2014. április 11., péntek

TVD - 5x20 epizódismertető

What Lies Beneath - Milyen hazugságok alatt

KUNYHÓ AZ ERDŐBEN - Amikor Tyler felbukkan a Salvatore házban azzal az újsággal miszerint Markos terve az, hogy megtörje a boszorkányok átkát ami Stefan-t és Elena-t veszélybe sodorja, Damon azt tanácsolja, hogy rejtsék el őket egy távoli kunyhóban ami egyszer Carolina apjáé volt. Egyszer ott, nyilvánvalóvá válik Caroline-nak, hogy Stefan és Elena titkol valamit, ezért Damon létrehoz egy társasjátékot, hogy kiderítse az igazságot. Egy kísérteties megjelenelés, a kunyhónál, kihasználja az erőszakosságot és a tüzet, hogy felfedje önmagát. Eközben, Matt átveszi Tyler tervét, hogy információt gyűjtsön az Utazók egyikétől, és Bonnie tovább tartja titokban a Túlvilágról az igazságot Jeremy elől, Nagymamája figyelmeztetése ellenére.



TVD-5×20 képek

TVD-5×19 képek

TO-1×18 webklip 2 magyar felirattal

TVD-TO - Spoilerek

TVD:
-Valakinek a testét megfogják szállni az Utazók.

TO:
-TVLINEBeszéljünk Hayley-ről és Jackson-ról. Mi van köztük? 
A kapcsolatuk bonyolult. Jackson évekig nézte Hayley-t, farkasként, így sok ideje volt, hogy megismerje. Amikor az átok megtört és végre beszélt vele személyesen is, felépített egy kapcsolatot a fejében. Így neki csak annyit kell mondania: "Szia, Én vagyok az a farkas aki téged néz már egy ideje és házasoknak kellene, hogy legyünk" ez túl sok hajtás volt neki egyszerre. Azt hiszem, hogy egy kicsit meghökkent. Valamint a valóság Jackson-nak kezd megvilágosodni: Hayley terhes Klaus gyerekével. Semmi se történik úgy ahogy akarod.

-TVLINE | Várhatók valami feszültség Jackson és Elijah között Hayley miatt?
Azt hiszem igen, a vámpírok nem szeretik a vérfarkasokat, és a vérfarkasok pedig utálják a vámpírokat. Minden alkalommal, amikor látok egyet, megakarom ölni. De Elijah kapcsolata Hayley-vel bonyolulttá teszi ezt. Plusz a hatalom most az Ősieké. Nem hiszem, hogy az Ősi vámpírok lesznek olyan gonoszak, mint amilyen Marcel volt - Elijah sokkal okosabb vezetőnek tűnik - lehet, hogy ezzel a kapcsoltatottal is el bír.

2014. április 9., szerda

Wetpaint-Ian vs. Paul

A Wetpaint készített egy videót, aminek a cím: Melyik Vámpírnaplók sztár a szexibb? 
Megéri megnézni!

TVD - 3.évad

TVD 3. évadának az első részét 23:05 perckor lehet majd nézni április 22.-én a Cool TV-n.

TO - 1x18 új promo

Remélhetőleg még ma lefordítja Tutikaa, mert ezt érdemes lesz megnézni! :))

2014. április 8., kedd

TVD-TO spoilerek

TO: 
-Egy Cassie nevű boszorkány visszafog jönni a halálból, akit feláldoztak az Aratás során. Ez a boszorkány azért különleges, mert sokkal erősebb, mint Davina és nem túlságosan kedveli Klaus-t.
-Caroline lehet, hogy ellátogat New Orleans-ba.
-Már castingolják a babát a 1×22-be, ami egyértelműen arra utál, hogy a fináléba megfog születni Hayley babája. További információk: ITT

TVD: 
-Az 5×22 végén lesz egy nagyon sokkoló rész a temetőben.
-Matt a 6. évadban összejön valakivel.

Ian Somerhalder #SELFIE - The Chainsmokers

Ian benne van ebben a videóban 0:57-nél! Nézzétek meg!

2014. április 6., vasárnap

TVD-TO Con Chicagóban

Chicagóban tartottak egy Con-t április 4-6 között. A helyszín a Hyatt Regency Schaumburg Chicago Hotel. Ott voltak: Ian Somerhalder /Damon Salvatore/, Paul Wesley /Stefan Salvatore/, Daniel Gillies /Elijah Mikaelson/, Steven R. McQueen /Jeremy Gilbert/, Zach Roerig  /Matt Donovan/, Steven Krueger /Josh Rosza/, Paul Tefler /Alexander/, Charles Michael Davis /Marcel Gerard /, Phoebe Tonkin /Hayley/, Kendrick Sampson /Jesse/, Micah Parker /Adrian/, stb. 
Több program is volt pl.: Ingyenes és egyben új karaoke party péntek /4./ este a házigazda Micah Parker /Adrian/. De többek között ott volt Steven Krueger /Josh Rosza/. Aki regisztrált a gyártók szobájában annak esélye volt egy színpadon lenni velük, de persze lehetett csak néző ként is menni.
/Ebben az évben természetesen lesznek még Con-ok./
Képek a Con-ról és a következő Con-ok listája