2013. január 18., péntek

Mai nap látogatói statisztika

Úgy gondoltam, megosztom veletek is, mennyire örülök, hiszen csak ma összesen 4.753-an látogattátok meg az oldalunkat. Már csak azért is nagy örömet okoz, hogy ide jártok híreket olvasni és epizódokat nézni, mert az oldalt hobbiból csináljuk, és az a jutalmunk, hogy minél többen jártok felénk. Köszönöm, hogy a mi oldalunkat választottátok:) by, Elektra :*

4x10-After School Special online magyar felirattal

4x10- After School Special linkek

Online eredeti nyelven:
Letöltés eredeti nyelven:
Angol felirat:
Magyar felirat:
Online magyar felirattal:
Letöltés feliratosan:
  • -
Zenék:
  • Mona "Shooting The Moon"
  • The Hives "Go Right Ahead" 
  • The Neighbourhood "Female Robbery"
  • Snow Patrol "New York" 
  • Jimmy Jules "Nothing Will Ever Change This Love Of Mine"

4x11-Catch Me, If You Can promó


Bővített promó


2013. január 17., csütörtök

4x10-After School Special online

Ma hazai idő szerint hajnali 2-kor ismét online nézhetitek a következő epizódot. Ha találsz még jó linket, a megjegyzésekben lécci tedd közzé ;)

The Originals- Julie Plec interjú

Julie is felvértezte magát, és beszámolt az EW-nek az ő általa tervezett spin-off sorozatról, a The Originals-ról. A The Vampire Diaries melléksorozata már most felkeltette az érdeklődést, pedig még csupán néhány napja jelentek meg az első róla szóló pletykák.

Már egy ideje felmerült az ötlet, hogy a The Vampire Diariesnek is lehetne egy ilyen spin-offja. Miért épp most döntöttetek úgy, hogy beszámoltok az érkezéséről?
Igen, erről már két éve esett szó, és tavaly már kezdeményeztük is a létrehozását, de a sok munka és kevés idő párosítás mellett inkább a késleltetés mellett döntöttünk. Az idei évben sokkal több időnk megmaradt, így a kettőt egyeztethetjük-fontos tudni, hogy a színészeink szívesen játsszák-e továbbra is a szerepeiket, és folytatják karaktereik életét, és ki tudunk-e találni újabb izgalmas történeteket. Végül arra jutottunk, nem rontja a Vámpírnaplók nézettségét egy spin-off, és hogy olyan szereplőket ismerhetünk meg alaposabban akiket már jó pár éve ismerünk.
Hosszú interjú, folytatás a cikk belsejében...

Arielle Kebbel-Rehash: O Come, All Ye Faithful

The Originals

Vasárnap a Television Critics Association sajtótájékoztatón szóba került a The Vampire Diaries új spin-off sorozata is, a The Originals. Mark Pedowitz elmondta nekünk, hogy ő és Warner Bros Television elnöke, Peter Roth döntöttek véglegesen a minisorozat mellett, ezután szóltak csak Julie Plec-nek és Kevin Williamson-nak, a TVD két fő producerének.

"Az egész igazából Peter Roth-al tartott beszélgetés eredménye, hiszen ha van valamid, ami sikeres és felkapott, akkor azt máshol is alkalmazhatod, ez esetben egy spin-off formájában. Kevin Williamson pedig átengedte Julie-nak a tervezést, mondván: 'Legyen Julie a felelős ezért a dologért, eleve az ő fejéből pattant kia a gondolat szikrája.' És igen, mint már hallottátok, a sorozat az Eredeti család történetére összpontosul majd." -mesélte lelkesen Mark Pedowitz.

A premierepizódban, amely április 25.-én kerül a CW képernyőjére. "Kiderül Klausról, hogy  New Orleans egyik alapító atyja volt, és ez a város tökéletes háttérrel szolgál majd a sorozatnak. Szóval igen, a legfőbb karakter Klaus lesz."- igazolta hivatalosan a már felmerült pletykákat Mark Pedowitz.-"Várhatóan valamennyi testvére is vele tart majd. Klaus egy elképesztő karakter, és az Eredeti családnak is hihetetlen dinamikája van, ami főként a folytonos civakodás eredménye. Ez egy remek alaptörténet a készülő sorozatnak."

Phoebe Tonkin, azaz Hayley is jelentős szerepet kapott ebben a sopin-offban - így aztán ki is kihúzhatják a nevét a csatorna új, 'Amazon' című, Wonder Woman eredetét bemutató sorozat castingjának listájáról." Még folyik a válogatás."- mondta Pedowitz, dicsérve Phoebe, The Secret Circle-ban való munkáját is. "Azt akartuk, hogy ő is a The CW családjának tagja legyen. A spin-off kapcsán gondoltunk Phoebe-ra." - derült ki a beszélgetésből.

Sajnos az még nem dőlt el, hogy a The Originals tartalmazni fog-e flashback-et, azaz visszatekintős jeleneteket. Pedowitz azt mondta, hogy leginkább a modernkori New Orleans-re fókuszálnak. A New Orleans-ban játszódó Vámpírnaplók-epizód tehát egy teljesen új ízt fog adni a történetnek. 

Twitter részletek: TVD Con

Sztárjaink Twitteren is megosztottak pár gondolatot arról, mit szólnak a Magyarországi látogatásukról. 
Alig várom, hogy lássak mindenkit Magyarországon 2013 Júniusában;)
Én mindig el akartam menni Budapestre. @Charmingvampirecon Júniusban!  Első domgom az lesz, hogy megkóstolom a csirkepaprikást. ;)
Még van két "értekezés" Toddal a magyar pálinkáról, nagyon bírom a csávót XD Belül...

1 nap vagy pár óra

Jó szórakozást kívánok előre azoknak akik élőben nézik holnap hajnali 2-kor. :)
Akik meg holnap nézik feliratosan,csak azt tudom mondani: KITARTÁS! :)

4x13- Into The Wild hivatalos ismertető

REJTÉLYES SZIGET - Shane egy expedíciót vezet Nova Scotia egyik elhagyatott szigetének partjánál, ahol úgy véli, megtalálhatják a gyógymódot. A szigeten való tura közben Rebekah és Elena folytatja a kettejük közt lévő keserű rivalizálást, Stefan mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a békét, Damon pedig azzal vádolja Shane-t, hogy csapdába csalja őket. Bonnie és Jeremy próbálja kitalálni, milyen üzenetet rejt a Vadász Jegye, miközben Shane még többet fed fel Silas és a boszorkány Qetsiyah legendájáról, valamint saját, személyes történetéről is. Mystic Falls-ban pedig Tyler és Klaus összecsapnak egymással, Caroline-t pedig utoléri az ebből következő erőszak.

Videó a fotózásról

A múltkor már elhoztam a kínai Femina Magazin Ninás képeit, most pedig itt egy videó a kulisszák mögül. Nina beszél magáról,és Elenáról is. Jó szórakozást ;)

2013. január 16., szerda

Rebekah spoiler- Claire holt interjú

Claire Holt /Rebekah/ interjút adott az Alloy Entertainment-nek. Visszatér ugyani a sorozatba kedvenc Ősi hugicánk, méghozzá April Young-nak köszönhetően, aki kihúzta a tört a vámpírlányból. Szóval felkészülni, a 10. részben már Becca újult erővel tevékenykedid Mystic Falls-ban.

Rebekah visszatér! Mihez kezd most, hogy megszabadult a tőrtől?
Rebeka mindenekelőtt a nagy bosszút tervezgeti. Nagyon dühös, és van néhány személy, akiről mielőbb gondoskodni akar. Úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal, miután elárulják, egyre keményebb és ridegebb lesz, akár egy szikla. Elsősorban Stefan-t, Caroline-t és Elenát találják el haragjának hullámai, akiket kivallat a 10. részben. Egyébként nagyon mókás volt az a forgatás is, sok kínzással és manipulációval. Remek epizód elé nézünk!
Klaus volt az, aki leszúrta őt(ismét). Akkor most Rebekah első számú célpontja a bátyja lesz?
Ebben a nem mindennapi epizódban Rebekah inkább Stefan, Elena és Caroline kikérdezésére fókuszál. Faggatja őket a Vadász Jegyéről, a gyógymódról és Elena kapcsolatairól is- minden apró részletet tudni akar, ami azalatt történt, míg ő a koporsóban feküdt.Nagyon de nagyon érdeklik a visszatéréséig történt események.
Folytatás belül...

Zap2It spoiler- Klaus

A félévadzáró epizódban Klaus Kegyelmet nem ismerve levadászta 12 hybridjét- és ami még ennél is brutálisabb, az az, hogy Carol Lockwoodot is megölte, azaz vízbe fojtotta. A Klaus- Tyler közötti egyre feszültebb hangulatban folyó harc, úgy tűnik a tetőpontra hágott. Az események továbbra is fokozódnak a két fél között, viszonyuk egyre rosszabb lesz, mielőtt még javulhatna a helyzet. Ha javulna egyáltalán. Ha Klaus továbbra Mystic Falls-ban marad, kiderül, elég nagy-e a város kettejük számára.

Újabb poszterek

5 db kép

Nina ismét címlapon 8 db kép

nagy méretért KATT a képre
Ezúttal a kínai Femina című magazinban szerepelt Nina Dobrev, ahol pár csodás kép készült róla. 

2013. január 15., kedd

Új rész

Összefoglaló az új részről:

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de engem már nagyon érdekel az új rész!
Carol meghal, Tyler átváltozik az iskolában vérfarkassá, Rebekah "felébred", Elena elmondja Stefan-nak, hogy ő tényleg szeretei Damon-t ( HELLELUJAH), aztán Shane bajba kerül, Bonnie apja lesz az új polgármester ( egy ideig), Rebekah bezárva tartja Caroline-t Stefan-t Tyler-t és Elena-t a suliban.

Jó kis rész lesz! ;)

4x10-After School Special új előzetes

Delena fanoknak ajánlom! :)