2013. április 11., csütörtök

Bonnie nem lesz ott a bizonyítvány osztón?

Nem is lehetnénk büszkébbek a Mystic Falls-i bandára, ugyanis a fináléban végre leérettségiznek hőseink, ami tinédzserkoruk egyik mérföldköve. Bár legtöbben közülök örröké 18 évesek maradnak, eléggé ügyesen eljutnak odáig, hiszen sok órát ellógtak egyesek a New York-i utazás miatt.

Mindazonáltal, a TV Guide nemrég beszélt Julie Plec-kel, aki elárulta, hogy bizony nem mindenki fog eljutni az érettségiig. Az executive producer ezt mondta:

"Határozottan lesz olyan a mi önfejű, vétkes diákjaink közül, aki nem tudja majd átvenni az érettségi bizonyítványát." - árulta el Julie.

De ne aggódjatok! Ez nem azért fog megtörténni, mert kitépik a szívüket vagy karóval megölik őket. Szimplán csak arról van szó, hogy van egy nagyobb, nyomasztóbb, természetfeletti problémájuk.

Van egy olyan érzésünk, hogy ezt a nyomasztó hatást Silas gyakarolja a Mystic Falls-i Középiskola diákjaira, s hogy pontosan mi az, arról is van sejtésünk: a Túlvilágot eltörlő varázslat. Silas a gyógyírre vár, akinek jelenlegi tulajdonosa Elijah, ami éppen úton van Mystic Falls-ba.

Ha nem tévedünk, Bonnie lesz az, aki nem tud leérettségizni, mert Silas-nek a Bennett lányra van szüksége - félretéve, hogy részt akar-e venni a rituáléban vagy sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése