2011. október 7., péntek

Nagy  hírek, The Vampire Diaries fanok! Megvan, hogy ki fogja játszani az Elsők édesanyját, Esthert! A Zap2it megerősítette, hogy ALICE EVANS-T VÁLOGATTÁK BE A SZEREPRE, vagyis ő lesz Klaus, Elijah, Rebekah, és még ki tudja hány Első édesanya, akit hamarosan látunk a képernyőinken.

Esther először a 8. részben fog feltűnni egy visszatekintésben. Ahogy a sorozat rajongói már tudják, a mamavámpír igencsak vadóc természet, nemhiába, hiszen összeszűrte a levet egy vérfarkassal, aminek eredményeként itt van a haverunk, Klaus, az első hibrid.

Evans, akinek A FÉRJE A RINGERBEN IS SZEREPLŐ IOAN GRUFFUDD, a Lostban játszotta a fiatal Eloise Hawkingot, de emlékezetes szerepe volt a Curb Your Enthusiasm-ban is, Heather Mills-ként.

Határozottan illik a szerepbe - még ha Rebekah-val inkább lehetnének testvérekmint anya és lánya. Viszont ugyanaz az elképesztően vonzó mosoly ül az ajkukon, és ez jól működik náluk.

Az egyetlen kérdés már csak az... ELIJAH IS FELTŰNIK VAJON A VISSZATEKINTÉSBEN? És ami még fontosabb... Ha visszatér, milyen lesz a haja...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése