2013. július 7., vasárnap

Phoebe Tonkin interjú


Phoebe Tonkin a spin-off sorozatról!



Úgy látszik, hogy a The CW jól járt Phoebe Tonkinnal. Bár az ausztrál színésznő műsora, a The Secret Circle egy évadot élt csak meg, Phoebe gyorsan munkát is talált utána a csatornánál, ugyanis az elmúlt évben ő alakította a The Vampire Diaries vérfarkasát, Hayley-t. És most, Tonkin állandó szereplője lesz a The Originals nevű sorozatnak, mely októberben debütál.


Beljebb az interjú:

Az IGN nemrég elbeszélgetett Phoebe-vel új sorozatáról, többek között arról, mi vár Hayley-re, valamint hogyan is tudta meg, hogy gyermeket vár Klaustól.


IGN TV: A karaktered láthatólag nagy változásokon ment keresztül, mely az életét is megváltoztatja. Mit gondolsz, hogyan fog ezzel megbírkózni Hayley?
Phoebe Tonkin: Ebben a pillanatban én úgy hiszem, hogy a karakterem a saját életét próbálja védeni, mert ha Klaus nem segít a boszorkányoknak, aki Hayleyre sok bonyodalom vár. A következő epizódban azt láthatjuk, hogyan bírkózik meg azzal a ténnyel, hogy terhes. Még nagyon fiatal, s egy gyermeket vár, de ő is szinte gyermek.


IGN: A Vámpírnaplók szereplői nemrég érettségiztek le, viszont a The Originals szereplőgárdáját felnőttek alkotják. Számodra mókás ez a változás?
Tonkin: Igen, mindenképp az. Mindegyik sorozatban, az elmúlt 8 évben középiskolás karaktereket keltettem életre, szóval üdítő, hogy végre nem ilyen sorokat kapok: „Elnézést, órára kell mennem.”. Jó végre egy felnőttet játszani. Hosszú ideje 16 voltam. Ráadásul ez a terhesség, a váratlan terhesség egy, a mindennapi életből merített 'probléma'. Érdekes lesz látni, milyen hatással lesz ez a természetfeletti világban.


IGN: Az epizód végén Klaus az örököséről beszélt, valamint arról, hogy ő akar a király lenni. Talán gondolt itt Hayley-re is, mint királynő, vagy szimplán arról van szó, hogy: „Csak megajándékozott a gyermekkel.”?
Tonkin: Én úgy hiszem, hogy csak a gyermek az, akit örököseként jelöl meg. Szerintem több figyelmet szentel majd a babának, mint a királynőjének. [nevet]


IGN: Véleményed szerint Hayley törekedni fog arra, hogy megváltoztassa Klaus-t?
Tonkin: Úgy érzem, kettejük között ez csak egy egyéjszakás kaland volt. De most, hogy kénytelenek szemtől szembe nézni egymással, újra kell gondolniuk az egész kapcsolatukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése