2011. május 31., kedd

Ian Somerhalder Foundation - Ian Somerhalder Alapítvány (ISF - ISA)

Mikor Ian Somerhalder nem Damon Salvatore-t alakítja a The CW, The Vampire Diaries című műsorában, akkor próbálja megmenteni a világot: odafigyel az állatokra, óceánokra, dzsungelekre, valamint magára a világra. Ezért alapította meg az Ian Somerhalder Alapítvány-t (Ian Somerhalder Foundation - ISF). Munkája során próbálja megfiatalítani bolygonkót. Az alapítványról a Wetpaint az ügyvezető igazgatót, vagyis Kim Klingler-t kérdezte meg.
Wetpaint: Honnan jött ennek az alapítványnak az ötlete?Valószínűleg végig benne volt Ian-ben a világhoz való viszonyulása, tehát védeni akarja azt, óvni olyanoktól, melyekre sokan nem figyelnek oda. Az olaj szivárgása lehetett egy döntő pillanat, szerintem. Ian szervezeteket keresett meg, emberekkel beszélt, hogy megváloztassa a véleményüket a Földről.
Wetpaint: Mire fókuszál most leginkább az ISF?Ez egy érdekes szervezet. Nincs olyan, amire nagyon ráfókuszálna, de mégis. Interneten keresztül is szervezzük be az embereket, főleg a fiatalokat. Nyílvánvaló, hogy Ian-nek a rajongótábora, ami elég nagy, fiatalokból áll. Somerhalder pedig jó példát szeretne mutatni nekik, s tényleg tőrödik a Földdel. Több, mint 100 fiatalokból álló csoport csatlakozott hozzánk, s 80 ISF csoport, akik mind általános iskolás gyerekek.
Wetpaint: Hogyan veszi ki a részét ebből Ian Somerhalder?Nagyon sokat tevékenykedik. Sokan láthatják, hogy mikor Ian erről beszél az interjúkban, milyen szenvedéllyel teszi ezt, sugárzik belőle az energia. Nagy részét veszi ki ebből. Elbeszélget a csapatokkal, az önkéntesekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése