2012. március 13., kedd

TV Guide interjú

Csak mert Stefan visszatért a sötét oldalról a The Vampire Diaries-ban, az még nem azt jelenti, hogy Damon esélyei elpárologtak volna az Elena szívéért folytatott küzdelemben.


Miután Damon végre - viszonzottan - megcsókolhatta Elenát, ki is lépett a képből, mikor Stefan újra érzéseket kezdett mutatni a külvilág felé. Habár Damon ragaszkodik hozzá, hogy ő jobb, ha rosszfiú marad, Julie Plec elárulta a tvguide.com-nak: távolról sem adta még fel igazán.

A szombati PaleyFest-en elcsíptük Plecet, aki beszélt a Damon/Elena/Stefan háromszögről, Alaric jövőjéről, és az Elsők következő megpróbáltatásáról. Ráadásul azt is megtudjuk, hogy miért sírt annyit az elkövetkezendő évadzáró miatt.


SZÁMÍTHATUNK STEFAN ÉS ELENA KIBÉKÜLÉSÉRE MOSTANÁBAN?
Julie: Számíthatunk próbálkozásokra, áttörésekre, őszinte beszélgetésekre és némi frusztrációra is, míg próbálnak rájönni, hogy a régi érzelmek élnek-e még, és olyan erősek-e mint voltak. Vajon végleg elmúltak, és Stefan mindent tönkretett? Vagy Elena még mindig hajlandó és képes lenne szeretni őt? Emellett pedig ott a kérdés, hogy pontosan mi történt Damon és Elena barátságával, ami annyira közel fűzte őket egymáshoz mostanában. Az évadnak ez a része csak ezekről a kérdésekről fog szólni.

A teljes tartalomhoz kattints a tovább gombra..


DAMON KIJELENTETTE, HOGY SOKKAL JOBB A ROSSZFIÚ SZEREPBEN, MINT STEFAN. MOST MÁR VÉGLEG FELADJA ELENÁT, ÉS MEGINT ROSSZFIÚ LESZ?
Julie: Damon szépsége az, hogy sosem adja fel igazán. Úgy tesz, mint aki feladja, megvan mindenről a véleménye, de a nap végén ha az öccse vagy a szeretett nő bajban van, ha a világ összeomlani készül, Damon elkerülhetetlenül megtalálja a módját, hogy tegyen valamit. Az eheti rész tökéletesen megmutatja azt az egyensúlyt Damon szarkasztikus és dühös oldala, valamint a hősiessége közt, ami a leginkább jellemzi őt.

MEREDITH LELŐTTE ALARICET AZ UTOLSÓ RÉSZBEN. MIT TUDHATUNK A JÖVŐJÉRŐL?
Julie: Alaric a maga tragikus és szerencsétlen sorsával ami a nőket illeti, majdnem megölette magát egy nővel. Ha egy picit jobbra megy az a golyó, Ric halott lenne. Viszont újra látjuk majd Ricet, aki tökéletesen ennek az egész gyilkolós ügynek a közepébe sodródik, és sok választ kapunk azt illetően, hogy mi is folyik a városban igazán, és ki áll az egész mögött.

MOST, HOGY KIDERÜLT, LÉTEZIK MÉG EGY FEHÉR TÖLGY, EZ MILYEN IRÁNYBA INDÍTJA EL AZ ÉVAD MARADÉK RÉSZÉT?
Julie: A felfedezés, hogy van még egy ilyen fa, határozottan kiborítja egy kicsit Rebekah-t és Klaust. Épp hogy átmenetileg legyőzték a saját anyjukat, aki próbálta megölni őket, de még nem is élvezhetik a győzelmet, mert kiderül, hogy annyira mégsem halhatatlanok. Csak ők tudnak a fegyver létezéséről. Látjuk majd, hogy Rebekah meddig tudja megtartani ezt a titkot - gondolom sejtitek, hogy nem sokáig. Damon érezni fogja, hogy Rebekah titkol valamit, és nagy valószínűséggel elindul, hogy kiderítse.

ABBY ÁTALAKULÁSA HATÁROZOTTAN NEM LESZ OLYAN EGYSZERŰ, MINT CAROLINE-É VOLT. HOGY FOGJA CAROLINE SEGÍTENI BONNIE-T ÉS AZ ANYJÁT?
Julie: Az a szép Caroline karakterében, hogy az emberként irányításmániás lányból egy nagyon, nagyon jó önkontrollal rendelkező vámpírrá vált. Senki nem olyan határozott, megigéző és tökéletességmániás, mint Caroline. Abby-nél láthatjuk, ahogy egy boszorkány, aki a természet szolgálója, a vámpírrá válásakor elveszíti az erejét, és ezzel együtt valami eltűnik belőle. Nem csak az emberséged veszíted el, hanem ha pl. vallásilag közelítjük meg, akkor a kapcsolatodat Istennel. Nem lesz könnyű neki, ahogy bonnie-nak sem, mivel nincs egy varázsige sem, amivel ezt vissza lehetne fordítani. Bonnie-nak olyan problémákkal kell szembenéznie, hogy mégis hogyan segítse az anyját, akit nem is ismer, aki elhagyta őt, akivel alig találkoztak. Hogy segítsen neki megtalálni önmagát egy ilyen tragédia után?

ELENA BARÁTAI KIJELENTETTÉK, HOGY AZ Ő MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN MINDENKI MÁS CSAK SZENVED. NAGY SÚLLYAL NEHEZEDIK EZ RÁ, MIKOR A SOROZAT VISSZATÉR?
Julie: Igen, a legnagyobb teher Elena számára a saját önzetlensége lesz. Tényleg meg akarja védeni az embereket maga körül, vigyázni akar azokra akit szeret, és pont ebből kifolyólag van egy baráti köre, akik ugyanúgy viszont szeretik. Képesek feláldozni magukat érte. Minden a sorozat alapjaihoz vezethető vissza: a hűséghez, a szeretethez, a barátsághoz, a család jelentőségéhez, és hogy miket tennél meg azokért, akik fontosak neked. Egy ilyen helyzetben Mystic Falls lakosai, akiknek minden nap kockázatot kell vállalniuk, több módon állhatnak a dologhoz. Most úgy tűnik, hogy Elena barátai kicsit megelégelték a dolgot, és Elenának ezzel meg kell birkóznia.

A TAVALYI FINÁLÉBAN VÉGIG OTT LENGETT A VESZÉLY. EZ AZ ÉVADZÁRÓ AZ ÉRZELMEKRE KONCENTRÁL, VAGY ESEMÉNYDÚSABB LESZ?
Julie: Még nem igazán döntöttük el, de az idei finálé az utolsó kettőnek a keveredése lesz talán. Itt ez a sok mitológia, a "rossz" karakterek, akik végül elvezetnek minket az utolsó részhez, de érzelmileg is minden karakternek van bőven probléma az életében. Hogy ez a sztori biztos kitartson a 22. részig, biztos sírtam vagy négyszer-ötször, néha szívrohamot akartam kapni, néha izgultam és máskor ideges voltam, hogy ezt mégis hogy fogjuk összehozni. Sok a történés, és kevés az idő. De nagyon remélem, hogy ez a finálé is nagyon jó lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése