2011. április 29., péntek

Hogyan is lenne tovább? - Vajon eljutunk-e a 6. évadig?

Most elolvashattok egy kis háttérinfót, hogy esetleg hogyan haladna tovább a sorozat (már ha elérik a hat évadot).

Reménykedhetünk az esetleges hat évadban, hiszen a csatorna, a The CW több sikeres sorozatnak is az atyja, mint például a Supernatural (Odaát), ami a hatodik évadánál tart, vagy a Smallville, ami a tizedik évadát tapossa, s idén májusban, tíz év után véget is ér a sorozat. Ezért érdemes mindig nézni a The Vampire Diaries-t, mert tele van izgalommal, drámával és misztikummal.

Első évad - A mitológia: hihetetlen dolgok történnek egy kis városkában, ami persze nem kis történelmi múlttal rendelkezik. Az évad végére tisztul a kép, de még koránt sincs vége mindennek.

Második/harmadik évad - Az események tovább robognak, a karaktereket jobban megismerhetjük, s persze izgalmakban is bővelkedik a sorozat, többen, mint az első évad. Az írók és az egész csapat azon van, hogy felülszárnyalják az első szezont (még nincs bejelentve, de szinte biztos, hogy lesz harmadik évada a sorozatnak).

Negyedik/ötödik évad - Lassan be kell, hogy fejezzék az eredeti sztorit, ami már lejárt, ahogy a harmadik évad véget írt. Új eseményeket kell beleszőni a sorozatba. Ilyenkor kezdenek el általában "kifáradni" a sorozatok, amikor ugyanis már nagyon sok főszereplőt kiírtak, s már ötletük sincs arra, hogyan is tovább. Az írók ekkor szoktak kedves, régi szereplőket visszaírni a sorozatba, a rajongók nagy örömére.

Hatodik évad - Itt a vége. Ebben a helyzetben nem szabad azt tenni, hogy a végére azt mondják a rajongók, nem volt érdemes végignézni a sorozatot, ha ez lett a vége. Meg kell tartani a fanokat, s egy szép befejezéssel minden szálat lezárni. A rajongók a sorozat befejezte után gyakran fanfic-kel (saját, kitalált történet, írás arról, hogy szerinted hogyan folytatódna tovább a sorozat/film/könyv, ha nem ért volna véget) próbálják elképzelni, mi is lett volna akkor, ha...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése