2013. április 17., szerda

4x19 spoiler + promóciós poszter



Ami még a szalagavatóra való öltözetnél is fontosabb, 
az az, hogy ki kinek a párjaként fog megjelenni a báli 
eseményen. Információkat már eddig is tudtunk, de a második felét a Zap2it szolgáltatta.




Beljebb az interjú:


A lap értesülései szerint Stefan és Caroline is megosztanak még egy, másik táncot. Az epizódban több jelenetet láthatunk kettejük között, ráadásul a lány elmondja a fiatalabbik Salvatore-nak, hogy reméli, egy nap tovább tud majd lépni Elenán.

Ha már a lányról beszélünk, aki mindig az ujjai köré csavarja a Salvatore testvéreket, Stefan és Damon gőzerővel azon munkálkodnak, hogyan is tudnák rábírni Elenát, hogy kapcsolja vissza érzéseit. Elena pedig azt akarja elérni, hogy Rebekah legyen a Bálkirálynő.

A KSiteTV értesülései szerint Rebekah igazi lányként fog megjelenni a bálon - vagyis vámpírerők nélkül. Nyilván ez egy hatalmas spoiler lenne, hogy Matt felkéri-e őt táncolni vagy sem, de Carina MacKenzie szerint a hátvéd egy új oldaláról ismeri majd meg Rebekah-t.

Bonnie pedig a veszéllyel táncol. A KSiteTV elárulta, hogy ebben az epizódban a Bennett lány felveszi a badass stílust. Vajon van még olyan néző, aki ne várná ezt a mindenképpen eseménydúsnak ígérkező epizódot? A részben pedig feltűnik Silas, igazi valójában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése