2012. január 20., péntek

3x12-The ties That Bind
Lehet, hogy már hallottatok róla, hogy a Megaupload vezetőit tegnap véglegesen letartóztatták, egyben a Megavideo oldalát is lezárták. Így a részek továbbra is indavideón, és majd még egy másik tárhelyen lesznek elérhetők. Erről az ügyról további információkat ITT olvashattok.

  • Linkek, ahonnan letölthető:
  • Magyar feliratok: 
  1. -
  • Angol feliratok: 
  1. feliratok.info
  • Online eredeti nyelven

(Katt a  Start Video Now-ra)
  • Online, magyar felirattal:
  1. Nem tudni, mikor lesz fent, de mivel nem vagyok 16-órától netközelben, ennyit tudok írni :(  Itt várható az indavideós, feliratos rész
A 3x13-Bringing Out The Dead című részt csak 2 hét múlva adja le a CW,  azaz február 2-megy majd a csatornán.
3x13-Bringing Out The Dead
Promó


Előzetes a producerekkel (új jelenet nincs)
Nina Dobrev a hagjával gyógyít
A The Vampire Diaries sorozat főszereplője nem él vissza hírnevével, sőt inkább segít ahol csak tud, és ezért édesanyja is nagyon büszke rá.
A népszerű televíziós sorozat női főszereplője idén már kapott egy elismerést a tehetségéért a People's Choice Díjátadón, de édesanyja mégsem ezért büszke a 23 éves lányára. Kiderült, hogy Nina nem is olyan régen egy beteg gyermeken segített. Egy sorozatrajongó írta le a meglepő történetet a 3 éves öccséről a színésznőnek.

„Shane mindig csak sír, és kiabál, mert a kicsi teste hatalmas fájdalmakon megy keresztül. Most jön a legcsodálatosabb rész, amit még a doktorok se értenek. Amikor a televízióban szerepelsz és meghallja a hangodat, megnyugszik, és csak figyel.”

A sztori folytatásából az is kiderül, hogy a család folyamatosan rögzíti a sorozat epizódjait, mert csak Nina Dobrev hangjával tudják elaltatni a kis Shanet. Ian Somerhalder barátnője, mikor elolvasta a levelet nem volt rest cselekedni. Egy plüssmackót küldött karácsonyra a kisfiúnak, aminek ha a hasát megnyomja az ő hangját hallhatja, egy személyes üzenettel. A színésznő édesanyja még a Twitterén is megosztotta, hogy mennyire büszke a lányára.

„Ez az én lányom @ninadobrev! Amikor ilyen dolgokat tesz, akkor ezerszer büszkébb vagyok rá, mint mikor egy díjat vesz át.” – csiripelte Nina anyukája.

2012. január 19., csütörtök

3x12-The Ties That Bind online
Magyar idő szerint hajnali 2 órakor adják le a TVD 3. évadának 11. részét. Aki éjjel is bagoly, annak itt a lehetőség, hogy online nézze meg az epizódot!

Linkek:
[tvpc.com]-CW-East
[tvpc.com]-CW-East QH

Jó filmezést!
Mai utolsó Spoiler
Mint már ti is láthattátok az előzetesben, Caroline Édesapja visszatér. De vajon miért? Michael Trevino (Tyler) elárulta egy interjú keretében az EW-nek, hogy valójában Tyler lesz az, aki felkeresi Bill-t.

"A múlt héten Tyler nem önszántából, de engedelmeskedett Klaus parancsának. Rájött, hogy egyedül nem tud harcolni a Klaus iránti kötődése ellen. Mint azt régebben megtudtuk, Bill (Caroline apja) immunis a vámpírok igézetére, ezért reméli, hogy talán segít majd neki megtörni a Klaus iránti hűségét. Persze ez nem lesz sem egyszerű, sem fájdalommentes, és még az sem biztos, hogy sikerül"
Új 3. évados poszter került a napvilágra 


Új  posztert adott ki a CW Elenáról, ami gyönyörű lett. Ezzel is gratulálni akar Ninának a People Choice Awards díjért
Készült egy új fotósorozat Nináról amelyet, Jake Bailey fotózott. a Képek fanatsztikusak. Nina annyira szép.


                             




Paul Wesley díjat ad át a Scream Awards gálán


A Vámpírnaplók rosszfiúját alakító Ian Somerhalder harcos környezetvédő, még saját alapítványt is létrehozott, melynek célja, hogy oktatással és felvilágosítással segítse az állatvédelmet, és a környezet megóvását. Ian annyira komolyan veszi zöld küldetését, hogy a héten még az amerikai kongresszus előtt is felszólalt, az állatvédelem fontosságát hangsúlyozva. „A vadvilág és a környezet megóvása nem csak hobbi, ez számomra elsődleges feladat” – vallott küldetéséről Ian, aki azt is elárulta, hogy alapítványa a természetvédelem mellett a megújuló energiaforrások (nap, szél, víz) hasznosítását is támogatja.
                                       
Vámpírnaplók Elenája már két hónapja méterekkel a föld felett jár a bologságtól. Mióta kedvese, Ian Somerhalder Párizsban megkérte a kezét, teljesen be van zsongva, hogy megtalálja az legszebb menyasszonyi ruhát. Állítólag már többnevestervező szalonjában is járt.
Ez furcsa hiszen gondolom már sokan halloták és olvasták hogy nemet mondott Iannek Ti mit gondoltok mi az igazság??
Ian Somerhalder egy döbbenetes mondattal indította az idei Comic Con sajtótájékoztatóját: "Nina egy igazi ribanc!" -majd rámosolygott kedvesére , és hozzátette- "Már ami Katherine karakterét illeti a Vámpírnaplókban. Eddig se volt piskóta a kiscsaj, de amit a harmadik évadban kavar, az igazi csemege lesz a rajongók számár.

                                             Joshua Jackson a Vámpírnaplókban


Egyre népszerűbb a Vampire Diaries, így jöhetnek a vendégszereplők. Elképzelhető,         hogy A rejtély Peter Bishopja Mystic Fallsban is felbukkan.
A producerek úgy tervezik, hogy Joshua kicsit szétnéz a nem mindennapi kisvárosban.
Jacksont a Vámpírnaplók producere, Julie kereste meg. „Julie valóban említette nekem ezt a lehetőséget, és nagyon szeretném! Boldogan elvállalom, csak idő kérdése, mikor valósul meg!” – nyilatkozta.
Egyelőre nem tudni feltűnése pontos idejét, és azt, hogy milyen szerepet szántak neki. Kíváncsian várjuk az ő szereplését, és persze emellett a  Vampire Diaries 2. évadát, amiben a fiúk régi szerelme is visszatér, és a szerelmi szálak egyre bonyolódnak.
Vajon milyen lesz Joshua a sorozatban?



Stefan Naplója 5
Hazánkban is megrendelhető már a The Vampire Diaries: Stefan's Diary 5. része. Ez persze még nálunk is csak eredeti nyelven, de biztosan akad, aki már angolul is elolvassa.  Akik már olvasták, az mondták, hogy a könyv nagyon jó, szinte le sem lehet tenni. Eredetileg a Stefan naplók sorozatot 3 részesre tervezték, de nagy sikere miatt kibővítették 6-ra. A tervek szerint Amerikában a 6. részt Március 16-án adják ki, magyarországon még csak az 1. része jelent meg.  A Stefan's Diary 5. része ITT megrendelhető.
E!Online Sloilerek

E!Online:Valami az eredeti családról,kérem ! ! !
Julie:A legtöbb rajongó már tudja hogy nemsokára megismerhetünk két újabb eredeti testvért,és itt van Joseph Morgan {Klaus},hogy mondjon nekünk erről valamit.´´Kollal más a kapcsolatom mint Finnel.Az egész család együtt lesz,lesz nagy feszültség.´´Az egész család?
E!Online:Mikor tudja meg Stefan hogy Damon megcsókolta Elenát?
Julie:Nagyon hamar.Pontosabban,ezen a héten !
E!Online:Klaus és Caroline?
Julie:Az ehéti epizódban nem lesz köztünk semmi.Szomorú ! Klausnak nagyon sok dolga lesz,hogy visszaszerezhesse a koporsókat.De van itt egy jó sztori Tylerrel.Bonnie anyja és Caroline apja is megjelenik ebben az epizódban.Az egyik segít a gyermekének,a másik nem.
TV Guide Spoilerek

Úgy tünik hogy Klaus bele is szerethet Caroline-ba.Lehetségesek egyáltalán ilyen érzések nála?

Hé,a hibrideknek is vannak érzései! Klaus már korábban említetett egy volt szerelmet,és hamarosan többet is megtudunk róla.
´´Betekintünk a múltjába,és megnézzük azt is,hogy mitúl lett ilyen zárkózott férfi.Joseph azt mondja:´´Az egyik dolog amit meg kell tanulnia az a bizalom.Most éppen nem bízik senkiben.És mert elárulta a családja,az apja és mindenki,aki ott hagyta őt,ezért elkezdett kialakítani barátságokat és kapcsolatokat amik a haragra és a félelemre vannak alapozva.Ha megtanul bízni,akkor lesz rá esélye hogy újra érezzen szerelmet.´´
TV Line Spoiler
A következő epizód hivatalos leírásában az áll hogy Klaus vacsora partit szervez.Tudtok róla hogy mi történik majd ott?

Úgy hangzik,mintha desszertre vért adna.
´´Mindenben amit Klaus csinál van egy kis erőszak-akkor is,ha evéssel kezdődik,végül minden erőszakkal végződik.´´ Árulta el Joseph Morgan (Klaus).´´Lesz ott pár dolog,amik nem felelnek meg az asztali etikettnek.És tele lesz energiával.Képzeljétek el,hogy ez a nagyhatalmú hibrid egy kis összejövetelt szervez.Kit hív meg?Miről fognak beszélgetni?Milyen ételt szolgál fel nekük?Be tartja majd az etikettet?Ez egy nagyon érdekes gondolat.Már annyiszor láttuk őt fizikai konfortációban emberekkel,ezért nagyon érdekes lesz látni kicsit a kultúráltabb oldalából,a sármjából és az eleganciájából a vacsora asztalnál.

2. évad DVD-n!

Február 8-án fog megjelenni magyarul a Vámpírnaplók 2.évada DVD-na Szerelem szívás címmel. 5 lemezen lehet megnézni a teljes 22 epizódból álló évadot.Választható magyar , angol , lengyel és német nyelv is egyaránt, plusz 7 nyelvű felirat áll rendelkezésre.Előrendelhető 7 790 Ft-ért a dvdbluray.hu oldalon.

Tartalom:  Elenához, Stefanhez, Damonhöz és Mystic Falls többi lakójához ezúttal véresen gonosz új szereplők csatlakoznak. A sírból kikelt Katherine ördögi cselszövéssel áll rendhagyó bosszút. Az Eredetiek – a világ legidősebb és legveszélyesebb vámpírjai – Elenára vadásznak, aki felfedezi, hogy rémséges kapcsolat fűzi a világukhoz.  És immár nem a vérszívók az egyedüli szörnyetegek a városban. Holdfényes éjszakákon vérfarkasok kutatnak áldozatok után… köztük vámpírok után, akik számára egyetlen vérfarkasharapás végzetes lehet. Vámpírnaplók: nem szűnő feszültség, halhatatlan szenvedély.

Extrák:
  • Interaktív menü
  • Közvetlen jelenetválasztás
  • Vámpírnaplók: Farkasoldalak: 3 kisfilm
  • Mítosz és misztérium
  • A szörnyek megalkotása és Ordítani a holdra
  • Önnön legveszedelmesebb ellensége…Elena, Katherine és Nina!: A kettős szerep nehézségei
  • A tökéletes szerelmi háromszög: vámpírok, vérfarkasok, boszorkák: Tudd meg, ki fal fel kit
  • Kevin Williamson és Julie Plec executive producerek audiokommentárja az Álarcosbál című epizódhoz
  • Kimaradt jelenetek
  • Félreharapások: Bakiparádé

Daniel Gillies nemrég részt vett az Albuquerque-i Comic Con-on.Emellett Nina szerepel a Nylon Magazinfebruári számának címlapján. Már tegnap hoztam képeket Nina a Le Cordon Bleu atlantai étteremben tartott szülinapjáról.Most kaptunk egy kis ízelítőt,hogy mit evett a vendégség a bulin.Az eseményen ott volt Ian,Candice,Steven,Zach és Joseph is.

Előétel: Thai csirke Satay kebabbal
Főétel: Kókusztejes és citromfüves párolt thai kagyló
Saláta: Égetett lazac és tonhal saláta avokádóval,céklával és citrom Vinaigrette-vel
Desszert: Forró csokis láva torta vanília fagyival

Nina tortája az “Ördög Étele” nevet viseli.Málna lekvárral és vaj krémmel volt töltve.


Nina magazin képe:


2012. január 18., szerda

A Vámpírnaplók rosszfiújára valószínűleg rátalál a szerelem. Mióta Joseph Morgan bekerült a népszerű sorozatba, mennek a találgatások, ki illene legjobban Klaushoz. Lehet, hogy Caroline az esélyes?
A The Vampire Diaries legújabb epizódjában Klaus önként nyújt segítséget a halálán lévő szőke vámpírnak, sőt mi több, még meg is ajándékozza szülinapja alkalmából. Lehet, hogy ezzel a lépéssel Klausnak célja van, vagy csak egy kedves gesztus volt a hibrid részéről? Morgan bevallotta, hogy a karaktere valóban érdeklődést mutat Caroline iránt, de az, hogy megmentette, elsősorban azért volt, hogy megnyerje a sheriff bizalmát.

„Talán egy kicsit mindkettő. Caroline azzal gondolattal küzd, hogy elfogadja a tényt, hogy vámpír, ráadásul az apjával sincs jó kapcsolata, ahogyan Klausnak sem volt, ott a közös pont” – meséli Morgan a Zapit2-nek.
„Természetesen van arra lehetőség, hogy bármilyen viszony alakuljon ki a két karakter között, de ez egyedül Caroline-on múlik. El kell fogadnia őt azért, aki, mert Klaus nem az a fajta srác, aki csak úgy megváltozik. Tehát a végső döntést Caroline-nak kell meghoznia. Klaus sóvárog valakinek a társaságára, és a lány pont kapóra jön neki.”



Nina Dobrev nemet mondott Ian Somerhalder lánykérésére?
Értesülések szerint viharfelhők kavarognak a Vámpírnaplók sztárpárjának háza táján. Az amerikai In Touch Weekly magazin állítja, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolata mégsem annyira tökéletes, mint amilyennek kívülről látszik. Egy "ismerős" ugyanis azt nyilatkozta a lapnak, hogy a sorozat Damonja a múlt héten megkérte kedvese kezét, ám nem azt a választ kapta, mint amire számított.


"Nina teljesen ki van akadva, mert egyáltalán nem akar hozzá menni. Túl fiatalnak tartja magát. Eddig teljesen jól elvoltak, de a lánykérés miatt nagyon feszült lett kettejük közt a hangulat."
Nem tudni, hogy mi az igazság, mivel a pár mélyen hallgat, de annyi biztos, hogy a People's Choice Awards-ra külön érkeztek és az ott levők szerint nem is nagyon keresték egymás társaságát...
Szerintetek? Kamu vagy igaz?

          Új frizurája van Ian Somerhaldernek: bejön?

      Kimondottan szexi lett Ian Somerhalder új frizurája: Ville Valo simán        elbujdoshat mögötte!

A hosszú tincsek egyébként nem a jóképű színész hétköznapjainak részévé 


váltak, hanem csupán a Vámpírnaplók újabb epizódja kedvéért kapott parókát 


villódzó szemei köré. Sebaj, ettől még ugyanolyan jól áll neki.
Jó hírek!
Bogi elvállalta a társszerkesztői rangot, így mostantól ő is folyamatosan gyűjti az infókat. Bogáncs néven ír híreket, de a chat-ben Bogi marad, hogy ne legyen kavarodás. Örülök, hogy végre valaki jelentkezett, így kicsit aktívabb lesz az oldal az eddiginél. :)

2012. január 17., kedd

NINA
Mint tudjuk Nina nemrég ünnepelte a 23. születésnapját.E nemes alkalomból a Le Cordon Bleu étterem megajándékozta egy jelképes napló kinézetű tortával. Nina egy kicsit főzöcskézett is az étterem séfjeivel.
TV Guide Hírek
Stefan VS Klaus
Julie Plec a TVD producere elárulta nekünk,hogy Klaus folytani fogja a
módszerei készítését,miután látta Stefan felháborító taktikáját.
´´Szórakoztató volt látni a Klaust,meglepődve attól hogy Stefan milyen
messzire képes elmenni,majd bölcsen és okosan alkalmazkodik a helyzethez.
Annak ellenére,hogy ebben az epizódban elvesztett egy csatát Stefan ellen,
nem adja fel.Csak más módszert választ,és mi láthatjuk Klaust ahogy rafináltan
manipulál.´´


Rebekát
Rebeka teste Klausnál van,de kihúzza valaki belőle a tőrt az elkövetkezendő időben?
´´Rebeka nem lesz távol sokáig,de Klaus fél kihúzni belőle a tőrt,így mielőtt
visszatér az életbe,túl kell lépnie a múlton. Klaus sok roszz dolgot tett,és
megtudta hogy Rebeka már tud róluk,ezért kicsit dolgoznia kell rajta,mielőtt
nyugodtan kihúzhatja belőle a tőrt.Természetesen,mikor ez megtörténik,nem
lesz nagy Elena Gilbert rajongó. A harc újra megkezdődik kettőjük között,és
Rebeka bosszút akar állni Elenán azért mert hátba szúrta.´´
Caroline-Tyler
Amikor ezek ketten már majdnem kibékültek,Tyler tudat alatt {és majdnem halálosan}
megharapta Caroline-t. Candice azt mondja:´´Caroline egyenlőre nincs arra felkészülve
hogy higyjen neki.Még mindig egy reménytelen romantikus,ezért megint bele eshet ebbe
a bizalomnak a csapdájába,csak nem tudom meddig bírja.´´


Damon és Elena
Választ valaha Elena Salvatore testvérek között?
Julie elismeri hogy Elena kapcsolata a Salvatore testvérekkel komplikált
és összekuszálódott.
´´Nem mindegyik nő küszköd ilyen problémákkal-attól függően hogyan vélekedtek erről-
érzelmek két testvér iránt egyszerre.Sok dolog van amiről gondolkodnia kell,főleg arról hogyan fogja folytatni a szerelmi életét abban a világban,ahol még
mindig létezik Stefan és Damon.´´
Alaric
A 3x10 epizódban Alaric rájött hogy már nem immunis a halálra még a biztonságos gyürüjével sem.
´´Alaric incidense a gyürüvel egy jelzés arra,hogy nem létezik semmilyen dolog,
ami tényleg megvédene.Elena azt mondta:´´Azért vettem el ezt a gyürüt,hogy
megvédjem az embereket akiket szeretek,és a családomat a természetfeletti ellen.´´
És az hogy ez már nem így van,rendesen megdöbbentette.Gondolkodni fogunk azon,hogy a gyürüknek van-e a használati idejük.´´


Jeremy
Az utolsó epizódban elküldték Jeremy-t Denverbe,de Julie azt mondja,
hogy nem kell a rajongóknak attól tartaniuk hogy örökre elment.
´´Nincs rá esély hogy Elena örökre elveszítse a kisöccsét.De hogy mikor
láthatjuk őt újra Mystic Fallsban,az rejtély marad.´´
Spoilerek az E!Online-tól
Mint tudjuk, a 3x13-Bringing Out The Dead című epizódban megismerhetjük Klaus két ősi testvérét, Kol-t és Finn-t. Joseph Morgen elárulta, hogy Klausnak a két testvérrel merőben eltérő lesz a kapcsolata.
Stefan hamarosan megtudja valakitől, hogy Damon és elena közt elcsattant egy csók.
Sokakat foglalkoztat Klaus és  Caroline kapcsolata, (ha egyáltalán lehet így nevezni) de úgy tűnik a következő epizódban semmi sem fog történni közöttük, ugyanis Klaus kizárólag a koporsók visszaszerzésére fog koncentrálni.(És a közeljövőben el is éri célját, hisz megismerkedünk két testvérével is)
Újra feltűnik Caroline édesapja, aki segíteni akar a lányának

Újítások
Raknék be zenelejátszót az oldalra, mit szóltok hozzá? :)
A chat-ben és itt, a bejegyzés alatt is megírhatjátok, hogy milyen TVD-s számokat szeretnétek hallgatni itt. Írjatok bátran.!

Vampire Diaries - 3x10 Music - Ross Copperman - Holding On And Letting Go MP3 Download

2012. január 16., hétfő

3x13
Láttam már néhányan érdeklődtetek, hogy pontosan mikor-is lesz a a 3x13. epizód.
A következő rész Amerikában FEBRUÁR 2.-án várható, azaz egy hét kimaradás áll be a TVD-ben.
 Hamarosan oldalt is folyamatosan ki lesz írva a következő epizód, ha lesz egy kis időm:)




Nézettségzuhanás!
A The Vampire Diaries 3x11-Our Town  című része nem éppen a várt nézőközönség számot érte el Amerikában. Ezt az epizódot mindössze 2,86 millióan látták, míg az újévben leadott első rész 3,32 millió embert szegezett a TV képernyők elé. A nézettség csökkenése majdnem fél millió. Reméljük, ez nem folytatódik, mert annak nem lesz jó vége.
Saját megjegyzés: Kár, hogy azt nem veszik figyelembe, hogy más országokban, mint pl.: Magyarországon mennyien maradnak fent hajnali 2-ig, hogy online nézzék a sorozatot. Én sem a TV-ben néztem a magyar szinkronos részeket, hanem letöltöttem. A TVD rajongók 80%-a iskolás, és a suli nem engedi, hogy éjfélig fent maradjunk.
Kethrine a visszatér közeljövőben ?
A Delena rajongók szemszögéből nem nevezhető jó hírnek az a spoiler, mellyel Ian Somerhalder szolgált a People's Choice Awards-on a TV Guide riporterének. Elárulta ugyanis, hogy hamarosan Damon Salvatore egy szexi vámír mellet fog ébredni. Vajon Kethrine lesz az illető? Nina a következőt nyilatkozta a pltykával kapcsolatban: "Nem árulhatom el, hogy szerepelni fogok-e a jelenetben vagy sem, azt viszont elmondhatom, hogy a szereplő ismerős lesz a nézők számára, és elenának mglesz a véleménye a dologról."
Gratulálunk NINA!

Az alábbi videót a CW készítette, melyben külön gratulál Nina Dobrevnek. Nina nyert a Legkedvencebb Dráma színésznő kategóriában a PCA-n.


2012. január 15., vasárnap

Spoilerek!

Haldoklom a TVD fotók láttán és nem tudom, hogy mit gondoljak, főleg Klausról és Caroline-ról. Mondjatok valamit, könyörgöm!
Haldokolhatsz is -az izgalomtól. Mert a tegnapelőtti epizódból elhintették – és a spoiler szobában is Julie Plec is megemlítette – úgy tűnik, hogy valami mozgásba került köztük. “Van egy olyan érzésem, hogy Klaus képes elmerülni a szerelembe és képes elpusztítani azt. Pont, mint Damon. De határozottan lesz valaki, aki felkelti az érdeklődését.” – mondta szerda este Julie Plec.

Olvastam nemrég, hogy egy új karakter jön Mystic Fallsba, Samantha Gilbert és hogy valószínűleg szerelmi szála lesz Damonnel? Mint nagyon nagy Delena rajongónak mond azt kérlek, hogy ez nem igaz!!!Nem igaz! “Nem Damonnel kerül kapcsolatba. A múltban fogunk vele találkozni, nem a jelenben. Ő nem a jelenlegi Mystic Fallsban él.” – mondta Julie. Most már jobb?

Bármi Stefanról/Katherine-ről? Előre is köszönöm!
Jelenleg Katherine nincs a környéken, de számítanék arra, hogy hamarosan látjuk őt. “Eltűnt a föld színéről, szóval nagy meglepetés lesz mikor újra láthatjuk. Ahogy mindig is teszi, most is biztosan akkor fog feltűnni, amikor a legkevésbé sem számítunk rá.” – mondta Julie.
Új szereplő
A Spoiler Tv új szereplőről adott ki információt. Cassidy Freeman színésznő Sagekarakterét fogja játszani. Annyi tudható róla, hogy “szexi és rettenthetetlen, egy ördögi mosollyal.” Valamint szerepe lesz a Salvatore testvérek és az eredeti családnál. Először a 3.16 epizódban találkozhatunk vele, amikor 1912-ig megyünk vissza az időben.
Cassidy olyan sorozatokban játszott már mint a Smallville vagy a The Playboy Club.
3x12-The ties That Bird jelenet

+3x14-Dangerous Liaisons Képek
Julie Plec interjú + Joseph Morgen videó
Rebekah visszatér!


E!Online:Vajon Rebekah-ból kifogják húzni hamarosan a tőrt?
Julie:Bizonyára, ha ez megtörténik, semelyik Elena Gilbert rajongó nem fog repesni az örömtől. Mivel még ebben az évadban visszatér bosszútól vezérelve, szó szerint tőrt próbál szúrni Elena hátába.

Joseph Morgan interjú: