2013. június 13., csütörtök

Újabb Interjú Julie-val


A TVLine érdekes kérdésekkel bombázta Julie Plec-ket, amire az executive producer válaszolt is.


Beljebb az interjú:

TVLine: Mi Silas terve Stefan-ként? A városban marad, vagy...?
Julie Plec: Azt nem mondhatom meg miért ragaszkodik a városban maradáshoz, azt viszont igen, hogy biztos ott lesz a következő évadban. Az persze még mindig fontos neki, hogy használja a gyógyírt.

TVLine: Szóval Nina most ismét az évad jelentős részében két szerepet fog játszani?
Julie Plec: Igen, biztosan láthatunk egy nagyszerű történetet Katherine-nel emberként. A Damon & Elena páros kapcsolatában arra törekszünk, hogy "működjenek együtt" mivel Elena egyetemre meg és elindul az úl élet kapuján.
TVLine: Mesélj, miért Damon? Elena miért őt választotta?
Julie Plec: Damon az a fajta karakter, aki méltó a szeretetre. Önmagáért. Aki nem hagyja megváltoztatni magát. "Vagyok, aki vagyok. Szeress azért, aki vagyok, és ne akarj megváltozatni." Elena így szereti őt. Ja, és Damon-nek új lakótársa lesz az ötödik évadban, aki nem más, mint Elena kisöccse, Jeremy Gilbert.

TVLine: Az utolsó jelenet Klaus és Caroline között rendkívűl érzelemmel teli és potenciális volt. Van esély rá, hogy Caroline átmegy a "The Originals"-ba?
Julie Plec: Lesznek megfontolt pillanatok köztük. Klaus kemény dió, akit párszor már láthattunk megtörni. Csúnya dolgokat követett el Caroline és barátai ellen, azonban, ha kellett segített is. Caroline felnőtt, főiskolára megy és megtapasztal egy új szakaszt az életében. Nem mondhatom, hogy Caroline nem vonzódik Klaushoz, mert ez nem igaz. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok..
TVLine: Láthatunk majd dupla Paul Wesley jeleneteket?
Julie Plec: Vicces, mikor egy szereplő két karaktert játszik el szemtől szemben, ám ezt elég nehéz megvalósítani és sok ideig tart. Persze lesznek ilyen jelenetek mind Elena és Katherine, és Stefan & Silas között is.

1 megjegyzés: