2015. március 27., péntek

TO 2×18 epizódismertető

Night Has a Thousand Eyes
DAHLIA MEGÉRKEZIK NEW ORLEANS-BA — Kétségbe esetten keresi a módot, hogy leküzdje Dahlia-t, Klaus hamarosan szemtől-szembe találja magát egy másik halálos fenyegetéssel, Mikael-el. 
Eközben, mikor Hayley és Rebekah Freya-val próbálják kideríteni hollétét, Elijah és Marcel egy biztonságos házat keres Algiers-ban Josephine segítségével. Máshol, eltökélten próbálja megvédeni Hayley-t és Hope babát, Jackson, ami viszont a rizikós helyzet miatt nem tetszik Hayley-nek. Végül, Aiden Jackson-hoz való hűsége és a titkos szövetség Klaus-sal között találja magát.

6x18 epizódismertető

VÁMPÍRNAPLÓK
I Could Never Love Like That - Sosem tudtalak úgy szeretni

GYILKOS KARAOKE - Kikapcsolt érzelmekkel, Stefan és Caroline nagy pusztítást végez a Whitmore Főiskolán, ami Damont- arra készteti, hogy egy rizikós tervvel álljon elő Lily segítségével. Miután Jo-hoz sietett, hogy kezelje Stefan és Caroline áldozatait az utolsó gyilkos rohamuk óta, Elena rájön, hogy Jo terhes, és ez arra sarkallja a lányt, hogy újrabecsülje az életét, mint vámpír. Eközben, amikor Sarah vakmerően megfordítja az állást kettejük között, miközben a gyanútlan Enzo a tragikus múltjáról kényszerül beszélni. Végül, a Scull Bárnál, egy megcsavart karaoke miatt, Tyler és Matt egy veszélyes helyzetben találják magukat.

Epizódcímek

VÁMPÍRNAPLÓK

6.20 I'd Leave My Happy Home for You 
Érted elhagynám a boldog otthonom
6.21 I'll Wed You In The Golden Summertime
Egybekelünk az aranyló nyárban

ŐSÖK

2.20 - City Beneath The Sea
Város a tenger alatt
2.21 - Fire with Fire
Tűz a tűzzel

Lebontják a Salvatore házat!

Több helyen is lehetett olvasni, hogy a Salvatore házat lefogják bontani!Az egyik forrás ezt írta:
"Mióta elkezdődött a Vámpírnaplók /2009. szeptember/, a Salvatore ház lett az egy legfontosabb dolog Mystic Falls közösségében és az életünkben. Sajnos úgy tűnik néhány ember nem annyira értékeli ezt az építményt, mint mi; sőt, ezt a házat, Glenride Hall a nem természet feletti világban, hamarosan lefogják bontani. Ez igaz, az is lehet, hogy egy egész halom töredék lesz belőle a következő héten. Nem ismerünk téged, de azt biztosra tudjuk, hogy minden nézőnek fontos ez a ház, hiszen sok minden történt már ebben az építményben. Rengeted hihetetlen pillanat, többek között csókok, váratlan fordulatok, szakítások, testvéri ölelések, szerelmi vallások, stb., de 86 évnyi Sandy Springs történelme is. Eltekintve a forgatásoktól, voltak itt igazi esküvők és még rengeted minden, ami nem csak a TVD rajongóknak fontosak."

Az író, Julie Plec is megerősítette ezt a Twitteres oldalán! /Nagyobb méretért kattints rá!/

TVD 6×18 új képek