2012. december 13., csütörtök

Interjú Joseph Morgan-nel és képek a forgatásról

4.09 - O Come, All Ye Faithful: Zap2it-féle Joseph Morgan interjú

Az eheti epizódban, sokak örömére, Klaus és Caroline ismét közelebb kerül egymáshoz, ráadásul pezsgőt is isznak - tulajdonképpen ez az a dolog, ami köztük van. Míg Caroline
abban a tudatban van, hogy Tyler a "mindene", kétség kívűl felmelegítik őt Klaus folyamatos fellépései a figyelme felkeltése iránt. Ettől függetlenül Klaus továbbra is fent tartja gonosz tervét, miszerint visszaváltoztatja Elenát emberi vértasakká.

Mikor a Zap2it leült beszélgetni Joseph Morgan-nel, a színész elárulta, hogy Klaus udvarlása Caroline felé egy elég fontos helyet kapott a férfi fontossági sorrendjén. "Azt kell mondjam, hogy mindenképp fontos kiemelt helyen szerepel, igen." - árulta el Morgan. "Klaus-nak még mindig megvan a napirendje, miszerint Elenának meg kell találni a gyógymódot, viszont teljesen rabul ejtette Caroline. A lány szinte a bőre alá fészkelte magát. Caroline előhozza Klaus játékosabb oldalát, melyet szerintem Klaus kedvel is, eközben még mindig az aki volt" - mondta Joseph.

Joseph elárulta azt is, hogy karakterének lágyszívű oldala számára egy örvendetes változás. Hiszen, fő a változatosság!

"Kedvelem, mert ez valahogyan más." - árulta el a színész. "Candice-szel dolgozni csodás, nyilván, s szeretem felfedezni azt a sok változatosságot, melyeket az írók kínáltak Klaus-nak ebben az évadban. Tavaly Rebekah és a családja miatt láthattuk Klaus másik oldalát, hiszen láthattuk, mit jelent számára a család és hogyan bánik velük. Csodás volt a karakternek ezt az új oldalát is megmutatni. Számomra viszont a szerelmi szála teljesen új dolgokat enged felfedezni." - mondta el Joseph.

Mielőtt valaki azt feltételezné, hogy Klaus egy romantikus hős lesz, Joseph elárulta, hogy karaktere képes még annál is szörnyűbb dolgokat véghezvinni, mint amiket a belépőjekor láthattunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése