2012. június 29., péntek

Insurvence 4 Convection
Ezen a hétvégén Nagy Británniában ,Birminghame-ben tartanak rajongói találkozót,amin a TVD sorozat néhány szereplője is részt vett.Név szerint:Ian Somerhalder (Damon), Paul Wesley (Stefan), Nathaniel Buzolic (Kol), Malese Jow (Anna), Steven R. McQueen (Jeremy) és Claire Holt (Rebekah).Elhoztam fordítással a tegnapi panel beszélgetést,és néhány képet is.Ian és Paul felülmúlhatatlanok,nagyon viccesek tudnak lenni.Érdemes elolvasni:}

Ian és Paul:
Paul kedvenc epizódja a “1920″,Iané pedig a “Lost Girls” amelyikben Damon átváltoztatja Vickit.Ha kérdezhetnének valamit a rajongóktól,Paul azt kérdezné ,hogy melyik évas és melyik történet tetszett nekik a legjobban.
Ian:´´Lapis Lazuli-t használok´´. Paul:´´Ez aztán tényleg kínos.´´
Mi a kedvenc illatotok? Paul:´´Ian Somerhalder izzadása.´´
Ian aranyos hangon bekiáltotta:´´Találkoztam Britney-vel!´´
Ian azt mondja hogy megvolt döbbenve amikor találkozott Barack Obamával.
Paul eltáncolta a ´´Damon táncot´´ rosszul,aztán Ian kijavította őt.
Paul Iannek:´´Miről beszélsz?Neked vannak minden epizódban a legviccesebb beszólásaid,nekem pedig mindig depresszióba kell esnem´´. Ian:´´De legalább neked nem rúgják szét a seggedet minden epizódban.´´
Ian:´´Paul,te vagy az én rémálmom´´.
Ian:´´Mit mondana a barna csirke ,ha találkozna a barna tehénnel?´´ Paul:“Brownchickawowow?”


Tovább a bejegyzés belejében..

Claire:
Ha Claire nem lenne Rebeka,szivesen játszaná Klaust.A kedvenc jelenete amelyikben megverte Stefant.Claire szeretne valami szerelmi szált Rebekának.A forgatást legjobban Joseph-el élvezi,mert egyfolytában nevetnek,és viccelődnek a többiekkel.
Van a sorozatban vámpír aki passzolna Rebekához? ´´Rebeka és Damon között jó a kémia.´´
Claire legnehezebben forgatott jelenete az volt,amikor Alaric megkarózta Klaust.Claire Klaroline rajongó.A kedvenc ruhái a 20-as évekből vannak.Most éppen a kedvenc sorozata a “New Girl”.
Ki csókolózik jobban,Ian vagy Paul? ´´Mind a ketten lenyügözően csókolóznak.´
Claire szivesen játszana egy komédiában.Claire szerint a sorozat szereplői mind foglaltak.Szerinte Elena lesz az,aki megöli Rebekát.Szerinte Elena jól tette hogy Stefant választotta.Elárulta hogy Klaus túl élte a karózást fehér tölgyfából.Claire elmondta hogy a 4.évadban szeretné látni Rebeka jó oldalát,és azt ahogyan barátokat szerez.Ha nem lenne színésznő,akkor doktornő,vagy akrobata lenne.

Nathaniel és Steven:
Nathaniel szingli.Három évvel ezelőtt egy másik szerepért jelentkezett a TVD-be,de nem mondta meg melyik szerepre.{Az Ausztráliai rendezvényen elmondta hogy Stefan szerepére pályázott}
Nagyon szeretne kalóz lenni.Nagyon rajongója a Karib tenger kalózainak.
Szeretné megcsókolni Elenát,amikor Damon is abban a helyiségben tartózkodik.Nate majdnem megölte Iant,amikor forgatták a baseball ütős jelenetet.
Nate:´´Azért dolgozom,hogy az édesanyám büszke lehessen rám.´´ Amikor az anyukájáról beszélt,majdnem elsírta magát.Nate megharapott egy szerencsés rajongót.Szeretné látni a flashback jelenetet,amelyikben Klaus megkarózta Kolt.Szeret Iannel együtt dolgozni.´´Stefan mindig megkapja a lányt,de soha nem tartja meg... aztán az a lány Damon után megy,mert tudja hogy szeretve és vigyázva lesz rá.´´
Steven kedvenc szava a tej.Steven énekelt is egy kicsit.Steven és Nathaniel adtak egy puszit egy rajongó arcára,és Nathaniel elénekelte Beautiful címü dalt- James Blunt-tól.
Nate-nek kiesett a rágója és Steven erre:´´Mindig amikor meletted vagyok,rossz dolgok történnek´´.

Képek:









1 megjegyzés: