2012. január 3., kedd

Megérkeztek a legújabb spoilerek a 3x10-New Deal-ból!
JEREMY kezd ellenőrizhetetlenné válni.A régi Jeremy-ről beszélünk,csak körömlakk nélkül.Lóg a suliból,kidobják a munkahelyéről,és ez még rosszabb lesz,amikor Tyler-rel kezd lógni.Elena megpróbál valahogy ebbe beleavatkozni,de amikor látja Jeremyt egy veszekedésben a hibriddel,egyértelmüvé válik,hogy elvesztette szinte az összes okot amiért boldog lehet. 
KLAUS megakar szelídülni.Félünk bevallani,de ami nagy és gonosz farkasunk az egyik legösszetetebb karakter a tévében.Lenyügöző látni ahogy a sebezhetősége és a gonoszsága társulnak.Most hogy az apjuk már nincsen képben,Klausnak nagy tervei vannak a családjával,akiket újra akar egyesíteni-beleértve az álom házat is a városban,ahol utoljára emberként éltek és szerették egymást.Igazán költői!
ELENA ÉS DAMON között a romantikus feszültség még nagyobb lesz.A kötelék köztük sokkal erősebb,mint az amit láthattunk a két év alatt-olyan álljunk egymás mellé szorosan, és nézzük egymás száját.A hűségük Stefan iránt meginog,de még azért ott van,főleg amikor Damon megtudja,hogy Klaus megmentésével az ő életét is megmentette.Delenának nagy dilemmája van!Mielőtt véget ér az epizód,az egyikük nagy döntésre készül,a kapcsolatukkal kapcsolatban,és persze Stefannal is.
Megtudhatunk többet arról,hogy mit jelent a nemzés,és milyen hatással van Klaus a ´´teremtvényére´´ TYLER-ra-megtudjuk azt is mi a különbség a teremtett és a kényszerített között {vagyis a hűséges kötődés és a kényszerítés között}.Tyler hűsége ebben az epizódban többször is le van tesztelve.Nem vagyunk benne teljesen biztosak hogy ez jóhatással van a Caroline-al való kapcsolatára,akit ebben az epizódban nem láthatunk.
Búcsú! Az egyik kedvenc karakterünk búcsúzik Mystic Fallstól talán örökre egy jelenetben,ami sírásra kényszerít minket,és most is sírunk ahogy erről írunk.{Tudjuk hogy már vannak pletykák arról hogy ez Damon miatt lesz-de ez nem az ő hibája.Damon ebben az epizódban tökéletes úriember.}

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése