2013. február 24., vasárnap

Julie Plec interjú a TV Line-tól

Gondolom nem lehetett Jeremy kiírása mellett dönteni. Miért érezted úgy, hogy ez szükséges lépés volt?
Az egész hátterében Elena továbbfejlődése áll, az, hogy vámpír lett, amkt soha nem akart. És mikor minden helyrejött volbna, jött a kötődés. Elenának most megismerjük a sötétebb oldalát, mert a sorozat legjószívűbb karaktere kikapcsolta az emberségét. Jeremy volt az egyetlen, aki az emberi léthez kötötte. Most hogy megsiratta, Elena darabjaira hullott.
Elena nyilvánvaló, hogy nem könnyen fog túllépni öccse halálán. Elképzelhető, hogy még jó ideig az érzelemmentes elenát látjuk a képernyőn?
Igen, mivel nehéz lenne újra azt az elenát látni, mikor darabjaira hullt a padlón a gyásza miatt. Érzelemmentessé vált, de valahogy mégis boldog, hiszen kihasználhatja a vámpírság szebb oldalait: ahol nincs szenvedés, bűntudat és fájdalom..
Folytatás belül... 


Mi a különbség az új Elena és Katherine között?
Kat a manipuláció nagymestere, mindent a saját érdekében tesz. Flörtöl, kötegszik, lefekszik másokkal és felhúzza őket, és ezt csak szórakozásból. Elena ellentétben vele, becsületes ember. Ő inkább amolyan "Ez vagyok, és kész. Megkapom azt, amit szeretnék. Abból a lányból akarok táplálkozni, és nem ajánlom, hogy meg akarj állítani. " Elena inkább közvetlen, de neki is megvannak a saját trükkjei.
Látjuk majd Elena vakmerő, szórakoztató oldalát is most, hogy nem nyomja a hátát az emberség terhe?
Igen, persze. Nem volt neki könnyű a vámpírság eleinte. Azt akartuk, hogy Elena először legyen nagyon emberi vámpír, de most végre megtudja, milyen is valódi vámpírnak lenn: éjjel-nappal bulik, örök fiatalság és nem is halsz meg egykönnyen.
Elena új énje hogy hat majd a Damonnal való kapcsolatára?
Ez jogos kérdés. Mármint, mi is igaz abból, amit érez? Lehet hogy csak a kötődés szüleménye. Sok kérdés felötlik, de a következő epizódok eseményei meg is válaszolják azokat.
Még mindig egy pár?
Ezt hamarosan meg fogjátok tudni.
Egyébként meg, Elena összes természetfeletti barátja megtartotta az emberi természetét. Mit szólnak most Elenához?
Ez mindenkinek egyaránt nehéz. Carolinenak főleg, mert ő az, aki mindig mindent helyre akar hozni. De ez Elenának nem igen fog tetszeni...
Van valami oka, hogy Elena Damonnak adta a Gilbert-gyűrűt? Adhatta volna Mattnek is...
Elena abban a pillanatban kb így gondolkodot: "Jólvan, oké, ez már nem működik" De nem utoljára láttuk a gyűrűt, bár egy ideig játékon kívül lesz...
Lehetséges, hogy Bonnie Silasnak csak az illúzióját látta? Vagy felvette Silas alakját?
Ez olyan kérdés, amire megint csak a sorozatban derül ki a válasz. A barlangban már láttuk, hogy Silas képes hallucinációt kreálni. A legjobb kérdés most az, hogy egyáltalán mi a fene történik itt? Ott ált fizikailag Bonnieval szemben? Vagy pont úgy néz ki, mint Shane? Vagy felvette Shane alakját? Egyáltalán mire képes ez a Silas?
Sötét lesz Bonnie útja a jövőben? Továbbra is támogatja a tervet, amikor 12 ember halálát kell okoznia?
Bonniet most rendkívül manipulálja ez a Shane/Silas karakter. A jövőben ez tovább épül, egészen a töréspontig.
Shane életben marad a szigeten?
Amennyire tudtuk, épp az utolsókat rúgta mikor Rebekah rábukkant. Bár hogy ki is lehelte-e a lelkét, azt nem láttuk. Tudjátok, ez az a sorozat, ahol semmi sem biztos..
Most, hogy Katherinenél a gyógyír, többször felbukkan a jövőben?
Határozottan nem utoljára találkoztunk vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése