2012. december 29., szombat

TV Line Spoiler

Damon, mondhatjuk, hogy megtörte a köteléket, de Stefan számára már így is későn cselekedett. Milyen hatással lesz ez a kapcsolatukra? 
Ez szomorú, mert Damon kicsit megkésett a felismeréssel, hogy önző volt, de végül jól cselekedett Stefan érdekében. A dolgok felpörögnek, mert Stefan már tudja, mi zajlik Elena és Damon között. Ezt rossz lesz. Stefan szíve darabokra tört. Dühös, és úgy érzi, elárulták. Rengeteg dolgot látunk majd az ő szemszögéből a jövőben. 
A promó videóban láttuk, hogy Stefan jól kiosztotta Elenát.
Igen, mint mondtuk, Stefan irtó dühös. Amikor a szakítás "nem olyan vészes", az általában egy sörét dolog előszele. Minél nagyobb a szakítás, a következménye is annál hatalmasabb.


Tyler sokat fejlődött a sorozat elejétől. A közelmúltban történtek segítik őt, vagy hátráltatják a fejlődésben?
Visszaesésekről beszélhetünk, hiszen az önbizalma azon alapult, hogy tudta, megvan a helye, és a barátai veszik körül. Ahogy az anyja mondta, ő "vezetőnek született, mint az apja". Ilyenné alakítja magát. A kérdés viszont az, hogy ez milyen irányba változtatja a fiút?
Caroline és Tyler között minden okés?
Tyler küzd, Caroline pedig segít küzdeni. De ők ketten bebizonyítják, hogy akármilyen rossz a helyzet, ők ott vannak egymásnak. Nem hinném, hogy ez mostanában változni fog.
Klaus még most is a rosszfiú, és Joseph a múltkor említette, hogy nem akar ezen változtatni. De muszály elkezdeni puhulni, nem igaz? Mármint hogy a karakter életben maradjon.
Klaus népszerűsége abból fakad, ahogy a régi Damoné is, hogy teljes hiányt szenvednek hitből és bizalomból, és már sokszor elárulták/visszautasították őket. Nem azt mondom, hogy megbocsátható, amit tett, de ezek emberi helyről származnak, még ha nagyon mélyről is. Ha valakiben megvan az emberség piciny magja, akkor annak már van remény- ezzel nem állítom, hogy másnap már az Év Embere címet kapja. Klaus továbbra is egy nagyon bonyolult és rettenetesen összetett karakter lesz. Megint csak a régi, 1-2. évados Damonhoz hasonlítanám, azaz úgy érzi, lerázták, és erre nagyon romboló módon reagál, megnehezítve a megbocsátást. Klaus megváltása még odébb van, de erről már volt szó korábban.
Mit tudunk Shane cselekvéseiről a következő fejezetben?
Shane lesz az "őrülten száguldó vonat" kapitánya, de rengeteget tudunk meg a karakter napirendjéről, és a mitikus Ötök egyikéről Silas-ről, akit mindig emleget. Közeledünk a helyhez is, ahol Silas-t, és vele együtt a gyógyírt is ki lehet ásni, ezek a döntések pedig súlyos következményekkel járnak.
Volt egy  Jeremy-Bonnie jelenet a karácsonyi fékévadzáróban. Ennek lesz folytatása?
Rátapintottál, miszerint ez a kapcsolat igen mély és foltos. Bonnie számára Jeremy közelsége mindig fontos volt,  de a 3. évad eseményei mindkettejüket megviselték. A kérdés itt az, hogy tartogat-e valamit nekik a jövő?
Hogy boldogul majd Jeremy a mindennapi késztetéssel, hogy vámpírt öljön?
A fiú egy brutális, vámpírölő szerkezet lesz az évad második felében, edzője pedig nem más, mint Damon Salvatore.  A veszély ott lappang majd körülöttük, de mókában sem lesz hiány. Azon lesznek, hogy kiteljesítsék a tetoválást, de Damon nem engedi Jeremit addig a vámpírok közé, amíg úgy nem érzi, hogy az készen nem áll.
A következő rész amolyan Breakfast Club-féle lesz. Kik ragadnak a könyvtárban és miket hoz majd ez a helyzet elő?
Sok mindenre kell készülni, főleg Rebekah miatt. Nemrég eltűnt egy időre. Sokat hiányzott. A lány szó szerint mindenkiből információt akar kiszedni... megtudja, hogy mik történtek a városban, s azt is, hogy: Stefan és Elena szakítottak; Elena lefeküdt Damon-nel, amiben közrejátszott a kötődés is; a gyógymód pedig még mindig keresés alatt áll. Minden információt rosszindulattal fog kiszedni a többiekből, egy elég gonosz 'büntetés' során az iskolában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése