2012. április 6., péntek

Új szerepben a Vámpírnaplók sztárja


Leteszi a karót és nem iszik több verbénát a The Vampire Diaries sármos tanára.
Új szerepben a Vámpírnaplók sztárja


Az egykoron Doktor Szöszi barátjaként feltűnt színész, úgy tűnik bizonyította tehetségét a vámpírok közt, hiszen az új Cult című sorozatban már főszereplőként láthatjuk viszont. A szériában egy újságíró bloggert fog alakítani, akinek a bátyja rejtélyes körülmények között eltűnik. Összefog asszisztensével (Jessica Lucas) és a keresésére indulnak. A szériát a Gossip Girl producerei jegyzik, és Alona Tal illetve a Prison Break sorozatból ismert, Robert Knepper is feltűnik majd az epizódokban.
A hírt a Deadline és a TVLine is megerősítette, bár azt még senki sem tudja biztosan, hogy Mr. Saltzman végleg búcsúzik-e a sorozattól, vagy csupán elköltözik Mystic Falls városából, hogy néha azért még lehetősége legyen megörvendeztetni a rajongókat.

Ian Somerhalderből állatmentő lett - cukiság a köbön!

A Vámpírnaplók szívtiprója a sorozat díszletei közül mentett ki egy csapat tündéri kiscicát.
Akik követik Iant a Twitteren, azok tudják, hogy néhány hete a Salvatore-ház kertjében egy macsek életet adott négy eszméletlenül édes cicának. A színész mindenhová feliratokat ragasztott ki, hogy felhívja mindenki figyelmét arra, hogy bár ellenállhatatlanul cukik a cicusok, eszükbe ne jusson hozzájuk nyúlni, nehogy az anyjuk elhagyja őket.
Úgyhogy sokáig csak messziről figyelték a kicsiket, és természetesen folyamatosan etették az anyát. Mostanra viszont elég nagyok már a cicák ahhoz, hogy az anyjuknak ne kelljen őket szoptatnia, így Ian fogta a négy szőrgombócot, és hazavitte őket magával. (Btw Iannek rengeteg macskája van, mert állandóan befogadja őket, és ha nem fogadja örökbe őket valaki, akkor nála ragadnak...)
A Twitteren meg is osztott egy képet az utazó cicusokról "A Salvatore-ház udvarán született kiscicákat egy kosárban viszem haza magammal. Wow, röhejesen aranyosak."
Iant nem lehet nem szeretni. Főleg, ha ilyeneket csinál ;-)

2012. április 5., csütörtök

Lassan vetítésre kerül a Vámpírnaplók harmadik évadjának utolsó része a tengerentúlon, de a szezon még rengeteg meglepetést tartogat a rajongók számára.

Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban
Mint korábban kiderült: valakitől el kell búcsúznunk az utolsó részben, és az első számú jelölt a vámpírvadászt alakító Matt Davis. Alaric halála nem is lenne olyan meglepő az utóbbi néhány rész alapján, hiszen a gyűrűje, ami rengetegszer megmentette a haláltól, egy Alapító családok tagjait gyilkoló gonosz alteregót hozott ki belőle. Ez alapján nagy esély van rá, hogy valaki vagy esetleg saját maga végezni fog vele a huszonkettedik, The Departed (Az elhunytak) című epizódban.
A három főszereplő Elena, Damon és Stefan valószínűleg biztonságban vannak, de sajnos még bármi megtörténhet. Michael Ausiello viszont annyit elárult, hogy Klaust biztosan életben fogják hagyni. Lehet, hogy sikerül békében megélniük Mystic Falls lakóinak az Ősökkel?
„Klaus ma már a sorozat állandó és meghatározó szereplője, így az ellenségei próbálják majd kerülni a konfliktusokat. Azt nem mondom, hogy végleg lemondanak a hibrid elpusztításáról, de még ez is számításba jöhet” – nyilatkozta Paul Wesley.
Nemsokára egy hét tavaszi szünet következik, de a visszatérés után, a 19. résztől a Salvatore testvérek és a gyönyörű hasonmás, Elena szerelmi háromszöge nagy meglepetéseket fog hozni. Az E!Online értesülései szerint egy nagy összecsapás várható, és Julie Plec is felcsigázta a rajongókat azzal a kijelentéssel, hogy több csókjelenet lesz látható az utolsó néhány epizódban, mint az egész eddigi évadban


2012. április 4., szerda

Spoiler Caroline és Rebekah versengésérő

Most, hogy az Ősiek létrehoztak Mystic Fallsban egy üzletet, két szőke küzd a dominanciáért a suliban.
Julie Plec elmondta, hogy a 3. évad 20. epizódjában (Do Not Go Gentle) Carolinenak és Rebekahnak lesz egy"átlagos lányos hatalmi harc"-uk. Aszerint, amit Candice Accola elmondott a Zap2It-nek, a két pompom vérszívó küzdelmét élvezet lesz nézni. 
"A kedvenc jelenetem Caroline és Rebekah között az, amikor Rebekah elhatározza, hogy a tánc része akar lenni," mondta el Candice Accola. "Van egy nagyon vidám jelenet közöttük. Nagyon szeretem a párbeszéd ritmusát. Annak ellenére, hogy ki nem állhatják egymást, még mindig ott van egy biznoyos kölcsönös tisztelet, ami kellemes pillanatokat szerez nekik."
Sajnos Rebekah jön ki győztesnek az évtizedes bál háborújában.