2013. február 2., szombat

Spoilerek


Carolineról
Találtunk nektek valami hírmorzsát a színfalak mögött, vagyis inkább Julie árult el egy csöppnyi információt: "Caroline kereszttűzbe kerül Klaus és Tyler között, ami arra ösztönzi őt, hogy az élete árán is próbálja megoldani a problémákat."
Julie miniinterjú

Honnan merítetted az inspirációt?
Julie Plec: "Főként könyvekből és más sorozatokból/filmekből. Rengeteget olvasok. Nyáron akár 2 könyvet is kiolvasok naponta. Amikor más szavait, gondolatait olvasod, a te agyad is feléled. Mert nagyon le tud lassulni, ha csupán a te gondolatmeneted tölti ki. Szóval nagy dolog nekem, hogy folyamatosan megtöltsem a fejem más történeteivel. A másik pedig az, hogy nagy társasági ember vagyok. Imádok leülni az asztal köré, bort iszogatva akár öt órán át fecsegni. Meghallgatni mások történeteit, megfigyelni, hogy mi készteti őket arra, amiket tesznek, hogy ezt később akár bele is építhessem a karaktereimbe. Így azt érzem, hogy összefüggésben vagyok az emberi viselkedéssel, és ebből pedig az jön, hogy tényleg érdekel az emberekkel való találkozás."
Claire Holt Rebekahról
"Szerencsés színésznőnek mondhatom magam, mert Rebekah karakterével rengeteg mindent megtapasztalhatok. Felfedezhetem a kiszolgáltatott oldalát, valamint az átlagos és gonosz énjét is. Azonban ott van benne a belső harc a között, hogy ő akkor most ember vagy vámpír akar-e lenni.Szereti az erőt, mellyel meg tud oldani akármilyen helyzetet, de azt is nagyon szeretné, hogy csak egy átlagos lány legyen, átlagos bálokkal és egy fiúval, aki igazán szereti őt. Imádom ezt az egészet, és köszönet az íróknak, amiért ilyen jó karaktert írtak nekem."


2013. február 1., péntek

4x12-A View To Kill

4x12-A View To Kill linkek


Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol felirat:
Magyar felirat:
Online magyar felirattal:
Letöltés feliratosan:
Zenék:
  • Wild Belle – Another Girl
  • Goldfinger – 99 Red Balloons
  • The Bird and The Bee – Maneater
  • Rever Keith – Half Asleep
  • The Cure – Lovesong
  • Bon Jovi – Wanted Dead Or Alive (Ez az a híres koncert, amin Stefan és Lexi voltak)
  • Cary Brothers – If You Were Here

4x13 webklip #1 felirattal

2013. január 31., csütörtök


The Vampire Diaries View To Kill :)


Magyar idő szerint hajnali 2-kor a CW csatorna neten is közvetíti.Ha érdekel katt a linkre.:)
Link1
Link2
Link3

A mai részből egy kép:)


Zap2It-Ian interjú

Damon végre megkapta a lányt, de itt van ez kötődés dolog! Mi volt a reakciód, amikor elolvastad a forgatókönyvet és kiderült a kötődés?
Azt hiszem ez egy klasszikus esete a karmának. Szerintem Damon múltjában volt valamiféle csomó, tudod. A kölyök Mystic Falls-ban született és 1864-ben csak 22 éves volt. Egész életében élt volna - talán 65 éves koráig, nem éltek hosszabb ideig akkoriban. Ezt a szegény balekot egy végtelen élettartamú balszerencse érte. Ez gazdaggá teszi, mint egy férfit, mert egy csomó szívás történik vele.
A telefonhívás, amikor Elena végre elmondta neki, hogy szereti, mégis boldoggá tette Damont. Legalább volt egy pillanatnyi öröm!
Szerintem az a pillanat annyira édes. Ezzel a ténnyel Damon elég nagy fordulatot vesz. Nagyon-nagyon édes volt.
folytatás a cikk belsejében... 

4.15 - Stand By Me hivatalos ismertető

A SZÖRNYŰ IGAZSÁG - Mikor Stefan,  Elena és Jeremy visszatérnek Mystic Falls-ba, Caroline azonnal elkezd aggódni Elena lelkiállapota miatt. Stefan Dr. Fell és Matt segítségét kéri. Még mindig a szigeten, Damon felfed néhány komor hírt Rebekah-nak, s meglepi a lány reakciója. Együtt, Damon és Rebekah tudomást szerez egy váratlan információról Vaughn közelmúltbeli történetéről. Mindenki elszörnyed, mikor Bonnie felfedi Shane tervének többi részét. Végül, miután Damon mindent megtesz, hogy segítsen neki, Elena egy saját ötlettel áll elő.

Végre megint csütörtök!!!:)


2. webklip 4x12 felirattal

4x13 -Into The Wild promó felirattal

2013. január 30., szerda

4x12-A ViewTo Kill Webklip #2

4x13-Into The Wild promó

Már megint feltörhették a CW szerverét, mert most a 4x13-Into The Wild promója került fel idő előtt. Mindenesetre, jó szórakozást ;)

Apró hírmorzsa

A szigetes részről:
A gyógymód kutatása közben csapatunk mintha a 'Lost' egyik epizódjába csöppent volna. A február 7.-i epizódban Shane egy elhagyatott szigetre vezényli a csapatot, gyorsabban, minthogy kimondanád: "Vigyázat, Füstszörny!" És ha ez nem elég, valaki titokban követi őket erre a helyre. Ebben a részben felbukkan Caitlin is, egy nő professzorunk múltjából

Nina új frizurája

Nina igaz hogy a sorozat miatt egy sgész picikét, de újított a frizuráján. Oldalfrufrut vágatott, és a hosszából is egy kicsit levágtak Először a 19th Annual Screen Actors Guild Awards-on mutatta meg a közönségnek az új hajviseletét. Pár kép:D


4.14 - Down The Rabbit Hole still képek 9db

4.13 - Into The Wild hivatalos stillképek 7db+2


4x12-A View To Kill összes still kép (13db)


2013. január 29., kedd

Charming Vampires Convetion

Sokkoló örömhír!!! Ma jelentették be, hogy a TVD Con keretein belül PAUL WESLEY is Magyarországra látogat. Ő a +1 személy, mert az 5. sztárvendég Torrey Devitto (Meredith) aki az életben Paul felesége. Most már mondhatjuk, hogy érdemes kinézni a Con tájékára ;)

4x13-Into The Wild első promóképek

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően hamar kaptunk 2 képet a 13. epizódból. Íme:


Kat Graham: Entertainment interjú

Az Alloy Entertainment ezúttal Kat Graham-et interjúvolta meg, aki mesél nekünk Bonniról, és arról,,mire számíthatunk a  következő epizódokban.

A múltheti, 4x11-es epizódban Bonnie keményen kivallatta Shane-t a motivációiról. Kiderül még több információ erről a bizonyos "kinyilvánítás" nevű varázslatról?
A nézők Bonnieval egy időben fokozatosan tudják meg az információkat erről, és persze arról is, melyik oldalt képviseli Bonnie és Shane. Együtt fedeztek fel vele mindent.  Az meg csak plussz, hogy rengeteg Bonnie-Shane jelenet lesz az elkövetkezendő részekben, és fény derül kapcsolatuk mivoltára i. A helyzet egyre feszültebbé válik. Most épp a 17. epizódot forgatjuk, és azt kell mondjam, a második évad óta nem volt ilyen fergeteges. A 2. évad őrület volt Bonnie számára, de ez, a 4. évad annál sokkal rejtelmesebb- remek év lesz számára. Vagy szörnyű.

Spoilerek E!Online

Klaus Spoiler

Klaus most rettentő magányos. Még annak idején, mikor apja utálattal tekintett rá ahelyett, hogy szerette volna, elvesztette hitét a szeretet jótékony hatásában. Emiatt egy vastag fallal választja el magát másoktól, és felvesz egy hamis arcot mellé— ami közel sem azt jelenti, hogy Klaus boldog lenne.
Miután Stefan felhánytorgatta, hogy Klaus leveleket őriz hajdani áldozataitól, hogy emlékezzen rájuk, az Ősi vámpír rámutatott, hogy Stefan sem jobb nála, hisz ő a falakra jegyezte fel áldozatai nevét. Klaus azt mondja, ez nem ünneplés gyanánt szolgált a halálesetekre, csupán emlékeztetőül szolgál, hogy egyszer mindnyájan egyedül maradnak.
Bonnie Spoiler
Bonnie nemsokára hatalmas fordulatot tesz, melynek következtében olyan döntéseket kénytelem meghozni, melyek kihatással lesznek rengeteg szereplőre. Itt rettentő nagy változások lesznek- nyilatkozta Kat Graham.


Arielle Kebbel -Rehash: Catch Me If You Can