Elena-Damon között.

A TV Guide által kiadott cikk szerint:
Kérdés:Ki fekszik Damonnal egy ágyban?Válasz:Ő nem más mint Cassidy Freeman azaz Sage, akivel az 3.16 – 1912 című részben találkozhatunk. Ez a rész majd csak március 1.-jén kerül bemutatásra.
EW a  Damon-Elena-Stefan háromszögről

Valahogy tele lettünk vámpírokkal,  vérfarkasokkal, boszorkányokkal, hibridekkel (és igen, egy alkalommal szellemekkel is), hogy ez a szerelmi háromszög a két halhatatlan testvér, Damon és Stefan, és egy halandó lány, Elena között, még jobban bosszantsa a The Vampire Diaries rajongókat. (És ítélve a kémiát a címlapfotókon, nem nehéz belátni, hogy miért.)
Amikor Kevin Williamson producer és Julie Plec úgy döntött hogy végre felkészüt a rossz fiú Damon megosztani csókját Elenával - amit több mint 2 éve építgetett -, tudták, hogy meg kell felelniük két rajongó bázisnak: azok, akik Elenát Damonnek akarját látni, és azok, akik még midig kitartanak a remény mellett, hogy dolgok rendbe jönnek a lelki társával, Stefannal.

"Ez az egyik olyan dolog, amit meg tudnánk védelmezni," magyarázza Williamson az EW-nek. "De még ennél is fontosabb, hogy mégse szeretnénk védelmezn. Azt akarod érezni hogy valódi, helyes és természetes legyen minden közönségnek." Kielégítse a "shippereket", (kifejezés amit azokra használunk akik drukkolnak a karakterek közti kapcsolatoknak, avagy pároknak) Williamson és Plec nagy kihívással néznek szembe minden alkalommal, amikor megpróbálják alakítani a háromszöget. Kérdezi Plec: Hogyan tudunk javítani a pillanaton a karaktereink között, mikor tényleg akarjuk hogy Damon megcsókolja Elenát, anélkül hogy a Stefan-Elena rajongók feladják a reményt? És fordítva, ha azt akarjuk, hogy Stefan és Elena egy pillanatra együtt legyen, hogyan csináljuk hogy a Delena rajongók ne háborodjanak fel?
Az e heti EW címlapsztorija egy interjú volt a vámpír csilagokkal, Nina Dobrevvel, Ian Sommerhalderel és Paul Wesleyvel akik beszéltek a vörösen izzó szerelmi háromszögről és a csökkenő Stelena-Delena harcról és az új pletykákról. Amelyek egy valós kapcsolatról szólnak. Nina Dobrev azt nyilatkozta "Voltak alaptalan megállapítások is." Nina és Ian vagy Nina és Paul?" Sok volt a spekuláció." jegyezte meg Ian szemérmesen, de semmit sem erősítettek meg még.
És a The Vampire Diaries csak az utolsó azoknak a sorozatoknak a hosszú listáján melyek ekkora rajongó tábort vonzanak. Szóval kik ezek a rajongók? És miért csinálják, amit? Erre a kérdésre ad választ Jess "Doc" Jensen és elmesél egy részletes beszámolót a shipperek jelenségéről, ami van még a Star Trekben és XfIlesben, Bonesban, Castleben, Fringeben, Once upon a timeban és elmagyarázza hogyan számítják vagy nem számítják bele a show készitői a shippereket a karaktereik ábrázolásába, történetük írásába.
E!Online Spoiler


KÉRLEK MONDJÁTOK HOGY NEM SZÁNDÉKOZNAK ÚJRA MEGÖLNI ELIJAHT A THE VAMPIRE DIARIESBEN!
A forrás azt mondja nincsenek jelenleg tervek a halálát illetően és beszélgetünk Daniel Gilliesel ezen a héten pénteken, szóval ha kérdésed van küldd el Twitteren @kristindsantos-nak. Továbbá furcsa érzést kelt bennünk, hogy lehet Elijah szerelmes lesz Elenába. Ki van velünk?

ÜDV PÁRIZSBÓL! TUDSZ NEKÜNK ADNI PÁR THE VAMPIRE DIARIES SPOILERT?

Persze! Úgy hallottuk előfordulhat egy csók a bálon. Találgatások, kik között csattan el? Azok után amit Candice és Joseph mesélt, gyanítjuk hogy Klaus és Caroline között. Továbbá lesz egy pillanat, amikor a Delena rajongók hatalmas sikításban törnek ki.

2012. február 7., kedd

Heat Magazin összeállított egy listát a “Legszexibb Pasik a Bolygón” címmel, amin Iansajnos csak a 23. helyezet lett. Emellett a TV Guide is csinált egy listát a “Legforróbb srác a TVben” címmel, amin Ian 7. lett.
 Most elolvashatjátok azt , amit Joseph Morgan mondott. Az egész világ meg van őrülve a gonosz Klaus és mindenki kedvenc szőke vámpírja, Caroline miatt. A rajongók folyamatosan azt kérdezik mióta megmentette a szőkeség életét, hogy “Együtt lesznek vagy sem?”.
Láttunk egy képet a 14. epizódból, amelyen Klaus és Caroline táncol a bálon. “Lehet, hogy meg vagy lehet, hogy meg sem fog történni: Caroline és Klaus a bálon táncol vagy ez csak egy képzelet. Soha nem tudhatod.”
Azt is láttuk, hogy Caroline azt a karkötőt viseli majd, amit Klaus-tól kapott szülinapjára. Candice még viccelődött is vele: “Caroline talán vagy nem fogja hordani a karkötőt, amit kapott vagy megveszi magának a Claire’s-ben, ami ugyanúgy néz ki. ‘Nem vehetsz nekem karkötőt, mert én is tudok magamnak venni.’” Van Claire’s Mystic Falls-ban?
“Caroline és Klaus táncolni fognak a bálon és meglátjuk, hogy mit szeretnének majd vagy mit nem.” Az is kiderül, hogy mi folyik kettőjük közt. Joseph azt is elmondta, hogy kicsit csodálkozott a rajongókon, ahogyan reagáltak erre az egészre. “Vicces volt, ugyanis egy hotelszobában voltam és meg akartam nézni a részt, de a TV nem működött és ezért másnap YouTube-on kerestem videót, hátha fent van. Több oldal Klaroline vagy Carolaus volt. Örülök, hogy tetszett az embereknek.”
Míg Candice azt mondja, hogy “határozottan van közöttük egy romantikus kapcsolat”, addig Joseph azt mondja, hogy “szerinte Caroline-nak nehéz lesz megbocsájtania Klausnak mindenért, amit tett.” De hékás, ez Mystic Falls, őrült dolgok történnek.
A Forwood rajongóknak pedig várniuk kell, ugyanis Tyler nem lesz Mystic Fallsban még jó pár epizódon keresztül. “Tyler rájött, hogy muszáj tennie valamit, meg kell változnia. Szóval úgy döntött, hogy megváltozik és majd utána visszajön. Addig nem tudja bántani a szeretteit.”
 Találtam egy forgatási képet a következő 3x14 Dangerous Liasons részből


Kijött két újabb poszter, egy a 3x14-Dangerous Liasióons című részből, egy pedig csak sima TVD-s. :)

2012. február 6., hétfő

A The Vampire Diaries sorozatból ismert Joseph Morgan és Claire Holt nagyon jól kijönnek egymással. A pletykák szerint túlságosan is.Joseph Morgan és Claire Holt egy pár?
Felröppentek a hírek, miszerint Joseph Morgan nemrég szakított barátnőjével, aki nem más, mint Emily Thorne. A különválás oka ismeretlen, de nem kizárt, hogy Claire Holt áll a dolog mögött.
A két színész nagyon összemelegedett az atlantai forgatások alatt, de mostanában forgatáson kívül is gyakran jelennek meg együtt. Novemberben Joseph elhívta a Vámpírnaplók Rebekahját az Immortals premierjére, a színész elmondása szerint azért, hogy támogassa.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a két sztár napi szinten vált egymással üzenetet a Twitteren. Bár mindez még nem bizonyítja, hogy lenne köztük valami, viszont Miss Claire a napokban posztolt egy közös  
képet,ami gyanakvásra ad okot

Saját elmondásuk szerint csak barátok, de ne felejtsük el, hogy a Vámpírnaplók másik álompárja, Nina Dobrev és Ian Somerhalder sem vállalják fel kapcsolatukat. Ki tudja, lehet, hogy egy titkos duplarandi van készülőben a négy színész között?
Egy olyan dolog van, amit a TVD rajongók biztosan állíthatnak a sorozatról: senki nincs biztonságban Mystic Falls-ban.
Például Jenna halála a The Last Day c. epizódban (2. évad), vagy ott van Bill Forbes, aki a halált választotta a vámpírlét helyett a Bringing Out The Dead c. epizódban – ez mind szívszorító pillanat volt. Kat Graham szerint az Ős testvérek és boszorkány anyjuk visszatérése nagy hatással lesz kedvenc karaktereinkre. A színésznő elárult még néhány spoilert a sorozattal kapcsolatban:
A sorozat nagyon epikus. A történet cselekménye nagyon-nagyon gyorsan változik. Lesznek előrehaladások a történetben [amit minden epizódban észrevehetünk]. Az epizódok, amelyekben az Ősökkel találkozunk, lassan elérik a tetőpontjukat, és nem lehet majd tudni, hogy ki fog meghalni, ki fogja túlélni vagy éppen melyik terv fog működni, melyik terv lesz leállítva vagy meghiúsítva. Szóval nagyon komoly összecsapások következnek, amelyek halállal is végződhetnek.
Megérkezett az első jelenet a 3x14-Dangerous Liasons című részből
Habár éppen csak véget ért az előző szünet a sorozatban, A CW MÁRIS BERENDELT EGY ÚJABB HIÁTUST. Február 23-án ugyanis a csatorna újra leadja 3x11 Our Town epizódot, amely annyit jelent hogy 3x16 1920 című rész egy hetet csúszni fog, csak március 1-jén láthatjuk. Az okot egyelőre nem tudjuk, ha újabb információt tudunk meg kiírjuk.