2013. március 5., kedd

TV Guide: Julie Plec Interjú

Tudsz mondani valamit Tyler visszatérésével kapcsolatban?
Tylernek menekülnie kell, ahogy még anno Katherinenek is. Ha Klaus kipécéz valakit, akkor annak jobb meghúznia magát. Szóval még nincs elképuzelésünk a visszatérését illetően, ami Katherinenek is 2 évébe telt. Tyler szerepel még ebben az évadban, de nem az lesz a visszatérése.
Mikor a szünet véget ér, Elena és Caroline nézeteltérésbe kerül.
Caroline mindig is a védelmező jóbarát volt, de bármennyire próbálkozik is, úgy tűnik, eredménytelen. A két lány mindig társ és legjobb barátnő volt, de most egyikőjük 180°-os fordulatot vett. Ez tipikus középsulis problémának is betudható, mert mikor az egyik fél segíteni akar, azt a másik nem veszi jó néven.
FOLYTATÁS BELÜL...

Mi lesz a Klaroline párossal?
Még nem látjuk a kifejletét ennek a furcsa, csodálatos de egyben félelmetes kapcsolatnak. Ha a spin-off be is fut, még sz sem biztos, hogy a románc végét jelenti.
Sokan nem értenek egyet Bonnie fejlődésének irányával. Neked mi a véleményed?
Bonnieról szerintem mindenkinek megvan a saját véleménye. Van aki szereti, de olyan is aki utálja. És van aki szereti utálni, megvédi vagy éppen csak ásít egy nagyot és nem érdekli mi lesz vele. Az ő rajongótáborának sosem volt egyedi nézőpontja. Ő az a karakter, aki a jó és rossz határán őrlődik, hogy mit kíván az öröksége és mi a legjobb a barátaira nézve. Most épp befolyás alatt áll Shane vagy Silas által, akárhogy nevezed is, most az a cél vezérli, hogy visszahozza Jeremyt. Szóval kihasználják, hogy ezen az érzelmi hullámvasúton száguldozik, és a lány talán észre sem veszi, milyen őrülten viselkedik. 
Az évad második fele a gimire fókuszál. Mit várhatunk?
Nemrég kezdtünk bele a 19. rész forgatásába, aminek fináléja az érettségibál lesz. Megint rengeteg függő kérdés marad majd: ki hol lesz,  kivel és mit fog csinálni?
Ha a bálnál tartunk, mikor derül ki, hogy Elena kivel megy?
[nevet] Valószínű, hogy erre addig várhattok, míg valaki roszz képet tesz vel, vagy épp a sajtó előtt ki nem csúszik a számon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése