2012. október 4., csütörtök

Zap2It Spoiler

1. Elenát bénává teszi az együttérzése vámpírként 
Tekintettel arra, hogy Mystic Falls a vérfürdők városa, a tény, hogy Elena együtt érez az emberekkel, az hatalmas probléma. Mint általában, most is meg akar győzni mindenkit arról, hogy jól van, de a megnövekedett érzései később hatással lesznek rá.
2. Bonnie elképesztő. 
Sok szempontból megkapja a hős címet az első részben. Miközben szinte mindenkit kirúgnak a tanácsból (akik okosabbak, mint vártuk), Bonnie kezdeményező, erős és kulcsfontosságú.Úgy dönt, hogy ideiglenesen megöli magát, hogy visszahozza Elenát a halálból. Ami ezután történik, mély hatással lesz rá. Kat Graham egy igazán kiemelkedő szereplő a premier epizódban, a második részben valaki olyat hív a házába, aki azelőtt még nem járt ott. És ez nagyszerű.
3. Meglepetés riadó.
Természetesen nem áruljuk el, hogy ki lesz a meglepi, ezért is szeretjük ezt a munkát, de olyan személy lesz, aki az utolsó visszatérők közt lesz az első két epizódban.
4. Klaus Tylerrel keresztezve fantasztikus. 
Mindannyian szeretjük Joseph Morgant, aki vissza fog térni, de időközben ne feledkezzünk meg élvezni Michael Trevino alakítását Klausként, mert nagyon jó munkát végzett és egyben jó móka nézni. (Egyébként Klaus és Caroline összemelegednek egy rövid ideig, amíg Klaus Tyler testében van, de Klaus javára legyen, hogy elfogja mondani az igazságot a lánynak, mielőtt telibe kapná.) Később, mikor Tyler visszakapja a testét, látunk majd egy nagyon hősies jelenetet, amire már régóta készült. Ami Klaust illeti, amikor már a saját testét birtokolja, az első dolga az lesz, hogy brutálisan összetörje valaki szívét.
5. Jeremy képessége
Azt feltételezzük, hogy Jeremy még továbbra is látja a szellemeket, de nem ez az egyetlen dolog, amit ő lát és más ember nem. Hmm.
6. Elena és Damon??
Azt beszélik, hogy Damon egy “nem várt barátot” fogad a bizalmába a második részben és ő tényleg így tesz. De nyilvánvaló, hogy nem helyettesítheti könnyen Alaricot. Képes lesz kényszeríteni Elenát, hogy válasszon egy másik széket, amikor a lány megpróbál leülni Alaric régi helyére a Mystic Grill bárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése