2014. január 18., szombat

TVD - 5x11 # webklip + új promo

Ma hozom mindkettőnek a feliratot. Legkésőbb este 8-kor már lesz.Most nem tudom lefordítani, ugyanis egy összejövetelre vagyok meghívva...de amint hazaérek fordítok! ;)

2014. január 17., péntek

TO - 1x11 - webklip #1

TO - 1x10 - online felirattal

HOHO emberek! :DD

JoMo filmelőzetes...le ne essetek a székről xD

TVD - 5x13 - promotional képek /5/


10. Spoiler amit tudnod kell a 100.részről

1. Az egész epizód Katherine-ről fog szólni. Miután szívinfarktust kapott, teljesen elgyengült, s már csak egy napja van hátra. Igen, ő egy igazi túlélő, de ez alól már nem bújhat ki.

2. Katherine létezése alatt nagyon sok emléket őrzött meg. És ez tudjátok, mit jelent? Flashback! Egy régi emlék felidézése közben sok új csavar bemutatására számítsatok.

3. Katherine a sorozat összes szereplőjének okozott már sok kellemetlen és fájdalmas pillanatot, így halálának közeledtével nem szomorkodnak, inkább ünneplik azt. Temérdek alkohol kerül majd elfogyasztásra.

4. Mivel sok alkohol lesz jelen, így titkok is kibuknak egyesek száján, s a mód, ahogyan próbálja mindenki felfogni, sokakat meg fog lepni.

5. Caroline botrányos viselkedése tényleg nagyon botrányos lesz. Sőt, az nem kifejezés! Egyesek majd örülnek, míg mások fújolni fognak. A dolgok extrém módon komplikálttá válnak.

6. Ismerős arcok, helyek és dolgok tűnnek majd fel az epizódban. Egyet sem árulhatunk el, kivéve Stefan kedvenc széfjét - tudjátok, az, amelyikben a nyarat töltötte!

7. Az epizód tartalmaz egy olyan jelenetet, melyet nagyon sokszor fogunk visszatekerni, annyira izgalmas, sokkoló és őrült lesz. Komolyan, aggódunk a rajongók miatt! Sokan hiperventillálásra készüljenek fel, erre a komoly mellékhatásra. Sőt, tartunk tőle, hogy a Twitter is össze fog omlani. Elnézést, Internet!

8. Igazából hazudtunk: kettő jelenetnél is az ujjunk a visszatekerő gombot fogja keresni.Ez a második viszont kevésbé sokkoló, de annál inkább szívszorítóbb. Igazi könnyekre számítsatok, elő a zsebkendőkkel!

9. Stefan Katherine-nel és Elenával is csodálatos jeleneteket fog megosztani, így mindkét rajongótábor elégedett lesz majd.

10. A hasonmás prófécia/mitológia vissza fog térni, melynek ismét nagy jelentősége lesz.

2014. január 15., szerda

TO - 1x13 hivatalos epizódismertető



VÁRATLAN LÁTOGATÓK — A St. Anne templom újranyitásán, Kieran atya nagy bajban találja magát egy boszorkánnyal való összeütközés után. Marcel és Rebekah nyugtalanná válnak, amikor valaki a múltjukból azzal fenyegetőzik, hogy felfedi az egy évszázada eltemetet titkukat. Ezalatt Sophie megdöbben egy temetőben tett felfedezés során, de hamarosan rájön, hogy a dolgok nem olyanok, amilyennek látszanak. A telihold közeledtével Hayley beveszi Rebekaht a tervébe, és hagyja, hogy partit szervezzen a vérfarkas klánnak, a dolgok visszont hirtelen fordulatot vesznek néhány váratlan vendég érkeztével. Eközben Camiben kételkedik, amikor egy nehéz döntést hoz meg, beleértve Kieran atya biztonságát is, Elijah pedig a saját dilemmájában találja magát, amikor választania kell Hayley és a testvérei között. Végül, amikor egyik terve elbukik, Klaus drasztikus lépésekhez folyamodik, amely következményekkel jár, és amely minden érintettre kihat.

TO - 1x11 - promotional képek /11/ + Klaus

TV Guide

Úgy örülök, hogy Katherine és Stefan végre összemelegedtek, erre Katherine haldoklik? Lesz még közös pillanatuk a The Vampire Diaries-ben? - Sarah
Együtt érzek veled! Egy intenzív pillanatot osztanak meg a 100. epizódban, mikor Stefan segít újra előhívni Katherine-nek a lánya születését, mely szülei halálához vezetett. És ha azt hiszitek, láttátok már Nina Dobrev legjobb alakítását, várjátok ki ezt a jelenetet.

TVD - 5x13 hivatalosepizód ismertető



ÜDVÖZLET A VALENTIN-NAPI BÁLON - Abban reménykedve, hogy segíteni tud mindenkinek túllépni a közelmúlt traumatikus eseményein, Caroline meggyőzi Elenát és Bonniet, hogy jelenjenek meg a Whitmore Főiskola Valentin-napi Bálján, összetört szívű diákokként. Bonnie kíváncsi lesz, mikor megismerkedik egy Liv nevű hallgatóval, aki jártas a mágiában. Tyler elkezd aggódni Matt Nadiával való kapcsolata miatt. Miután egy zavaró felfedezést tett, Stefan egy bosszantó beszélgetést folytat Damonnel és Enzóval. Wes professzor továbbra is küzd, hogy folytathassa munkáját, akit egy Sloan nevű jótevő segít. Még mindig a bosszútól szomjazva, Damon és Enzo erőszakkal próbálja rávenni Bonniet és Jeremyt, hogy segítsenek nekik, de a tervük egy váratlan és szörnyű fordulatot vesz.

TO - 1x10 letöltési linkek





1x10 - The Casket Girls



Eredeti nyelven:

- FileFactory
- Rapidgator


Felirat / angol:

- Podnapisi
- Feliratok.info
- Opensubtitles

Feliratok / magyar:

- Podnapisi
- Feliratok.info
- Opensubtitles


Következő rész előzetes: 1x11 - Aprés Moi, Le Déluge


2014. január 14., kedd

Csókkamera 2014-ben

A SpoilerTV kiadott egy rakat sorozatot amelyben párok szerepeltek melyben 2014-ben csók várható köztük. Minden 2. héten le vettek 1-1 párost. A TO-ból Haley és Elijah szerepelt, sajonos most ők estek ki! :( De a TVD-ből még mindig bent van a Caroline - Sefan páros. És rajtuk kívül már csak két vetélytárs maradt! Szurkoljunk nekik! Rájuk férne már egy kis boldogság! :DD

TVD - 5x12 - promotional képek (14)

Elég sok spoiler-t kaptunk ezekkel a képekkel, főleg ha nézitek a TO-t is! ;)

2014. január 13., hétfő

Tesománc


Szavazz a SpoilerTV által meghirdetett "Melyik a kedvenc Tesománc-od?"-ra, hogy DALARIC vagy ELLAUS nyerjen! Link itt! Mivel én Dalaric 4ever párti vagyok kíváncsi vagyok, hogy melyik sorozat fog jobb helyezést elérni! :DD