2013. július 22., hétfő

Comic Con hírek







A legutóbbi frissek a Comic-Con-ról









Beljebb a hírek:

A DELENA-KAPCSOLAT JÖVŐJE | Most, hogy Elena és Damon végre egy igazi párt alkotnak, kijár nekik néhány örömteli pillanat? "Nem lesz semmilyen dráma a boldogság közepette." - árulta el Julie Plec. "Megpróbáljuk Elenáékat boldogan ábrázolni, hiszen annyi szörnyű dolog történt velük az elmúlt időszakban, s melyek többször is majdnem elszakították őket egymástól." Somerhalder meg is lepődött, hogy a karakter Damon-t választotta, azt hitte, az egész csak vicc, hiszen 'Damon sosem szerzi meg a lányt'.

SILAS VERSENYTÁRSRA LEL | "A Nagy Gonosz indítja el igazán az évad első löketét." - mondta Plec. "De a Nagy Gonoszokat általában le is szokták győzni." Köszönhetően egy még nagyobb gonosznak, így Silas-nek figyelnie kell, merre hány méter. Silas-ről egyébként meg fogjuk tudni, hogyan lett olyan, amilyen (ergo egy flashback rész 2000 évvel ezelőttről).

ISKOLAI ROMÁNC | A sorozat vámpírlányai a főiskolán már nem tudnak azokhoz a trükkökhöz folyamodni, mint a középiskolában. A Whitmore Főiskolán pedig egy új fiú szeme megakad Caroline-on, akinek még mindig az a leghőbb vágya, hogy Tyler is a főiskolán tanuljon és együtt lehessenek, mióta Klaus elment.

A MEGFÁZÁS SZÍVÁS | Hogyan fog Katherine megbírkózni az emberléttel? "Nem lesz az ínyére." - árulta el Nina Dobrev. "Elveszettnek, gyengének és bizonytalannak érzi magát." Caroline Dries-től pedig megtudtuk, hogy Katherine csúnyán meg fog fázni.

ÖSSZEFUTÓ SZÁLAK | Bonnie halálával a nézők látni fogják a lány szemszögéből a Túlvilágot. Bonnie-nak sok dologgal kell szembenéznie, először is azzal, hogy feláldozta magát másért, s ez a saját életébe került. Nem lesz könnyű számára. Az évad elején a boszorkány még csak Jeremy-vel tud kommunikálni - aki Damon lakótársa lesz -, ám Graham szerint azt is meglátjuk, hogy Bonnie meddig tudja eltitkolni halálát, kerüljön az bármibe is.

VISSZA A HALÁLBÓL | Jeremy újboli feltűnése egy vicces jelenetben lesz megmagyarázva, a fedősztorit pedig Elena adja elő: az öccse eljátszotta saját halálát, felégette a házát, majd elfutott otthonról.

1 megjegyzés:

  1. tehát most akkor Silas olyan mint Klaus története megérkezik ő a nagy gonosz melesleg ő róla fog szólni egy teljes évad mint mint Klaus családjáról azaz Ősökről a 3.évad és aztán jön egy nagy gonosz jelen esetben Silas érkezett és egy kicsit be kakáltatta Klaust és gyorsan oda lett Klaus Fő gonoszi szerepe és ugyanez fog lejátszódni Silas-el is tehát jön egy mégbrutálisabb gonoszaki Silast jól megfélemlíti XD ez érdekes kör forgás :D

    VálaszTörlés