2013. szeptember 25., szerda

5 hír amit tudnod kell!

5 hír amit tudnof kell az 5. évaddal kapcsolatban!

Beljebb folytatódik:




1. Beszélhetünk édeshármasról?
Méghozzá az első 5 percben! Igen, a sorozat egyik párja meghív egy harmadik félt, hogy csatlakozzon hozzájuk egy pezsgővel teli estéhez, ami nem hagyja ki a hálószobát. Tippek?

2. Gőzölgő habfürdők!
Nem egy, hanem két habfürdős jelenet is lesz. (Ha láttátok valamelyik előzetest, akkor tudjátok, ki félmeztelen bennük.) Bár mind a két jelenet szexisen indul, valójában sötét és ijesztő befejezzésel ér véget.

3. Többszörös haláleset!
Nem lenne vámpíros sorozat karózások és harapások nélkül. De mindkét halálesetnek súlya lesz, amit meg fogunk érezni az évad során.

4. Felelősségteljes Damon!?
Damonnek különleges érzéke van a dolgok elcseszéséhez. De minden bizonnyal tesz erőfeszítéseket, hogy a házat és Jeremy-t irányítás alatt tartsa. És tényleg aranyos lesz nézni, hogy Damon megpróbál a világ legjobb pasija lenni.

5. Ájulásra méltó Silas!
 Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy gonoszba esünk vele (khm, Klaus!). Amennyira a rajongók a Ripper-Stefant ismerik, tudják, hogy Wesley jól alakítja a gonosz szerepet, most pedig egy olyan karakter bőrében tündökölhet, aki mindenkit megfélemlít és manipulál, hogy megkapja azt, amit akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése