2013. november 15., péntek

Spoilerezz-ünk! + Epizódismertetők

Nemrég került csak fel az internetre az a hír, mely hivatalos, hiszen a TVGuide.com is megerősítette, miszerint Klaus visszatér Mystic Falls-ba a Vámpírnaplók ötödik évadában.

Azt sajnos nem árulták el, miért, de Joseph biztosan fel fog tűnni az anyasorozatban. Korábban kiderült, hogy az egyik Vámpírnaplókból ismert karaktert el fogják rabolni, s sokak fantáziája máris beindult, így Caroline-re gondolnak. Talán Klaus ezért térne vissza a városba? Hogy megtalálja szeretett szőke vámpírját?

Esély van arra is, hogy Klaus a Vámpírnaplók 100. epizódjában fog feltűnni, több ismerős arc mellett. Candice Accola pedig elárulta, hogy ez a rajongók kedvenc része lesz.

VISSZATEKINTÉS DAMON SÖTÉT MÚLTJÁBA - Stefan továbbra is készségesen ajánlja támogatását Katherine-nek, miközben próbálja saját fájdalmát álcázni, míg Caroline meg nem jelenik egy szokatlan terápiával. Miután megpróbálta kárpótolni Caroline-t, Elena annyira aggódik Damon miatt, hogy Aaron-hoz fordul segítségért. Később Damon egy szörnyű megpróbáltatást mesél el Elenának a múltjából, amit évtizedekig titokban tartott, a lány pedig zavaró információkat oszt meg Damon-nel, amit most tudott csak meg saját családjáról. Végül, Aaron egy kétségbeesett cselekedetre szánja el magát a Dr. Wes-szel folytatott beszélgetés után.


ÚJ SZÖVETSÉGEK JÖNNEK LÉTRE - Marcel, mélyen ellenkezve a közelmúlt eseményeivel, meglepődik, mikor Klaus néhány múltbéli indiszkréciójáról mesél neki. Cami próbálja megfejteni a rejtélyes üzenet tartalmát, s zavarja, hogy ezzel betekintést nyer Klaus múltjába. A meglepő fordulatok közepette az emberi csoport próbálja saját kezébe venni az irányítást, ami erőszakos konfrontációhoz vezet. Eközben máshol, Hayley rádöbben egy olyan tervre, ami veszélybe sodorja a mocsárnál élő vérfarkasokat, így Elijah-hoz és Rebekah-hoz fordul segítségért. Végül, itt találkoznak egy Eve nevű vérfarkassal, aki sokkoló információkat oszt meg velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése