2011. október 17., hétfő

Charlotte Petrova(Az első Petrova)
Charlotte Petrova a legelső Petrova hasonmás. A hasonmása Katherine Pierce és Kath-é pedig Elena. Annyit tudunk róla, hogy valamikor az 1200-as években született és úgy 1220 környékén változott át vámpírrá. Ha még mindig él, akkor több, mint 800 éves, vagyis ő lesz a legidősebb vámpír a VD-ben.. persze Klaus után. Ha tényleg felbukkan a sorozatban ő lesz a 3. karakter, akit Nina Dobrev fog alakítani.


Története:
Charlotte mintegy 100 évvel Klaus után lett vámpír. Nagyon beteg volt, így az anyja elment a legerősebb boszorkányhoz, a legelső Bennethez, Lucinda Bennet-hez. Az anya bármit megtett volna, hogy megmentse a lányát. Licinda azt mondta, megpróbál egy erős varázslatot, de ha nem sikerül, Charlotte vámpírrá válik. Ám meg kellett esküdnie, hogy megóvja a jövőbeli bennett boszorkányokat. Mikor Cahrlotte felgyógyult, egy este együtt vagyorázott anyjával, és mikor az behozta a marhasültet, a lány orrát megcsapta a friss vér aromája. Ellenálhatatlan volt az anyja vére, és Charlotte nem tudott uralkodni magán, megtámadta anyját, aki egy törött lemezzel elvágta a lány torkát, aki holtan esett össze. Charlotte Petrova vámpírként ébredt fel.


4 megjegyzés:

  1. Melyik részben szerepelt?? :)

    VálaszTörlés
  2. Ő egyikben sem, csak rebesgették, h jönni fog. Mára kiderült, hogy Tatia lesz a neve, és nem is biztos hogy megjelenik a jelenben.

    VálaszTörlés
  3. nem is ő volt az első -_- igazán frissíthetnéd
    Amara volt az első

    VálaszTörlés